Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facioo123

Tak to wy kobietki:D

Polecane posty

Gość facioo123

ostre podle,lamiace serca, nie wdzieczne suki z was i chcialem dodac ze nie jestem urazony,bo zadna mnie nie rzucila jagbym mial kobiete na stale to bym nie mial a ni reki ani portfela a teraz rzucajcie sie do gardel wy podle zmije:D

Gość maszracjee
Feministki na stooosss!!!

Gość cini minis .
tak dokładnie, wredne s.ki z nas :) i ja doskonale o tym wiem, jaki i również zgadzam się z Tobą :P

Gość czekoladka'truskawkowa
a wy się oglądacie i ślinicie na widok innych dziewczyn pomimo związku ze swoją kobietą;P

Gość wesola bridget jones
ładnie pachniemy , ładnie wyglądamy ale kłujemy w tyłek ^^ ___________ http://tnij.org/g2z3

''a wy się oglądacie i ślinicie na widok innych dziewczyn pomimo związku ze swoją kobietą;P'' Facet tylko patrzy a kobieta w takiej sytuacjo od razu wskakuje do lóżka. Mimo iż ma meża dzieci, to dla własnej ''przyjemności'' potrafi wszystko zburzyć. Kobieta jest największym błędem ewolucji.

Gość odpowiem.......
to samo można napisać o facetach skończone wulgarne chamy...łamiące serca....niewdzięczne chuje ....i chciałam dodać że żaden mnie nie rzucił i mam faceta który nie tylko ma jedną rękę a nawet dwie i portfel też posiada :D

Gość maszracjee
taaaa po drugie nie ejstem w zwiazku bo zmieniam kobiety a dlaczego? a dlatego ze nie zaslugujecie .puste jestescie i tyle portfel kasa samochody cycki wypchane wata to wasze priorytety, wiec nie piepsz truskawkowa..

Gość Królewna z Marcepana
Tak,jestesmy wrednymi sukami ale tylko dlatego ze z was sa niezle dooopki. Trzeba sie jakos odwdzieczac :P

Gość maszracjee
dominik1000 well done! problem jest taki ze kobieta pusta nie zdaje sobie sprawy z konsekwencji czynu najpierw zrobi potem pomysli po fakcieee aaaa

Gość wesola bridget jones
to że cie jedna wych** to nie znaczy że wszystkie takie są niektóre dziewczyny mają kasę i nie potrzebują sie kleić do twojego portfela ___________ http://tnij.org/g2z3

Gość facioo123
macie wieksza ochota na sex szybciej ulegacie cipki nie zaspokojone wiec hoola komus do wyra... taaaakie wlasnie jestescie do jebania

Taa portfel, kasa, samochody... Szkoda, że nie trafiłeś na przyzwoitą kobietę :(

Gość facioo123
wesola bridget jones idz poczytaj bidget jones bo nawet wlasnego nicku nie potrafisz wymyslec,i zadna mnie nie rzucila,zmieniam partnerki tylko do sexu zadnej nie spotkalem do powaznego zwiazku.... wy macie cos pod kopula nie tak:D

Gość Pieprzona Feministka
Jesteś oberżniętym, zepsutym i nieumytym onanistą, który nie ma pojęcie o real life, ponieważ cały twój światopogląd opiera się na doświadczeniach, które zdobywałeś na redtube... przykre:) No, ale zgadzam się, chciałabym być taka dla facetów, mało tego, dałabym się pokroić, żeby juz żadna baba nie dała dupy(ani buzi:o ) żadnemu oblesnemu, zdradliwemu, owłosionemu samcowi:)

Gość cini minis.
mi mój eks powiedział ostatnio, że jestem dzi.ką, szm.tą, su.ą i w ogóle tą najgorszą ;] tak tak, bo ja zły człowiek jestem i potrafię tylko ranić :D

Na szczęście jest coraz więcej rozsądnych mężczyzn i nie dajemy się już tak łatwo skrzywdzić jak kiedyś. Niedlugo będziecie musiały chodzić do burdeli bo żaden normalny facet nie będzie chciał mieć z wami nic wspólnego.

Gość nergiiin
okey, skoro nie jesteś urażony, to obstawiam, ze masz kompleks małego fiutka- glutka :classic_cool:

Gość dominik poyebie
a nie za szybko wypisali cie z oddziału zamkniętego? bierzesz chociaż jakieś leki?

Gość facioo123
Pieprzona Feministka o tak mow mi jeszcze typowe pieprzenie feministki:) ja moja droga korzystam z zycia i nie przesiaduje na forum dniami jak ty ale jesli znajdzie sie jakas kobieta na poziomie to czmu nie mialbym jej otoczyc szacunkiem?? D

Gość cini minis.
eyy dajcie chłopakowi spokój, bo my kobiety wcale święte nie jesteśmy ! jeden cios od faceta i uraz do wszystkich. każdy ma prawo myśleć co chce, ja też uważam, że faceci nie są z.jebiści, ale baby też takie fair wcale nie są

No to już wiadomo, dlaczego jest tak dużo facetów korzystających z burdeli :] A pozatym, kobiety nie mają takich zwierzęcych chcic, jak wy, czasem sądzę, że faceci są jeszcze daleko ewolucyjnie za kobietami, brak wyższych uczuć, zboczenia, deformacje...

Gość cini minis.
ey ale skoro facet ma potrzebę, to czemu ma jej nie zaspokoić ?

Do zaspokajania to Bóg dał im parę rąk, jedną do zmieniania kanałów, a drugą to trzepania:o

''No to już wiadomo, dlaczego jest tak dużo facetów korzystających z burdeli :] A pozatym, kobiety nie mają takich zwierzęcych chcic, jak wy, czasem sądzę, że faceci są jeszcze daleko ewolucyjnie za kobietami, brak wyższych uczuć, zboczenia, deformacje...'' Prymitywna istotko zwana kobietą, gdyby kobiety mialy choć 10% pozytywnych cech jakie mają mężczyźni to świat bylby piękny. Bez zdrad, kłamstwa, wyzysku, niebyłoby rozwodów, itd.

Gość primaaverr
i tu masz racje 'pieprzona feministko' to akurat faceci są gwałcicielami i na dodatek pedofilami - jeszcze nigdy nie słyszałam o tym, aby kobieta napadła na kogoś na tle seksualnym albo żeby była 'pedofilką'