Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kljfisr

Mam 16 lat i jestem w ciąży i mam dużo pytań!

Polecane posty

Gość kasia_www
bmblondyn Na właściwym miejscu :) W boga nie wierzę ale matka natura nie poskąpiła mi rozumu :)

Gość postaram się byc kulturalna
Nieodpowiedzialna była, ale nie trzeba jej z tego powodu mieszać z błotem. Istotne jest jak TERAZ i w PRZYSZŁOŚCI sobie poradzi a nie to co było. Bo wejrzyj w swoje wspomnienia i przypomnij sobie ile głupot narobiłaś będąc nastolatką?

Gość jjjjjjjjqqqq
czytam sobie poprzednie strony nie doszłam do końca ale jestem pod wrażeniem głupoty (po raz kolejny) bmblondyna i jemu podobnych, CZY WY JĄ PRÓBUJECIE PRZEKONAĆ DO ABORCJI, BO MI SIĘ TAK WYDAJE, wmawiacie jej że dziecko to dla niej tragedia mimo że to nieprawda, ale wy lepiej wiecie jak ona POWINNA się czuć tak? więc będziecie zadowoleni jak was posłucha i usunie dzidziusia? kurwa odrobine MÓZGU

Bieda może i tak. Lecz w tym konkretnym przypadku nic nie wiemy o ojcu dziecka. Patologia, myślę że niewielki wpływ ma statu materialny ale niewielki. Patologia i w zamożnej rodzinie może być.

Jak już mleko sie rozlało wiec nie można od czci i wiary odsądzac tą osobę.Jest wiele kobiet które(tutaj na cafe) tak samo miały i mogą coś na ten temat powiedzieć.Będzie miała ciężko ale powinna pokonać takie przeciwności.Napewno rodzice nie odwrócą sie od niej tylko będą sie starali pomóc.Między innymi za to ,ze nonszalancko potraktowali wychowanie swojej latorośli. Bmblondyn jesteś tutj sporo na cafe a nie rozumiesz ,ze jak brakuje komuś argumentów zaczynają sie obelgi.Więc nie zwracaj wogóle na te marne wypowiedzi tych "wszystkowiedzących" i nie odnoś sie wcale. Szkoda polemiki z miernotą umysłowym.

tak was czytam i czytam-nie zauważyliście że autorka już zwiała z własnego tematu-chciała was sprowokować do pyskówki i jej się udało-od razu można było stwierdzić że to prowo

Gość olifja
kurfa ...skoro to takie cudowne mieć dzidziusia to róbmy je wywalmy doopska jakimś starym dziadom i niech powstanie człowiek...cud natury przecież to takie piękne

o to fajnie kaśko www, jesteś blisko wierzeń vicca, jak ja , pozdrawiam.

Kobieto zanim coś napiszesz pomyśl pięć razy.

Gość jjjjjjjjqqqq
OLIFIA jaka ty beznadziejnie głupia jesteś... o ja pitole tobie pewnie seksu brakuje, może w zamian idź wywal dupsko młodszemu od siebie skoro mierzi cię 23 letni dziad

Gość ijabuba
kasiawww- sama napisałas ,że urodziłas przed 18 urodzinami..więc smiem twierdzić,iz nie pracowałaś wtedy ? Do szkoły chodziłas ? A kto wtedy Ci utrzymywał? Nie rodzice ? Czy juz byłas mężatka ? A może twój mąz nie chodził do szkoły tylko pracował ? Mieszkanie z rodzicami, to siedzenie na ichym garnuszku.. Bez ich pomocy na poczatku ,nie dałabyś sobie rady..fajnie miećjest takich rodziców! Miałąm 19 lat jak wyszłam za mąż ,,nie byłam w ciązy :),od razu wyprowadzilismy sie na wynajmowane mieszkanie,obydwoje pracowalismy i chodzilismy do szkoły zaocznie, a córka urodziła sie jak skonczyłąm szkołe i popracowałam troche.. Rodzice w niczym nam nie pomogli,sami wymagaja pomocy ! Można miec i inne piorytety ,prawda ? Byc młodym uprawiać sex ... i mysleć ! A ,obecnie mam 40 lat i jeszcze jedno dziecko)jestem stara dewotką :)

Gość ...........oj............
Mam 22 lata, nie wyobrażam sobie mieć teraz dziecka a co dopiero w wieku 16 lat:O ALE! Też mam matkę schizofreniczkę i ojca który miał mnie zawsze głęboko gdzieś. Potrafię zrozumieć brak miłości w domu i poszukiwanie jej w ramionach starszego chłopaka. Potrafię zrozumieć świzd pizd i szał pał, a że z tego powstało dziecko? No trudno, teraz Droga Autorko MUSISZ stać się dorosła i odpowiadać za maleństwo i za siebie. Musisz o siebie dbać(mam nadzieję że lekarz ci wszystko wyjaśnił) Nie chwalę cie za to że wpadłaś. ale stało się i czasu nie odwrócisz. Nie wiem co teraz zrobisz bo pewnie twoi rodzice nie zgodzą się być prawnymi opiekunami twojego dziecka... W każdym razie trzymaj się, pamiętaj że masz już dla kogo żyć i nie możesz się poddać.

