Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nienawidzę tej staruchy

dziadek umarł a byl dobry a ta stara prukwa ciągle żyje

Polecane posty

to babcia powinna umrzeć a nie dziadek :( ona wykończyła swoją matkę a później męża, niedługo pewnie umrze jej córka, a później ja...podła baba....czemu stare klimakterie takie wredne są :(

Gość mam 163 cm
otruj ją

gdyby nie była taką podłą żmiją wszycy by żyli ta staruch podła...

Gość dlatego...........
że mają takie wredne małoletnie wnuki

nie jetem małoletnia, jestem już dawno dorosła i na 2 roku studiów

Przyganiał kocioł garnkowi. Sama jesteś JAK TA STRAUCHA, zobaczymy za kilkadziesdiąt lat jaka ty będziesz

Gość pakeeross
ej małolatka nie fikaj szczylu bo zaraz ktos w dupe da, i wypad do ksiazek imbecylko, lachonie jeden, obciagaro pieprzona

jedynie co w niej lubie to to, że ma bardzo smaczną kupe ktora bardzo lubie wachac to takie moje małe zboczenie a poza tym jej nie lubie tylko wachac jej kupe

ja powiem tak: niekiedy naprawdę niektóre babcie są wstrętne...i to nie dlatego ze są stare tylko mają taki charakter....a z umieraniem to zawsze tak było jest i będzie że umierają osoby dobre,kochające,młode,mające rodzinę...a żule,mordercy,pijaczyny i inne gnoje cieszą się dobrym zdrowiem i długim życiem

Gość widać wyraźnie
Widocznie dziadek już swoją życiową 'misję' wykonał, a teraz cieszy się w Niebie, więc ma lepiej od babci, która zapewne zmaga się z jakimiś chorobami. Wbrew pozorom, życie po tej stronie jest cięższe, a babcia ma jeszcze darowany czas by pewne rzeczy przejść i zrozumieć, może też być potrzebna, by nauczyć innych pokory i wyrozumiałości, np. Ciebie. Kiedyś mam nadzieję, to zrozumiesz, nie oceniaj jej tak ostro, bo sama nie jesteś ideałem, a w nią kamieniem rzucasz... Wiesz już jaką babcią będziesz? i kluczowe pytanie: chciałabyś mieć wnuczkę podobną do Ciebie? i cieszyłabyś się z tego, jak ona Cię wyzywa i traktuje bez szacunku? uważaj, zwykle wraca do nas to, co od nas wychodzi...

Gość jak chcesz..
by babcia była lepsza, to jej w tym pomóż, sobie też, najlepiej módl się za nią, bo widocznie ma jakiś problem z 'sercem' i zranieniami, (a to może uzdrowić od środka tylko Bóg), dlatego tak się zachowuje, często ofiara staje się katem, nieświadomie...