Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facioo123

Tak to wy kobietki:D

Polecane posty

hahaha feministka jestem ofiarą, bo kocham i jestem wierna ? proszę Cię ... nie bądź śmieszna

Gość facioo123
no wlasnie izabelka zadna czy temat tego typu musi sie kojarzyc z tym ze ktos mnie skrzywdzil? ojj niee

Gość Pieprzona Feministka
Nie, to był argument potwierdzający, że faceta trzeba wychować, mogę podać ogromne ilości przykładów jeszcze:) trzeba czytać dokładnie i ze zrozumieniem.

Zdesperowana Domowa Żona, życzę ci tego na co zasługuje każda kobieta. Żebyś resztę życia byłą traktowana przez swojego faceta tak jak my mężczyźni przez was. Czyli jak przedmioty, jak roboty z kutasem i portfelem, jak nieczuli ludzie którym można ubliżać i wyżywać sie na nich. Życzę ci żeby tak samo cię zdradzał i po paru latach wypieprzył za drzwi jak niemodną rzecz.

przepraszam, ale ja nie mam zamiaru wychowywać sobie faceta, bo od tego to on miał rodziców. jeżeli wcześniej nie miał szacunku i zdradzał, to akurat mi uda się to zmienić tak ?

cini minis-> tego nie napisałam, to Ty sobie dopisałaś resztę. Jak się jest dla facetów za dobrym to nic dziwnego, że mają nas w dupie. Lepiej być piaskiem w oku, niż wazeliną w dupie:)

Rodzice nigdy nie wychowają dziecka perfekcyjnie...już napisałam, że żadna para nie jest dopasowana do siebie idealnie, trzeba się dotrzeć wzajemnie.

nie po prostu, przy jednej dziurze to i kot zdechnie. a to, że ktoś komuś wybaczył, to nie znaczy, że jest miekki, czy coś w ten deseń.

Gość facioo123
dominik1000 wiesz jest cos w tych swoich slowach nie zaprzecze,ale czy tak totalnie jestes zrazony do kobiet?

Rodzice nigdy nie wychowają dziecka perfekcyjnie...już napisałam, że żadna para nie jest dopasowana do siebie idealnie, trzeba się dotrzeć wzajemnie. Docierać się a wychowywać to ogromna różnica więc zdecyduje się kobieto

Nie taka aż ogromna, bo w docieranie się też coś z wychowywania ma.

ej feministka, ale jeżeli w domu ojciec bije matkę, bądź ją zdradza, wyżywa się na dzieciach, bądź odwrotnie ... matka bije ojca etc. to takie same wartości wynosi się z domu, uważamy wtedy, że jeżeli tam tak się działo, to jest to sprawa normalna i czemuż nie mielibyśmy wcielić tego w życie. docieranie się to jest całkiem inna rzecz.

Gość po co ten up
A gdyby tak skrzyżować Dominika z Feministką- jakie byłyby ich dzieci?

cini minis. ej feministka, ale jeżeli w domu ojciec bije matkę, bądź ją zdradza, wyżywa się na dzieciach, bądź odwrotnie ... matka bije ojca etc. to takie same wartości wynosi się z domu, uważamy wtedy, że jeżeli tam tak się działo, to jest to sprawa normalna i czemuż nie mielibyśmy wcielić tego w życie . docieranie się to jest całkiem inna rzecz. Tu akurat się nie zgodze bo sam pochodze z takiego patologicznego domu a piję mniej w kwartał niż przeciętny nastolatek w ciągu weekendu a na partnerke jeszcze złego słowa nie powiedziałem anie ręki nie podniosłem

gdyby skrzyżować Dominika z Feministką podejrzewam, że byłaby to nieustanna walka, pozabijaliby się nawzajem :)

cini minis, oj to nieprawda, nie wszystkie pobicia żony mąż może zwalić na rodziców. Znam wiele przypadków, gdzie rodzina była normalna, facet wpadł w złe towarzystwo a potem wyżywał się na wiadomo kim. Ale oczywiście tez dużo takich zachowań wynosi się z domu, lecz nie można skreślać człowieka, bo miał ojca, który bił matkę:o

Gość facioo123
to sie nazywa zboczenie z tematu :D

pavlo, ale ja nie mówię, że każdy. może źle to ujęłam, miałam na myśli to, że wychowanie dziecka i to w jakimś środowisku domowym jest wychowywane, może mieć b. duży wpływ na jego życie i postępowanie.

gdyby skrzyżować Dominika z Feministką - broń Cię Panie Boże!:)

cini minis. pavlo, ale ja nie mówię, że każdy. może źle to ujęłam, miałam na myśli to, że wychowanie dziecka i to w jakimś środowisku domowym jest wychowywane, może mieć b. duży wpływ na jego życie i postępowanie. Może ale nie musi w dzisiejszych czasach bardziej koledzy z podwórka mają wpływ na nabyte cechy charakteru jak sami rodzice

Gość facioo123
Pieprzona Feministka a dlaczego by nie skrzyzowac? on cholerycznie nie cierpi kobiet jak to sie mowi przeciwienstwa sie przyciagaja:)

w sumie tak, ale z autopsji wiem, że dużo osób wynosi jakieś nawyki z domu. tak było z moim byłym, jego matka wiecznie powtarzała mi, że on ma to we krwi... sprawdziło się ...

Moim zdaniem on robi sobie jaja nie wiadomo po co na tym forum, i przy okazji robi z siebie największego kretyna, jakiego miałam okazję.. zaobserwować. Nie zasłużył nawet, by pocałować mnie w dupę:o

Mam tylko jedno pytanie na poważnie. Kobiety zdradzają , nie szanują swoich partnerów ponieważ nie czują że robią komuś krzywdę? Czy doskonalne zdajecie sobie sprawę ze przez was ktoś cierpi ale wy to po prostu lubicie. Czy absolutnie nie jestescie zdolne do jakichkolwiek relacji z drugim człowiekiem i wszystko traktujecie zimną kalkulacją byle wam sie najbardziej opłacało?

cini minis. Pawle ... chcesz rozpętać wojnę ;> Raczej małą walkę :) Na gołe klaty :)

Pieprzona Feministka Moim zdaniem on robi sobie jaja nie wiadomo po co na tym forum, i przy okazji robi z siebie największego kretyna, jakiego miałam okazję.. zaobserwować. Nie zasłużył nawet, by pocałować mnie w d**ę Na przyjemność trzeba sobie u mnie zasłużyć :D