Gość olifja
23 letni facet w porównaniu do dziewczyny 16 lat to jednak jest różnica i przestań wmawiać że ten facet to mądry młody ojciec ...załosne

Gość nie czytalam wszystkiego ale
powiem na ten temat ze sama mam 18 lat i jak bym zaszla w ciaze to nawet bym sie nie zastanawiala tylko ta ciaze usunela :O a 16 lat to dopiero masakra :O no ale coz :O

A kto to wmawia?

Gość jjjjjjjjqqqq
ale po co najezdzasz na dziewczyne? co ona ma wg ciebie zrobić? usunąć? to jej radzisz? tak byś zrobiła?

Aborcja jest nielegalna. Uczmy młode 16 i pozbywać sie tak problemów. To dopiero żałosne.

Gość etette
nie czytalam wszystkiego ale- to zeby nie usuwac nie ruch.aj sie wcale juz zawczasu.

Gość olifja
ja mam to gdzieś...niech ona ma to dziecko mówię o czymś innym dziewczyna powinna sie uczyć i spotykać sie z koleżankami a nie grzmocić się z facetem i pakować sie na porodówkę ma sa kra

Gość nie czytalam wszystkiego ale
zalosni jestescie wszyscy :O ide stad bo same zjeby tu siedza, dupczcie sie i robcie se po 10 dzieci :D powodzenia

Za to ty poprzysięgnij dożywotni celibat i nie karz ludzkości swoimi genami...

Jak was dewoty, glupie tempe baby czytam to rzygac mi sie chce i nie dziwie sie ze tylu fajnych facetow wyjezdza z kraju w poszukiwaniu normalnosci :) Dziewczynie pekla gumka, o czym nie wiedziala, pyk i jest ciaza. I bardzo, ale to bardzo mi sie podoba jej podejscie, zapytala juz na poczatku o konkrety, o to jak pogadac z matka itp. A wy stare deowty, zamiast jej pomoc to pierdolicie farmazony nie na temat. Jak nie macie o czym ponarzekac, to do garow! Autorka mimo 16 lat, jest duzo dojrzalsza od was, zamiast marudzic, martwic sie, wziela sprawy w swoje rece, i zamiast tak jak wy stare kwoki, pierdziec na stolku o tym jaki to wielki blad i tragedia, stwierdzila ze sie sprawa zajmie, chlopak obiecal jej pomoc, wiec w czym puste babska problem? Was to nei dotyczy, chcecie sie powyzywac, posprzatajcie dom, kibel umyjcie, albo swoim mezusiom pomarudzcie. Jak mnie wkurzaja takie kobiety argh :) Spalil bym was w piecu bez mrugniecia okiem :)

Gość Roxy^^
Dzieci mają dzieci... Powodzenia z mamą-ucieszy się pewnie :)

Gość olifja
i są jeszcze baby które myślą że jak jest seks to muszą być dzieci grupa wsparcia gospodyń wiejskich ja jakoś regularnie uprawiam seks i nie niańczę dzieci i nie płaczę nad pękniętą gumką ...lub inne żenujące wytłumaczenia typu - zawsze uważamy ale jednak...

Gość qwer
wlasnie powienien dzwonmic do rodzicow jak nie masz lat! nie wiem jak teraz jest w tym prawie zeby twojego faceta za seks z nie,,letnia;; nie wiem do ktorego wieku to jest.wiek dla rodzenia dzieci? hmmm ponoc od 20 jest najlepszy bedziesz mloda mama ale ja ci wspolczuje bilam sie w glowe jak bylam w ciazy majac 19 lat:)poqwodzemoa lepiej powiedz facetowi bo ci zwieje i necvh nadgodziny bierze bo od zera dziecko ubrac to ciezko,,,,

Gość jjjjjjqqqqqq
no i hept ma rację

w wieku 16 lat to się rodziło dzieci i wychodziło za mąż , w czasach po drugiej wojnie światowej, gdy poziom edukacji był oscylujący koło zera. W dzisiejszych czasach świadczy, o głupocie i beznadziejnym podejściu do życia, niestety....

czasami mam wrażenie ze mówimy innymi językami. Chyba się pożegnam i wyhaftuje trochę.

czyli bzykała sobie i pękł kondonek......ale jaja, będzie Bronek , pęknięty kondonek, a jak wybiorą Bronka, na prezydenta, to co drugiej pęknie kondonek......buhahahahaha

Gość kinderniespodziankowa
Współczuję ci autorko bo łatwo nie będziesz miała. Poradzic ci nie poradzę- bo niewiele wiem ale kciuki trzymam! do krytykujących: A LEPSZE SA LAFIRYNDY CO ODSUWAJĄ DECYZJĘ O MACIERZYŃSTWIE Z LENISTWA W NIESKOŃCZONOŚC A POTEM PO 30-STCE RONIĄ JEDNĄ CIAŻE PO DRUGIEJ I WYPŁAKUJĄ SIĘ TUTAJ? dzieciątko będzie miało fajną młodą mamusię pozdrawiam