Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pewien miły pan?

Być kobietą... No właśnie, co oznacza teraz być kobietą?

Polecane posty

i skoro już.... wykorzystam moment i wyrzucę z siebie całą nagromadzoną żółć nie cierpię związku callie z arizoną i nie trawię nadal związku yang z owenem odbierają mi całą radości oglądania

ty lusia się nie chwal tylko leć oglądaj bo mam nad tobą przewagę :P:P:P

zaraz mie cos trafi bo nie moge sie do was wtraćić

zaraz mie cos trafi bo nie moge sie do was wtraćić pociesze cie, jakies 98% ludzi na kafe ma ten sam problem

Ike, spóźniłaś się z rekomendacją, więc tę rundę musze zaliczyć komuś innemu (obejrzałam trzy sezony, więc jakby co, to juz jestem do bohaterów przywiązana, ale jeśli potem będzie wnerw, to mi powiedzcie, kiedy mam zamykać oczy i nie oglądać, żeby sobie nie psuć z nimi relacji? ;-)

callie tak ale arizona nie bardzo nie podobała mi się cała jej postawa w sprawie dziecka jej egoizm i potem ten nagły patetyczny zwrot akcji generalnie w ogóle nie umiem się do niej przekonać jest zbyt idealna jako pediatra i zbyt niefajna jako partner

na tyle na ile cie znam lusiu to wnerwa miec nie bedziesz, a ze ike nie potrafi dostrzec interesujacej glebi w pewnych relacjach kreowanych na planie to wiadomo nie od dzis :-)

ooo lusia:D to przez wakacje musisz nadrobić resztę siódmy sezon będziemy wtedy omawiać na bieżąco wspólnie wtedy i 70 stron stukniemy w jeden dzień :P

Po 20.00 tracę poczucie humoru.

wow udało sie jestem co za radość he he he

a ze ike nie potrafi dostrzec interesujacej glebi w pewnych relacjach kreowanych na planie to wiadomo nie od dzis na siłe doszukiwać się nie będę:P a oc myslisz o yang i owenie?

w jedym ci racje przyznam nie pierwszym nie ostatnim :P

"pociesze cie, jakies 98% ludzi na kafe ma ten sam problem" zainspirowana powyższym cytatem mam na jego temat wiadomość dla ma_ji Niełatwo umysł jest znaleźć na forum Nawet gdy nicków tu jest całe quorum Więc ciesz się nawet tym jednym postem gdy mózg prawdziwy uraczył Cie gestem najlepiej skopiuj i czytaj gdy znowu wtrącanie zechce się ci

Maja - Twoja radość jest przdwczesna. I radzę Ci ze szczergo (hmm...) serca - nie idź tą drogą.

"na tyle na ile cie znam lusiu to wnerwa miec nie bedziesz, a ze ike nie potrafi dostrzec interesujacej glebi w pewnych relacjach kreowanych na planie to wiadomo nie od dzis " Ja to bym sobie mogła nakopiować ;-)

Zs - jestś niezawodny. Jednak. :D

Pozostało Ci jeszcze nawiązanie do kuchni i sadzenia krzaków. :D

lusia nie myślałaś o tym, żeby jednak pisać białe wiersze??:P

nareszcie! zaraz ZS cię ( nie wiedzieć czemu :P) pochwali i znowu będzie pat:P

"zaraz ZS cię ( nie wiedzieć czemu ) pochwali i znowu będzie pat" Wielkie dzięki, naprawdę! Teraz to juz mnie na pewno nie pochwali, zeby nie wyszlo, ze wiedziałaś! 😠 ;-)

wiem jeszcze to musze opanować bo taki laik ze mnie

luśka!!! ty gnido!! specjalnie dałaś mi zły scenariusz!! w moim egzemplarzu jest napisane , że po słowach ike zjawia się ZS i chwali!! grasz nie fair

a ja tak w ogóle mam zamiar stać się jednostką neutralną (ponownie_, szwajcaria yhy nie ma ZSa to ze szwajcarią mi wyjeżdżasz..........