Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Shaking Squirrel

Mam pieniadze a nie mam co z nimi robic, dodam, ze jestem sam ...

Polecane posty

Gość Sylvianaaa
To proste. Po drugiej stronie monitora każdy może być kim chce:D

Gość do wszystkich nierozgarnietych
dziewek: facet chce poruchac za kase, ale nie dziwke, tylko zwykla dziewuche, pewnie niezbyt zuzyta 🖐️

@ Sylvianaaa oj, zasialas ziarenko niepewnosci, a Ty jestes kobieta? ;) Po co mialbym byc kims innym skoro odpowiada mi bycie soba? :) @ Totalna - adres w celu znalezienia punktu zaczepienia ;)

@ do wszystkich nierozgarnietych - pudlo :) Nie ma fizycznej mozliwosci spotkania sie, dlatego "Totalna" wpadla na swietny pomysl :)

Gość Sylvianaaa
A mój nick wskazuje na bycie facetem? :D Jak to po co? Żeby zrobić innych w balona:P Żeby przekonać się jak kobiety niby lecą na kasę i dla wielu innych tym podobnych powodów.

Gość Sylvianaaa
Z taką wątpliwą reklamą Twojej osoby życzę powodzenia :P Zresztą ten temat brzmi mało realnie:P Mogłeś się bardziej postarać :D

@ Sylvianaaa - moze jakas podpowiedz? Kiedys bawilem sie w temat - "Przesle Tobie pieniadze a Ty mi je zwrocisz" :) Byla fajna zabawa :)

Gość Informatyk1993
Shaking Squirrel Zbędna ? Ta karta jest duzo lepsza od tej co mam. Chcesz ja moze tanio odsprzedac albo cos?? Moze cos tam kasy bym ukulał.

Gość TotalnaNiewiadoma
Mail wrócił. Ups.

Gość Sylvianaaa
Trochę inwencji twórczej, a nie chciałbyś wszystko podane na tacy:P :D

Gość Informatyk1993
Shaking Squirrel Pogadamy na gg o tej karcie ??

Gość tozmania
szeptuchna zwana tez fruszka, na twoim miejscu popracowala bym troche nad swiatlem, wiem co pisze, bo moja kolezanka tez zajmuje sie robieniem bizuterii, ale jej zdjecia, mimo ze tez nie profesjonalne, sa o niebo lepsze:) bo bizuteria, sama w sobie bardzo ladna, ale reklama slaba:( ona bierze np. dwie kartki, albo kartke i lustro i jakos tam ladnie to komponuje galazkami, figurkami...

Gość TotalnaNiewiadoma
Tylko, ze absolutnie nie robi mi róznicy czy tam jest Q (zobacz - wiem, gdzie nacisnac na klawiaturze;) czy G. Samo mnie odniosło i nastukałam Ci trochę. I bam....wrocilo. Ignorantka?

@ Informatyk - na gg klika sie o czyms innym ;) Obecnie i tak nie mam mozliwosc jej przeslania, przeslij mi maila, zobacze, mialem budowac drugiego PC, ale jak mi sie nie bedzie chcialo to karta bedzie zbyteczna. @ Sylvianaaa dobra wymowka na niechec niesienia pomocy :P

Gość Informatyk1993
Shaking Squirrel pawelstraszewski@o2.pl Wiesz koszty przesyłki itd pokryje. Bo tam wyniesie z 30 zł

@ Totalna - lacze sie w bolu :( Doceniam Twoj wysilek i na pewno odwdziecze sie rowniez spora iloscia tekstu, przy czym nie omieszkam dolaczyc pozytywnych zwrotow dotyczacych Twojej osoby - zdecydowanie!!! ;) Moze Ty podasz "kontakt" do Ciebie?

Gość Informatyk1993
Ale 300 zł na karte nie bd miał... własnie ten problem ze dobre czesci potzrebne mi do obroki grafiki sa takie drogie...

Porażka, naprawdę sądzisz, że baby polecą na kasę??????????Te w porządku to chyba nie:(

@ abc101 - ale tutaj nie o to chodzi :) Kobieta predzej poleci na zadbanego, przystojnego faceta, z nienaganna prezencja i pelnym uzebieniem ;) Poczucie humoru pewnie tez mile widziane ;) @ Informatyk - zanotowalem, dam znac na maila, a kosztami przesylki sie nie przejmuj :)

Gość Sylvianaaa
Dobry punkt zaczepu do podania wszystkiego na tacy:P Typowa gierka prowokatora, któremu się nie chce pomyśleć samemu:P :D

Gość TotalnaNiewiadoma
Jeżeli bedzie duzo pochlebstw to czekam z utesknieniem. A jak ładnie poprosisz to wyslę Ci tego "powroconego";) Odbiór. niepokorna@poczt.onet.pl

Gość TotalnaNiewiadoma
niepokorna@poczta.onet.pl

Gość Informatyk1993
Ja Tobie moge za nią nawet zapłacić tylko dużej kwoty nie uzbieram. A w zamian moge Ci moją stara dać ;P

Gość pazerny
ja wezme bez żadnych skrupułów potrzebuje na chate 300000 zł nawet powiem ci dzięki

Gość Informatyk1993
To ja spadam sie uczyć. Potem zrobie stronke w html do szkoły i na koniec musze jakieś logo zrobić...

Gość zaryzykuj
rozyczka111@poczta.fm napisz może razem coś wymyślimy :)

Eh, wszyscy tylko brac ... i brac :( Najlatwiejsza metoda na branie jest ... dawanie :) Dziekuje wszystkim za udzial w temacie, na te chwile musze sie oddalic by szlifowac swoje cialo ;) Niespokojnego wieczoru zycze ;)