Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

man le

żona flejtuch!

Polecane posty

od trzech lat jestem w małżenstwie.juz czasami mam dość,mianowicie żona straszny flejtuch.w domu wieczny rozpiżdziel pajęczyny brudne szyby itp.przyjdzie ktoś znajomy to aż mi wstyd za nią.ciagle odkłada wszystko na jutro.np dziecko się ssikało na pośćiel to zamiast to od razu uprac to połozyła sie w tym jakby nigdy nic,w koszu na ubrania aż pleśń weszła na ubrania.o siebie tez zero dbania.jeszcze nigdy nie widziałem jak myję zęby.jak sam nie posprzątam to syf i malaria.nic do niej nie dociera.zaczynam myslec o rozwodzie bo to juz ludzkie pojęcie przechodzi.co o tym myslicie??

Gość karolinkaa24
że ściemniasz:) nikt normalny nie polożyłby się w przeszczanej pościeli

myślec to trzeba było przed ślubem a nie teraz teraz to albo zajmij sie sprzątaniem (swoją drogą - z jakiej paki sprzatanie to jedynie żony obowiązek?) albo zatrudnij sprzataczkę

Gość a nie można___
Nie można najpierw porozmawiać? Ty nawet nie porozmawiałeś z nią a już dopuszczasz możliwość rozwodu. Co to za związek? Położyła się w pościeli obsikanej. A Ty w tym łóżku też nie śpisz, czy macie oddzielne? Bo jak śpisz w tym łóżku, to zapytaj ją, czy ją to nie brzydzi. I ogólnie tutaj tylko rozmowa wprost pomoże. Pewnie się obrazi, ale zrozumie.

Gość odchudzająca się a co
hmm.. niemozliwe zeby az tak? hmm.. a rozmawiałes z nia? co ona na to? a jaka była przed slubem? a moze Ty byś troszkę posprzątał? a moze stac was by wynając panią do sprzatania?

Gość GTS
Ile ona ma lat?

tak rozmawiałem nieraz!przed slubem tak nie było

a sprzatac to przewaznie ja musze bo ona wiecznie nie ma siły

Gość ooo wujek dobra rada juz jest
czesc wujek dobra rada widze ze juz na dyżurze buhahahahaha

Gość hir
to co z ciebie za facet?!!!!!!za kudły szmate i podlogi nia umyc!!!!!!!!!!!!!!

Gość a nie można___
To pogadaj z nią na temat podziału obowiązków. Ty będziesz odkurzał, sprzątał, zmywał, ona będzie prała, prasowała, gotowała. To tylko przykładowy podział. No chyba, że Ty nic nie chcesz robić, to zatrudnij sprzątaczkę.

ja nie rozumiem jak kobieta, żona i matka może nie dbać o swoją rodzinę! ja codziennie robię wszystko z myślą o mojej córeczce i mężu. Powiedz jej ze to są jej obowiązki, oczywiście możesz jej pomóc ale większość prac domowych należy do jej zakresu obowiązków. sama powinna to wiedzieć. jak nie chce tego zrobić dla ciebie to niech pomyśli o dziecku . wychodząc za mąż wiedziała chyba że będzie musiała sprzątać, prac i zajmować się domem :-)

Gość a moze zona
nie ma czasu zeby zadbac o siebie bo przy malym dziecku nie ma czasu na nic gdybys sie nim zajal to moglaby zadbac o dom i siebie.

22.i to nie moje tylko zdanie.cała rodzina mnie opierd...zebym sie wzioł za nią!!a ja juz mam dosc tego

Gość nie sluchajjj
tej baby ewa cos tam i wypierdol babsko z domu, jak jej nie wstyd brudasowi, ja bym jedego dnia takiego smierdziela nie trzymał, u mnie w domku wszystko sterylnie czyste wyprane, koszule wyprasowane, dziecko czysciutke, kosz na blielizne zawsze pusty, a żona pracuje, prowadzi firme i na wszystko ma czas

Gość do sylwana
masz nierowno pod sufitem gdzie jest napisane ze to sa obowiazki kobiety?? no gdzie?? gdyby facet posprzatal zamiast przesiadywac na kafeterii to byloby moze lepiej? facet w necie a zona ma sie zaje_bac.

no a rozmawiałes z nią o tym?

Gość hir
to moze teraz ty nasraj do lozka, przespij sie na tym i kiedy smrod zacznie jej przeszkadzac to sie weznie za robote!!!!!!!!!

Gość wez facet
odkurzacz w lape a nie gapisz sie tylko w monitor. odkurzacz to takie male cos na kolkach ;p

Gość hir
i jak ty jej to dziecko zrobiles skoro miala ser na cipie?!

Gość
Pic na wodę, fotomontarz ten topik. Nie ma kobiet które by nigdy nie myły zębów i w obszczanej pościeli spały, niezależnie od tego ile dzieci mają i obowiązków :P

nadal nie wiem czy znią rozmawiałęs czy nie. co za problem porozmawiac. jak mi sie cos nie podoba w partnrzeze to rozmawiam. co to za małzenstwo??

Gość joooguurt
haha i dobrze ci tak! a ty sam to już nie mozesz posprzatać? czemu zawsze kobiety mają zapier.dzielać w całym mieszkaniu? rączki ci odpadną jak wezmiesz jakąś szmatke i raz dwa wytrzesz?

Gość a nie można___
Trochę kultury kolego. Ale widzę, że kolega nerwowy, to współczucia dla żony. A swoją drogą obrabianie dupy żonie za plecami podczas rozmów z rodziną świadczy o Tobie. I gdyby mój mąż kiedykolwiek obrobiłby mi dupę z rodziną, ostatni raz by mnie widział. Co z Ciebie za mąż?

nie piszcie glupot,ze przy malym dziecku nie mozna dbac o siebie i dom!Ja mam dwoje dzieci!To kwestia organizacjii i jakos nigdy nie musialam sie wstydzic,ze jest nieposprzatane itd!!5 min w lazience tez chyba sie znajdzie co? Jaka to musi byc kobieta....

sylwana to moze ja oprócz tego że zapierdalam po 14 godzin jak przyjde bede jeszcze obiady gotował sprzatał itp bo jej się nie chce???nadałabys sie z nią w pare.pewnie tez niezły tułac jestes

moim zdaniem ważny jest podzial obowiązków, ale z tego co piszesz to twoja żona nic nie robi... wychodząc za mąż z reguły sie zna siebie wzajemnie. chyba ze ty jestes z nia zbyt krótko i nie zdążyleś jej poznac.. no cóż.. porozmawiaj z nią . według mnie tylko to pozostało. bo rozwód o takie rzeczy?? a co do dbania o siebie przy dziecku, to jakby chciala to znalazla by czas na wszystko... nawet na posprzatanie domu. nie zmyslam... wiem to na przykladzie zony mojegobrata. on tez pracuje calymi dniami, a ona jakos z wszystkim sobie radzi. trzeba tylko chciec... a nie wiecznie czekac az wszystko samo sie zrobi... zalosne.

Gość co za pytanieee
Babie trzeba zalozyc chomonto , tak robili do dwunastego wieku polscy chlopi , zakladali babom chomonto i orali nimi pole