Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facioo123

Tak to wy kobietki:D

Polecane posty

Gość facioo123
Pieprzona Feministka zaloz ruch pieprzonych feministek,facet tez swinia nie powiem swieci nie jestesmy,uwierz mi jak ja bym mial tylko takie zdanie na temat kobiet uwazano by mnie za chorego niestety, feministko pieprz... zauwaz ze wy samice tez macie chcice proste przyklady z zycia znajmych gdzie glowa rodziny wyjezdza za granice za lepsza prace zarabiac na rodziny a jego zonka kurewka sie puszcza.... i do tego dzieci? dla czego.. meza nie ma a chcica jest wiec trzeba sie poruchac... nie zdajecie sobie sprawy z tego robicie to latwo bez przemyslenia...

Gość cini minis.
a tak nawiasem to faceta w większości przypadków nie da się zgwałcić, bo sam leci do łóżka

Gość Pieprzona Feministka
Owszem chciałabym mieć czasem siłę jakiegoś porządnie zbudowanego faceta, by móc jakiemuś przypierdolić:) no i być bardziej nie czułą, żeby nie ulegać jakiemuś ułomnemu chłoptasiowi, którego i tak bd musiała zostawić:o

Gość dominik poyebie
cini minis. - skoro tak piszesz, to widocznie nie widziałaś jego wcześniejszych wypowiedzi przesiąkniętych szowinizmem i jadem w stosunku do kobiet - w takim stopniu, ze to aż chore, jeśli to nie prowo to facet ma powazny problem ze sobą - obstawiam zaawansowaną nerwicę + głęboki uraz do kobiet- wymagający leczenia + co jest prawdopodobne, aczkolwiek to tylko moje domysły - kompleks małego fiutka :classic_cool: 🖐️

Pieprzona Feministka, już większym ignorantem nie można być, choć rozumiem jesteś w końcu tylko kobietą. Wszystko co cie otacza zawdzięczasz nam mężczyznom. To że teraz siedzisz sobie bezpiecznie w domu, i to że nasze państwo istnieje do dzisiaj jest dzieki nam , mądrym , inteligentnym, wrażliwym, odważnym, twórczym, honorowym, pracowitym mężczyznom

Gość facioo123
dominik poyebie moze na poczatek wymysl sobie jakis ludzki nick bo to tylko swiadczy ze ''poyebem '' jestes ty, a tu jest temat o kobietach a nie meskich fiutkach moze zaloz sobie temat?

Gość primaaverr
takie sytuacje to są wyjątki na skalę światową, a mężczyźni - gwałciciele to niestety codzienność i normalka

Gość facioo123
Pieprzona Feministka to dobrze ze sobie radzisz w raczka w ruch.nie dziwie sie kto by chcia byc z feministka, i jesli kazdego faceta okreslasz oblechem mmm to gdzie ty mieszkasz i sie obracasz ze z takimi obcujesz..

Gość dominik poyebie
o i kolejny mało-fiuciasty :classic_cool:

Gość cini minis.
czytałam to. fakt faktem niektórzy faceci nie posiadają żadnego poczucia jakiekolwiek granicy, ale jak pisałam, to faceta w większości przypadków nie da się zgwałcić, bo sam leci do łóżka za babą, jak pies za suką. życie nauczyło mnie, że trzeba mieć dystans do tego co gadają inni. skoro on tak uważa to ok, niech będzie, bo ani my kobiety, ani faceci nie jesteśmy święci a prawda jest taka, że jedno bez drugiego w tym świecie g.wno by zrobiło. to moje zdanie.

Poza tym jesteście brutalni, nie czuli, egoistyczni, szowinistyczni do granic możliwości, pyszni, zadufani w sobie, przemądrzali, nie praktyczni.

Gość primaaverr
ehh araby jednak mają coś z deklem :O

No na szczęście, będąc feministką mam prawie zerowe szanse na faceta, z którym ZAWSZE są problemy, bo ma jakieś braki:o

Gość facioo123
dominik poyebie ty masz kompleks ''braku fiutka'' dlatego caly czas o nim piszesz? chcesz kogos sprowokowac? kazdy temat o kobietach ma znaczyc ze facet ma problem z siusiakiem? hahah noo dobree

Generalizujecie wszyscy a przecież każdy człowiek ma inny wachlarz wad i zalet a takze zachowań :) Nie każdy facet to huj złamany tak samo jak nie każda kobieta to dziwka :)Fakt że coraz więcej kobiet dziwek i facetów hujów na swiecie nie jest zaskakujący bo przecież łatwiej załapać od kogos złe nawyki jak te dobre

''Poza tym jesteście brutalni, nie czuli, egoistyczni, szowinistyczni do granic możliwości'' Nie zamierzamy dlużej siedzieć w cieniu i dawać sobą pomiatać przez takie kobiety jak ty. Tacy jesteśmy bo inaczej sie nie da z wami postępować. W końcu to od was tego wszystkiego się nauczyliśmy. Co prawda jeszcze ejst mało takich facetów ale napisalaś cechy ktorymi powinniśmy sie odznaczać by miec szacunek u kobiet.

