Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pewien miły pan?

Być kobietą... No właśnie, co oznacza teraz być kobietą?

Polecane posty

Gość estvwggenn
miły pan a, ale głupi :) sam soboe odp. skoro pytasz :D

Umiesz juz odróżnić ZSa od jego sobowtóra?? wow! :D:D:D w odróżnieniu od ciebie po prostu umiem ściemniać :P

w odróżnieniu od ciebie po prostu umiem ściemniać nie sposob sie z tym nie zgodzic ale lusiu spoko, na polu kokietowania i negacji wstecznej jestes niepokonana

ale lusiu spoko, na polu kokietowania i negacji wstecznej jestes niepokonana pfff ike po prostu nie kokietuje ZSa bo tak i już :P ( powiedzmy, że ike doskonale wie , że i tak by trafiła kulą w płot- takie życie )

Gość ci znowu pierdzielą jak by ich
ktos potlukł

"poprawnie lusiu, poprawnie " próba, autopoprawki: "ike!!! ty gnido!! specjalnie dałaś mi zły scenariusz!! w moim egzemplarzu jest napisane , że po słowach ma_ji zjawia się MS i nie owija w bawełnę!! grasz nie fair " :P " i negacji wstecznej jestes niepokonana" ten cytat jako asekuracja w razie nadreakcji ike ;-)

ike po prostu nie kokietuje ZSa bo tak i już jak wszyscy wiedza, bo tak i juz oznacza, ze nie potrafisz jednak nie martw sie, w pewnych sferach jestes chodzaca doskonaloscia

Gość nie przerywaj
komos do nich przemawia

"ike!!! ty gnido!! dziękuję za komplement specjalnie dałaś mi zły scenariusz!! zgadza się :) w moim egzemplarzu jest napisane , że po słowach ma_ji zjawia się MS i nie owija w bawełnę!! też za nim tęsknię:P grasz nie fair no:D :P:P:P

ike po prostu nie kokietuje ZSa bo tak i już jak wszyscy wiedza, bo tak i juz oznacza, ze nie potrafisz nie bierz mnie pod włos:P jednak nie martw sie, w pewnych sferach jestes chodzaca doskonaloscia apeluję by lusia nie dopytywała o co chodzi ! bo węszę podstęp pamiętaj lusiu- szwajcaria!

inaczej foch albo zdjęcie! ZS bierz zdjęcie :P!

Gość Mały_Stanowczy
:classic_cool:

yhy, OK ja bym już dziś dała ci 3+ :P