Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Eric Cartman

CZY WY TEŻ MACIE JAKIŚ KOSZMARNIE PONURY DZIEŃ DZISIAJ????

Polecane posty

Gość nitka..22
tak

Gość pipakosmita
jutro bedzie do bani

Gość ja mam okropny
bo nie zaliczylam dzisiaj egzaminu.. ale jutro bedzie lepszy bo wychodze 3h wczesniej z pracy :P

wszystko przez tą cholerną pogodę :O Człowiek jest zaprogramowany na radość na polanie w słońcu a nie taką zimną breje i beton za oknem :O

Gość malutka 2299
a ja cały dzień spędziłam przed kompem - no masakra jakaś .... czy ktoś wie kiedy będzie świeciła słońce????

ja dzisiaj też mam jakiś masakryczny dzień ... cały dzień w łóżku ... głowa mnie boli i wgl. mam nadzieję, ze w piątek będzie ładnie, bo jadę na koncert i będzie lekko lipa.

Gość wesola bridget jones
beznadziejna pogoda i beznadziejny dzień :/ jakiś zamulony _____ http://tnij.org/g2z3

Gość ja mam okropny
mnie boli prawy migdal a to oznacza ze przede mna pare dni goraczki i utrata glosy :O chyba karnet na solara wykupie po wyplacie bo od braku slonca jebie mi sie w glowie

Gość frajerkolaska
Mnie od rana głowa okropnie boli i jestem jak z waty.

eh... nie życzę wam źle nie o to chodzi. Ale dobrze że wszyscy mają dziś takie schizy, to pozwala przypuszczać że rzeczywiście chodzi o taką prozaiczną rzecz jak pogoda :)

Gość dzien do niczego
juz w nocy sie zaczelo spac nie moglam budzilam sie co chwile zimno mi bylo rano nie moglam oczu otworzyc jak podnioslam zaluzje to kurwica mnie wziela deszcz i ponuro! caly dzien taki byl chodzilam bo musialam nudy jak cholera obzeralam sie caly czas i teraz mi zle chce mi sie juz spac i mam wyrzuty sumienia ze zmarnowalam dzien musze umyc zeby a tak mi sie nie chce ale jak nie umyje to nie poloze sie spac jak nie odejde od komputera to nieumyje zebow jak nie pojde teraz spac to jutro wstaneniewyspana i kolko bedzie sie krecic a jutro znowu zjebanapogoda do tego zdjae sobie sprawe, ze pisze glupoty ale jest mi zle chce sie wyzalic albo apisac skarge o pogode ale do kogo ???? jutro juz czerwiec powinnam byc opalona i radosna mam dosc teraz juz ide spac czekam na lepszy dzien moze kiedys przyjdzie