Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daniel j.

co sadzisz o mojej lasce?

Polecane posty

Zazdrościmy tego LO jak najbardziej! Dziecinko idź na studia moze Cię tam wytępią i się ogarniesz!

Gość kwoka123
No niby ładna. Ciekawe jak będzie wyglądać gdy się zestarzeje!!! Albo jak wygląda gdy siedzi na klopie gdy ma zatwardzenie???

Gość do falcona:
dlaczego obrażasz wciąż blondynki? Ok, nie interesuje mnie Twój gust, ale daj już spokój z tym swoim idiotycznym stereotypem(wyniesionym zapewne z dyskotek w remizie, na zapadłej wsi) gdzie blondynka= głupia, tania solara ze sztucznymi pazurami, w dodatku dziwka. Obrażasz tym mnie i bardzo wiele kobiet! Nie uważam się ani za pustą, ani za "tanią solarę z tipsami i tapetą". Myślisz, że te z czarnymi włosami nie przesadzają często z solarium itp? Była tu znów dzisiaj pewna paniusia(na kafe), która co jakiś czas wrzuca swoje fotki i prosi o ocenienie jej w skali od 1-10. Jest brunetką, ma tapetę i nadużywa solarium, o czym wszyscy jej to za każdym razem piszą. No, ale Twoim zdaniem tylko blondynki są popierdzielone. Hamuj się ze swoimi nieprawdziwymi opiniami i radzę Ci poobracać się trochę w nieco większym i bardziej inteligenckim środowisku, a wtedy może dostrzeżesz coś, czego nie widzisz w tej chwili...

Gość aluette
Ja też jestem blondyką. Moje IQ to 158. Ale według Falcona jestem głupia, bom blondyka ;p

Gość aluette
A w dodatku po tacie mam ciemną karnację, więc pewnie zaraz zostałabym 'podciągnięta' pod solarę ^^

Gość kwoka123
Wszystkie jesteście piękne ale ciekawe jak wyglądacie gdy siedzicie na klopie i macie zatwardzenie...che che :)

Gość aluette
Zdesperowana Domowa Żona-też poznanianka? :) Czy tylko studiowałaś?

Gość aluette
A ja tu mieszkam od urodzenia.

Gość nudne to sie juz robi
Przestancie w koncu spamowac ;]

Gość hopsa hopsa
zjadłem klopsa

Gość dadadada
No niby ładna. Ciekawe jak będzie wyglądać gdy się zestarzeje!!! Albo jak wygląda gdy siedzi na klopie gdy ma zatwardzenie??? HAHAHAHA :) :) :) :) :) :) :)

Gość a podbije se temacik ;)