Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Shaking Squirrel

Mam pieniadze a nie mam co z nimi robic, dodam, ze jestem sam ...

Polecane posty

Gość zaryzykuj
napisz n na maila a na pewno nie jedną chwilę będziesz miał niespokojną. kasa mało ważna... nie pożałujesz...

Gość babcia kaczanowska
pierunie łognisty, z ciebie to musi być mamlok łokropny. A dyć to dej farołrzowi na łofiara, kiery ci zbywoł piniondzorów. I bydzie po kłopocie

Gość Ameliaaaaaaaaa
Awięc powiem Ci tak mój drogi Nieznajomy. Widzę że padaja pytania jak zrobić takie duże pieniądze, i widzę że ty nie potrafisz innym a chyba też sam sobie tego wytłumaczyć. Masz coś czego ja potrzebuję do swoich marzeń którymi obecnie jest kupno własnego mieszkania niewielkiego ale swojego gdzie bedę czuła sie bezpiecznie. A ja mam coś co chyba tobie by sie przydało, nawet jeśli juz to masz to może odkryjesz że to może być wspanialsze ciekawsze i nieposkromione. Też nie znam metody osiągam to bo życie tak chce i stwia odpowiednie kroki. Jest to mianowicie przyjaźń. Jest we mnie takie coś co przyciąga dobrych wspaniałych ludzi, cieszę się ztego niezmiernie. Mogę zaproponować długie rozmowy, milczace słuchanie, nie wiem co być może będzie to przyjaźń, a może nie bo jak wspomniałam nie ma gwarancji i recepty. Jeśli masz ochotę spróbować to napisz. Nie tutaj bo już może tutaj nie zajżę ale na maila. iridium01@o2.pl Pozdrawiam może kiedyś uda nam się mieć oba powyższe składniki. Raczej nie wymianą ale drogą losu szczęścia które trzeba zarażać marzeniami.

Gość Optymistka194
05 1160 2202 0000 0001 5917 4610 Ja akurat nie mam kasy ani gdzie mieszkać. Wszystko mi pomoże;-) Dzięki:-)

Tak naprawde to jestem gejem i szukam mlodego Polaka (najlepiej studenta) do zasponsorowania. Jak mnie ktory przekona to na poczatek zafunduje bilet do USA i kilkumiesieczny pobyt z licznymi atrakcjami.

Gość Caster
jak masz za dużo kasy to wspomóż owsiaka! daj mu pączki!

Gość ydy
Mam ciekawy pomysl jezeli jest pan zainteresowany prosze o kontakt ;)

Gość cykucykucyku
Witam Was serdecznie Zapraszam Was do zapoznania się z ofertą sklepu Tutti Frutti Style . Znajdziecie tutaj odzież damską, biżuterię, kosmetyki, obuwie, ubrania i zabawki dziecięce, a to wszystko w konkurencyjnych cenach ! Możesz sobie sprawić przyjemność już za 4,90zł Towar jest nowy, dobrej jakości , w konkurencyjnych cenach, mamy bardzo tanie i szybkie wysyłki !!! Oferta sklepu znajduje się tutaj, obejrzyj koniecznie wszystkie strony ! Na pewno znajdziesz coś dla siebie: KLIK: http://tuttifruttistyle.ibutik.pl/ Nie masz konta na ibutiku ? Nic nie szkodzi! Złóż zamówienie przez e-mail, napisz nam swój adres i co zamawiasz!!! Oto e-mail do zamówień: tuttifruttistyle@o2.pl ZAPRASZAM !

Gość ydy
nwr2006@o2.pl

Gość wrazliwoniewrazliwy
dupe se podetrzyj po sranku ja zawsze tak robie paradoksalnie najlepszy do tego jest banknot 10 zlotowy a nie 200 hehe

Gość ahaha
Nieźle i wiesz, że wszyscy będą pisać daj mi, albo radzić ci, a sposobów jest wiele i każdy ma jakąś misję, chyba