Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Elyon

O co mu się rozchodzi???

Polecane posty

Witam wszystkich bardzo serdecznie!!! Otóż chciałam zapytac o to o co może się rozchodzic temu facetowi. Szczególnie chciałabym aby się wypowiedzięli faceci jak to wygląda z ich perspektywy oraz dziewczyny jak by to obebrały... Otóż tak-w październiku 2008 poznałam jednego mężczyznę.Poznaliśmy się w pracy i świetnie się dogadywaliśmy.Jednak w styczniu 2009 skonczyła mi się umowa a on został w tej pracy a ja odeszłam. Przez ten długi okres czasu kiedy razem pracowaliśmy on bardzo dużo opowiadał mi o sobie i tak jakby zaprzyjaźnilismy się. Z tym,że on ciągle patrzył mi w oczy kiedy do niego mówiłam lub kiedy do mnie mówił i usmiechał się ciągle.Jak odwracałam swoją głowę to on nadal patrzył się na mnie i próbował mi patrzec w oczy.Na jego twarzy widziałam radośc i skowronki ale pewna co do tego czy się we mnie zakochał nie jestem. Z resztą on nawet nie jest w moim typie ale co mi tam.No i raz było tak,że pokłócilismy się z mojej winy czego bardzo żałowałam ale potem pogodzilismy się po pół roku i on wszystko mi wybaczył i pomimo naszej rozłąki przez pół roku bo spotykalismy się ale nie jako para to on nadal tak samo się do mnie usmiechał i na mnie patrzył jak wtedy zanim się pokłóciliśmy. Jak się go kiedyś zapytałam czy mnie lubi to na tak proste pytanie nie potrafił mi odpowiedziec to powiedziałam mu,że jak mnie nie nawidzi to niech mi to od razu powie to się wkurzył i powiedział,że czuje do mnie same pozytywne emocje. O co mu się rozchodzi???Jeżeli mnie nie kocha to czemu nie powie mi,że mnie lubi???Jak zinterpretowac jego zachowanie i czy warto kontynuowac tę znajomośc???

Gość
ma zbyt duze ciśnienie w spodniach

Jak się okazało ten człowiek nie był mną zainteresowany na poważnie.