Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daniel j.

co sadzisz o mojej lasce?

Polecane posty

ludzie tacy są, że czasem najezdzają na kogoś jak zazdroszczą , lecząc w ten sposob swoje kompleksy ;] a tak pozatym to jednak kazdy ma swój gust.

Gość wiktorrsio
a mi sie wydaje, ze ona dawala juz nie jednemu ;d my sie znamy :)

Gość hggu899
Myślałam że jesteś w woju

angelikaa to daj fote ,co ci szkodzi? :P zreszta fakt ze jestes modelka moze dzialac na twoja niekorzysc patrzac na twarze dziesiejszego modelingu :P wychudzone, bez cyckow laski z zapadnietymi oczami i wystajacymi kosciami policzkowymi .fuj

Gość przyspieszył_am
mi sięu= nie podoba. nie dlatego, że zazdroszczę i chcę się dowartościować tylko dlatego, że moim zdaniem jest brzydka :) potrafię przyznać komuś jak ładnie wygląda, jest piękny, ale ona to po prostu szkarada :D

jestem ale jakbys miala wiecej oleju we lbie to bys wiedziala ze po wyzszej szkole oficerskiej dostaje sie tytul mgr inz. bo moze nie wierzysz ale uczyli mnie tam budowy samoloru i innych maszyn :P

Gość przyspieszył_am
wystające kości policzkowe są piekne!:)

Pilot jak blondyna to nie, ze zaraz pusta dobra ! No modelka pokaż swoje foto :D, aż jestem ciekawa :D.

jasne. wiekszosc moich kumpli nielubi modelek bo sa za chude i nie maja kobiecych ksztaltow poza tym uchodza za kurewki

ładna ,bardzo naturalna. wyglada na miłą osóbkę. Ale oczywiście każdy ma swoje zdanie tutaj .

Gość angelikaaa:)
nie jestem taką idiotką, aby wstawiać na fora swoje zdjęcia ;]

mam 88x57x90, więc myślę, iż mam kobiece kształty :) właśnie ukończyłam naukę w jednym z najlepszych liceów w Polsce, więc chyba głupia też nie jestem :)

angielika rozwalilas mnie ! :D ha ha . skonczylam liceum wiec nie jestem glupia! ha ha! dziecko wracaj do piaskownicy. ja z malolatami nie gadam

Gość aaaaaaaajjjjjjjjjjjjjjjjjjj
marchewa wstyd mi za ciebie

No 88 w biuście to szczyt twoich sukcesów widzę :D:D:D. Jesteś zajebista :D:D:D!!! Skoro nie wstawiasz swoich zdjęć na fora bo jak twierdzisz "głupia nie jesteś" to po co tu wchodzisz czytasz i wypisujesz brednie?? Myślisz, że to wypada takiej mądrej dziewczynce jak Ty???

ooj dziewczęta, teraz was też zazdrość chwyciła ? :)

mi też was żal. Takie zakompleksione , niedoskonałe istotki

Kochana ale czego mamy Ci zazdrościć?? Mam znacznie więcej w cyckach w talii i w tyłku też i jakoś nie zazdroszczę ci tego, ze wyglądasz jak wyglądasz, a tym bardziej tego, że ukończyłaś LO!! no proszę Cię

Gość hggu899
Skąd mam wiedzieć ,ze jesteś po szkole? Nie masz tego wypisanego na łbie, może w armii jesteś zawodowej. Zresztą nigdy nie znałam nikogo z wojska.

Ładna :) NAturalność jest w cenie :) Oczy ma piękne :) PS. Miałam koleżankę modelkę... Przez ubrania szło żebra policzyć, cycków szukano na plecach, a na zdjęciach taka lasia, że szok... Pokazuje nam kiedyś jakiś katalog, no i wszyscy o jaka ładna dziewczyna, śliczna, kto to? A ona : No jak to kto, ja! Tak przerobione że nie szło poznać :D

zdesperowana ale my zazdroscimy tego liceum nie ? no ja to nawet tego licencjata żałuje jak słucham takich dziewczynek.