Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fetyszystka pup

Idealna męska pupeczka.

Polecane posty

Ale już ktoras z Was twierdzi ze owlosiony tylek jest apetyczny:P:P Ja tego nie rozumiem:D

Gość wlochate smierdza
:D:D

Gość wlochate sa ohydne
Ona2222 Ale już ktoras z Was twierdzi ze owlosiony tylek jest apetyczny Ja tego nie rozumiem ja tez nie rozumiem, jakas idiotka raz wymienila

Gość wlochate smierdza potem i
gownem bardziej od niewlochatych :D:D:classic_cool:🖐️

Gość taka prawda__
Jasne że bardziej cuchną..włosy kumulują w sobie wszystkie zapachy ..

Czyli te ktore lubią owłosioną żyją w oparciu o zasadę "patrz ale nie tykaj bo śmierdzi":P czy jak?

Gość wlochate smierdza potem i
choj je tam wie :D:D

Gość yrtrrt
to zalezy jak czesto sie ktos myje , kąpie . Jezeli ktos bierze prysznic 2 razy w tygodniu to zawsze bedzie smierdziało . A jesli 1 raz dziennie to nie sadze zeby miał wiekszy problem z zapachem .. Ale to dotyczy kazdej czesci ciała raczej .

Gość misioreksus-rex
ja mam faceta z mniamuśną pupą :)

Gość yrtrrt
jasne jasne ;)

Gość a wiekszosc tych nakreconych
tutaj ma takie http://tnij.org/g3ep bo te z fajnymi tyleczkami maja takich facetow na zywo, a nie w jpg :D

a wiekszosc tych nakreconych -> mam nadzieje że takie bo ta na zdjęciu ma zajebistą pupę więcej takich kobiet :D

Gość gdfhhdd
Dobrze że napisałeś "większość" :D.....dupa to ważny element ciała. Trzeba jeździć na rowerku i jest jak trza

omh leviatan, nie zartuj :D taki to jest ok http://tnij.org/g3es a nie slonice :D

Jejuuu jakie dupsko, lubicie takie?:)))) Pewnie laska tanczy w czarnych teledyskach :)

Gość kuhjuiu
Teraz to kobiety wolą takich kolesi co w ogólne nawet zarostu nie maja na twarzy. Jak widze takiego na miescie co ma 20-30 lat a kurna ma buźke niemowlaka hahahaha. I kobiety sie podniecaja jaki męski!!! Za niedługo to facet bedzie jak kobieta!! Możapowiedziec ze juz tak prawie jest!!! W ogóle młodzież teraz w wieku od 17-18 lat toż to prawie kobiety!! NIe jedna zazdrości im takiej gładkiej cery bez zarostu hahah. Popłaczę się z śmiechu!!!

no wiekszosc,nei twierdze ze wszystkie :p a rower jako uzupelnienie basenu i biegania :p ale lepsze niz nic

Gość kuhjuiu
NIe mówiąc już o włosach na torsie!! Teraz to już przeżytek. Trzeba lecieć jak najszybciej na depilację bo Cię wyśmieją!!! Ehh... co za czasy!! Szkoda gadać!!

Gość llklklk
ale trzeba mieć nasrane we łbie żeby se odbytem podniecać...(jestem dziewczyną)

kuhjuiu masz racje, co pokolenie to glupsze. Obserwuje moją kuzynkę, 4 lata mlodszą i jej sie podobają łysi, opaleni z tatuazami, ciemna karnacja, wybielane zęby a nawet wypilowane paznokcie.

Gość tak_tak_
Niejeden mlody facet ma lepsza cere od kobiety, a malolaty podnieca teraz metroseksualny chlopak.

Gość kuhjuiu
I taka prawda!! "Skobiecenie" męskości!!! Jeśli mogę użyc takiego terminu!

Gość kuhjuiu
Wystarczy poczytać na forach! Owłosiona klata jest fe!!! Oczywiście nie dla wszystkich ale w większości kobiet!! A dlaczego tak się dzieje, rekalmy, telewizja, filmy, moze coś innego??

Gość kuhjuiu
Terminem metroseksualista po raz pierwszy posłużył się felietonista Mark Simpson, opisując stereotyp zakochanego w sobie mężczyzny, mieszkańca wielkiego miasta, konsumenta idealnego z punktu widzenia koncernów kosmetycznych czy odzieżowych . Mężczyzna metroseksualny w powszechnym rozumieniu to taki, który używa tylko markowych kosmetyków, często korzysta z usług kosmetyczki, stosuje manicure, żeluje włosy, odwiedza solarium, doskonale zna się na modzie, oraz regularnie usuwa owłosienie ze swojego ciała, ponieważ uważa je za zbędne.

Gość kuhjuiu
Ubiór Pseudopotargane jeansy; damskie biodrówki; rybaczki; biała, mająca wyglądać na pomiętą, jedwabna koszula z chińskimi znaczkami, ornamentami lub smokiem; biały, damski pasek do spodni; mokasyny; torebka; okulary przeciwsłoneczne typu mucha; różowe t-shirt lub polo - uwaga, obowiązkowo podniesiony kołnierzyk.