Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dekadance

Mężczyznom podobają sie idiotki

Polecane posty

Gość klemensia
makijaż jeszcze by uszedł,ale ten farbowany czarny jest okropmny. A zdesperowana jeszcze napsize przeciez ubiera sie dla siebie haha, ten dekolt też dla siebie? haha dobre, taka stara a siano w głowie.

Gość Bez urazy
Po prostu wg mnie nie wyglądasz na osobę, która ma pęd do wiedzy :)

Gość klemensia
pęd do wiedzy,ona w ogóle jest oporona na wiedzę i na komentarze haha. farbuje się na czarno bo chce przynajmniej poudawać inteligentną haha.

Gość Bez urazy
Aha i jeszcze jedno, w jakim celu umieszczasz do widoku publicznego swój dekolt?? Żadna dziewczyna która ma jakieś wartości nie zamieszcza na kafe takiego "niby sexy" zdjęcia.

Gość Taka jedna kobitka102384
Ja nie mam nic przeciwko solarium. Skoro w zimie nie można się opalać na słońcu to czemu nie chodzić na solarium? Przecież ładniej się wygląda gdy jest się opalonym niż nie.

klemensia--? jaki smieszny stroj w pasczeki bo nie widze stroju? mowisz o koszuli z kolnierzykiem? zwykla prosta koszula do zakietu z lekkim wcieciem w talii. po drugie podarte dzinsy sa modne w sezonie wiosna/lato 2010. prosze najpierw poczytac na necie o tendencjach w modzie zanim wypowiesz sie publicznie na forum o modzie. kolczyki dopelniaja stylu. na solarium ostatnio bylam w lutym. bardzo rzadko chodze. mam naturalnie sniada cere o oliwkowym odcieniu jak nie jestem opalona, wystarczy ze wyjde raz na slonce i jestem bardziej opalona od mojego faceta ktory moglby plackiem cale lato lezec i nadal bylby jasniejszy. ale jak juz pisalam nie mam nic przeciwko solarium i dziewczynom ktore lubia opalenizne. tylko ze niestety to nie jest zbyt zdrowe i przesadzanie nie wyglada korzystnie. poza tym zauwazylam ze polskie spoleczenstwo cechuja zasciankowa tendencja do oceniania poziomu iteligencji i nie tylko po ubraniu. czepiacie sie z jakiegos konkretnego powodu? sama nie przepadam za miniowkami i ogolnie podziwianymi krociotkimi korzuszkami z kapturem ale to nie ja je nosze.. ps. i oczywiscie tak, faceci oraz co niektore dziewczyny sa slepi i sie nie znaja dlatego komplementuja moj wyglad :)

mam 29 lat. jezeli chodzi o wyksztlacenie to nie mam powodow zeby sie chwalic na kafe. ale mozecie byc pewni ze nie mam sie czego wstydzic. wasze komenarze sa dosc podbudowujace, a przynajmniej zabawne :)

Gość mysle autorko ze jestes
po prostu brzydka kobieta i Toba sie faceci nie interesuja dlatego chcesz dokopac ladnym kolezankom. Mam racje? :D

'(...)wasze komenarze sa dosc podbudowujace, a przynajmniej zabawne " żono - cała przyjemność po mojej stronie. ;)

Gość buhahahahaahhaahah
jeszcze diadem pierdolnij na leb :classic_cool:

Gość jakie tu zazdrosnice wredne
żona------tylko cwoki sie ciebie czepiaja, wygladasz swietnie:) nie widze nic "dziwnego " w twoim ubiorze, fajny styl, ale nie jest jakis mega awangardowy, super wygladasz, haha sie usmialam jak ktos pisze ze "sadzac po twarzy" i "fryzurze" wygladasz na idiotke :D no chyba tekst roku na kafe, zal mi tych idiotek co tak pisza, niech dla porowanania swoje zdj, zapodaja to my je pokomentujemy, zwykla zasciankowosc przemawai przez nie, tipsy zle = ciuchy z bazaru= zle- tapir na glowie= zle, dziura w spodniach=zle kurwa ja sie pytam co jest dobre ??? znam wiele tzw"tipsiar" i sa zajefajnymi babkami, czy wyglad moze swiadczyc o czlowieku , nie ja sama jestem zwykla dziewczyna ,mam 27 lat (wyglaam na mniej) nie jestem wyzywajaca, nie mam tipsow, itp...nie chodze na solare, mam dziecko i meza, ale nie mam jakiegos cisnienia jak maz sie ogladnie za ladna dziewczyna nawet blond solara, jak ladna babka to we wszystkim ladnie zono :) pozdrowka dla ciebie

