Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Shaking Squirrel

Mam pieniadze a nie mam co z nimi robic, dodam, ze jestem sam ...

Polecane posty

Gość Nie, wcale nie.
"daj jakis datek na powodzian jesli nie masz co zrobic z pieniedzmi jesli to nie prowo" Jeśli dobrze zrozumiałam, to nie chodzi tylko o wydanie pieniędzy, ale o "coś" w zamian. Jakąś formę dobrej zabawy, zabicia nudy.

Gość ja jestem z okolic
wzamian bedzie sie dobrze czul ze pomogl komus potrzebujacemu;)

Gość Nie, wcale nie.
"ktory wiekszosc ludzkich potrzeb (patrz piramida Maslowa) zniwelowal poprzez myslenie. " Które? Te bardziej z góry czy te bardziej z dołu?

jutro dzien dziecka zrob paczke slodyczy i zanies do domu dziecka dzieci sie uciesza :)

Gość mloda_kobieta_20
wiec czego szukasz?

Gość Nie, wcale nie.
Te z góry zniwelowałeś, przynależność Cię nie interesuje, bo jak sam stwierdziłeś zimny drań z Ciebie, bezpieczeństwo w miarę zaspokojone tym, że masz dużo pieniędzy. Zostają tylko fizjologiczne, jedzenie, picie sobie kupisz, seks też. Szczęśliwy człowiek z Ciebie ;)

Gość Informatyk1993
Więc zajmuej sie grafika i mam słaba karte graficzna. Przydała by sie nowa ;D Ucze sie nie mma mozliwosci zarobic xD

fajnie masz... Ja bym chciała wymienić okna bo gniją, przepisać dom na siebie, dokończyć dach bo mam połowe, albo chociaż zrobić łazienke bo mam póki co cegły nawet nie ma regipsów, dodam że domek jest poniemiecki. Chciałabym też uzbierać na samochód albo chociaż na budę dla psa. Widzisz nie każdy ma problem co zrobić z pieniędzmi... A raczej jak zarobić... :)

Gość po co się uczyc?
wiec określ sie bo "śmierdzisz "prowo;)

Gość jijiji
przyjedz do wiednia i mnie zasponsoruj;)

Gość TotalnaNiewiadoma
Chodzi Ci o emocje? Cos czego nie mozna kupic, a próbujesz. Jakas fascynacja netowa, bez mozliwości poznania? Pobawimy sie w kotka i myszkę? I kto pierwszy odpadnie? Wytwały jesteś? Ciekawy drugiej osoby ze świadomoscia, ze nigdy jej nie poznasz - a jakbys znał? Zabawa bez płacenia a z mozliwościa zysku....Wchodzisz?

Gość samiczka 669
Forum erotyczne, dodajesz ,że jesteś sam z kasą , więc czego tutaj szukasz ?

Gość Nie, wcale nie.
"Nie - no wiesz, zeby kupowac seks? Co Ty za pomysly masz w tej glowie? " Bo ja zepsuta jestem :p Ale jak już wspomniałam ja się za darmo oddaję. A innym za oddawanie się mi też płacić nie mam w zwyczaju. A tak w ogóle to jestem erotomanka gawędziara :)

Gość tozmania
przekaz na bezdomne zwierzaki: http://toz.szczecin.pl/?id=aktualnosci one tez nie maja wyzszych potrzeb wiec nie powinno ci zalezec:P w zamian za to pokaze ci zdjecie jednej z moich podopiecznych;)

Gość TotalnaNiewiadoma
Zaczynamy? ....słowa na wiatr....?

Gość onaaaaa23
a ja chcialabym w koncu poplacic zalegle sprzed kilku mcy rachunki:(

Totalna - w zadnym wypadku: shakingquirrel@hotmail.com - do Twojej dyspozycji :) @ onaaaa23 - wez sie w garsc, obmysl niezwykle wyrafinowany plan, ktory pozwoli owe rachunki poplacic i go zrealizuj ;)

Gość onaaaaa23
no wlasnie mam pustke i w kieszeni i głowie:( nie mam pojecia juz co mam zrobic...

Gość Sylvianaaa
Kobietki ale Was facet robi profesjonalnie w balona:P

@ Sylvianaaa - prowkacja!!! ;) Jesli zarzuty sa kierowane w moja strone to prosze o poparcie ich jakimis, no ok - nie musza byc namacalne ;), dowodami!!! :P