Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zapytam się dziś was.....

Salon fryzjerski/kosmetyczny w rzeszowie otwarty w niedzielę

Polecane posty

Wiem, że w internecie mozna poszukać ale pytam Was może wiecie....jaki salon i czy w ogóle takowy jest, otwarty w niedzielę?????? chodzi o fryzjera i salon kosmetyczny, najlepiej jedno i drugie a jak nie to tylko fryzjer....z góry dziękuję:)

Gość btrsntbntr
zwykle to sie po prostu umawia z fryzjerką, kosmetyczką i ona przychodzi do pracy w niedzielę. tyle że sie płaci wtedy wiece

aha,rozumiem, pytam bo nigdy wcześniej mi to nie było potrzebne, a mam ślub koleżanki w niedzielę akurat....popytam mojej fryzjerki może coś będzie wiedzieć.

Gość btrsntbntr
nie jestem z Rzeszowa, ale u mnie w mieście fryzjer w niedzielę jest otwarty tylko w galerii handlowej, bo tutaj wszystkie sklepy/restauracje/usługi są otwarte 7 dni w tygodniu w tych samych godzinach. zobacz u siebie w galerii, jeśli są tam fryzjerzy/ksmetyczki. a jak nie, to tak jak mówię - idź do jakiegoś salonu i zapytaj, czy jest możliwość wykonania usługi w niedzielę. albo umów się z kosmetyczką/fryzjerką żeby przyszła do Ciebie do domu prywatnie jeśli to nie jej salon a właściciel nie praktykuje pracy w niedzielę. czasem dziewczyny sie ogłaszają, że robią makijaże u klienta i na pewno też mogą w niedzielę.

Gość nmmnmnmnm
Na Baranowce 4 widzialem otwarty w niedziele, nie bylem tam nigdy ale przejezdzalem samochodem i widzialem ze strzygli w niedziele, niedawno tutaj zamieszkalem wiec nie wiem czy zawsze jest otwarty

ok dzieki dzięki, popytam tak jak mowicie i zorientuję się