Gość klaudiusz
oj zdesperowana widać że dalej nic nie rozumiesz co przedmówczynie ci tu próbują powiedzieć. Czy ty naprawdę sądzisz że one tak mówią bo są szarymi myszkami,albo nie znają się na modzie? wręcz przeciwnie, klemensie znam ,dobra znajoma, i zapewniam cię że dziewczyna jest cholernie ładna, z klasą i wykształcona. A od ciebie no cóż... wiele do życzenia pozostaje,ale jesteś zbyt cyniczna żeby dostrzec że ludzie mówią ci spostrzeżenia nie ze złości,a dlatego że mają wyższe poczucie estetyki niż ty ,niestety.

no i smiem swtwierdzic ze ktos kto krytykuje twoja zwykla fajan bluzeczke jest mega mega burakiem:D:D albo nie na pewno siedza tu same stylistki i wizazystki, znajace sie na modzie 💤 i jeszcze jedno : te co tak pisza chyba maja wielkie kompleksy, i sa brzydkie jak noc, powaga, nikt normlany nie wyzywa sie na ladnych dziewczynach ja skoromna nie bed e, jak wiekszosc stekajacych, uwazam sie za ladna kobiete, nie mam kompleksow, mimo ze nie jestem chuda, ani blond, po co mam krytykowac ladne laski? kazda dziewczyna jest inna, a piekno to rzecz wzgledna, sa i ladniejsze ode mnie i brzydsze, tyle, nigdy nie krytykuje

Gość klaudiusz
*oglądnie? obejrzy się mówi haha. Trzymajta się razem kobity niedouczone, bez szkoły kiczory.

Gość fgdfgdfg
Girls splary tylko koksom sie podobaja. Prawdziwa madra i normalna kobiety spluwa na takich

jedyne co żono mogłabyś zmienić,(nie podejrzewam, że to zrobisz;) ) to ten wielki kamień na łancuszku. dużo przesłania. nie ściąga cię do dołu? z tego możesz się garba nabawić. ;)

Gość fgdfgdfg
solary

Gość Bez urazy
Dziewczyno, chyba nie rozumiesz. Można byc bardzo wykształconym, ale nigdy nie posiądzie się mądrości życiowej. Ilu profesorów którzy są niby wykształceni mało sobą reprezentuje oprócz wąskiej dziedziny wiedzy...

i pozdrowienia dla ciebie, widze, ze jestes zwykla, pewna siebie babka, ktora nie uwaza ze jej wizerunek zostanie nadszarpniety kiedy zrobi sobie paznokcie, ulozy wlosy, albo ubierze cos odmiennego od tuniki i legginsow. a po domu chodzi wygodnie i bez makijazu bo nadal czuje sie atrakcyjna. szkoda tylko ze beda w polsce na ulicy widzialam raczej prawie same krotkie dzinsowe spodniczki do bezowych rakstop i te kurteczki krotkie z kozuszkiem na kapturze albo bluzy z napisem "nike" albo jakis inny adidas.. (bo to podobno sa ciuchy markowe a wszystkie inne juz nie..)

Gość Bez urazy
Dla mnie możesz miec doktorat, ale i tak masz twarz nieskażoną myślą glębszą

ech.........................jestem akurat po kierunku.......filologii polskiej i jest to forma do przyjecia, wiele jest takich form potocznych, a jesli wchodze na forum wiec moge pisac jak chce a po pierwsze, temat brzmi "FACETOM PODOBAJA SIE IDIOTKI" wiec chyba tylko podobaja, bo idiotka tez moze byc ladna, a niekoniecznie fajna na dluzej, ja znam wiele pieknych kobiet jednak sa idiotkami a jakos maja facetow, bo facecie to tez idioci niestety

Bez urazy --> rozumiem, ze ty uwazasz sie za madrosc zyciowa.. ja akurat nie bardzo.. mam jeszcze sporo do nauczenie sie w tym zyciu i jak kazdy popelniam bledy uczac sie na nich. ale to chyba temat na osobna dyskusje, nie sadzisz?

Gość coo jak coo
ale od bolerek to wara, tuniki i leginsy - owszem zgadzam, pasują bardziej do nastolatek, zwłaszcza w takich zestawieniach jak łączy je większość :O ale bolerko? zależy jeszcze jakie, ale ogólnie to akurat dodaje klasy i nie ujmuje nic z kobiecości, wręcz odwrotnie rzekłabym, a do sukienki to już jak ulał :)

Gość coo jak coo
są i ''bazarowe'', kolorowe bolerka, a są i ładne i eleganckie...

nienawidze bolerek ;( leginsow tez jakby chyba ze takie dluuugie :D a tuniki mi sie podobaja wydaje mi sie temat zszedl na lepsze dzialy niz tytulowy :D

słodko_gorzki --> hehe, rzeczywiscie :) ale wy wogole piszecie jakbym te same dzinsy, ta sama bluzke i ta sama fryzure nosila codziennie.. mam wiecej ubran w szafie i roznie ukladam wlosy, zapewniam was :)