Gość cini minis.
dominik1000 ale fakt pozostaje taki, że nie każdy faceta i nie każda baba są tacy sami prawda

Gość facioo123
Pieprzona Feministka to umrzesz jak stara panna , tojestes zakompleksiona,niespełniona rodzinnie,zawodowo i seksualnie. wyzwolenie kobiet?.Może chodzi o to ,żeby facet mieszał w garnku,a kobieta spijała browar przed telewizorem?.:D.twoj feminizm nie przynosi zadnych korzysci dla nikogo samej w pojedynke nic nie osiagniesz jako feministka siejesz ferment i osiagasz z tego korzysc i satysfakcje jak napiszesz cos zlego na faceta a to juz zalosne i caly ty bo robisz to kiedy masz okazje...

Hahaha, mało facetów jest pantoflarzami? Albo dominacja całkowita włączając pobicia, zastraszenia itd, albo taki "miekki fiut" Oczywiście są inni też - mający inne wady

dominik1000 ''Poza tym jesteście brutalni, nie czuli, egoistyczni, szowinistyczni do granic możliwości'' Nie zamierzamy dlużej siedzieć w cieniu i dawać sobą pomiatać przez takie kobiety jak ty. Tacy jesteśmy bo inaczej sie nie da z wami postępować. W końcu to od was tego wszystkiego się nauczyliśmy. Co prawda jeszcze ejst mało takich facetów ale napisalaś cechy ktorymi powinniśmy sie odznaczać by miec szacunek u kobiet. Jeszcze nie widziałem zeby ktoś sobie egoizmem szacunek wywalczył

''dominik1000 ale fakt pozostaje taki, że nie każdy faceta i nie każda baba są tacy sami prawda'' Owszem nie każdy facet jest wartościowym czlowiekiem , natomiast wśród kobiet nie ma ani jednego dobrego czlowieka. Taka mala różnica.

"to umrzesz jak stara panna" - daj mi Boże:) Każdy robi to, co zechce, ja mam baardzo wielki dystans do facetów, i strasznie ich krytykuje, to nie moja wina, tak już mam:o nigdy w życiu nie dałabym siebie żadnemu na całe życie. "żeby facet mieszał w garnku ,a kobieta spijała browar przed telewizorem?" - chodzi o to, żeby było, "a co w tym dziwnego?" "twoj feminizm nie przynosi zadnych korzysci dla nikogo"- nie chodzi mi o upokarzanie facetów przy kazdej okazji, to traktuje jako rozrywkę, a poważnie traktuje wycinanie łechtaczki trzyletnim dziewczynkom.

''Jeszcze nie widziałem zeby ktoś sobie egoizmem szacunek wywalczył'' Tylko poprzez zastraszenie i przemoc można wymusic na kobiecie wierność. Jeżeli mężczyzna będzie sie kulturalnie odnosił do swojej żony, dbał o nią, dawał swobodę i wolność to będzie musial chodzić z porożem na 10 metrów.

Gość cini minis.
dominik1000 niby czemu tak uważasz ? masz aż tak wielki uraz do kobiet?

Gość ooossstroo
''Tylko poprzez zastraszenie i przemoc można wymusic na kobiecie wierność. Jeżeli mężczyzna będzie sie kulturalnie odnosił do swojej żony, dbał o nią, dawał swobodę i wolność to będzie musial chodzić z porożem na 10 metrów.'' hahahahahahahaha 10/10 :D :D :D

Nie trzeba daleko szukać przykladów, na kafe najlepszym jest Zdesperowana Domowa Żona.

dominik1000 ''Jeszcze nie widziałem zeby ktoś sobie egoizmem szacunek wywalczył'' Tylko poprzez zastraszenie i przemoc można wymusic na kobiecie wierność. Jeżeli mężczyzna będzie sie kulturalnie odnosił do swojej żony, dbał o nią, dawał swobodę i wolność to będzie musial chodzić z porożem na 10 metrów. Przez zastraszanie i przemoc to możesz conajwyżej osiągnąć: 1 pożądne klepanie michy przez większych cwaniaczków od Ciebie 2 długi pobyt w jednym z ośrodków wypoczynkowych zwanych Zakładami Karnymi :)