Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomóżcie mi proszę

JAK ODCZYNIĆ UROK????

Polecane posty

sami się nakręcacie i ciągłe myślenie o tym wam rujnuje życie a nie uroki....opcjonalnie choroba psychiczna-odpowiednio dobrane leki was uspokoją.

Gość m@m
Ponawiam swoją prośbę o osobę namiary do niej z Krakowa albo okolic.

Gość ke am jot
a znacie kogos z wroclawia?

Gość awjurora
mi ktos zyczyl zle wprost i nie mam watpliwosci od tamtej pory zwolnili mniez pracy, nie mam juz faceta itp. co mam robic?????????? czuje, ze jestem pod wplywem zlozyczenia tej osoby, byla bardzo zazdrosna o to , co mialam, a czego ona nie i w zlosci wypowiedziala zle slowa :((

Moze i są jakieś uroki ,ale bardziej jest to po prostu zła energia ,która krąży wokół Was. Jeżeli cały czas sie myśli,że wszystko co robię w życiu ,wszystkiego czego się nie dotkne jest złe, niedobre i powoduje że jestem nieszczęśliwa/wy to to krąży wokół nas i powoduje same nieszczęścia. Bardzo dobrze że kąpiecie się w tym czarcim żebrze i odganiacie od siebie złą energię. Samo wypowiadanie tych słów ( zaklęć ) i w myślach wyrzucanie ich od siebie oczyści wasze myśli ,a co za tym idzie poczujecie sie wolni od nieszczęść ,które Wam sie przydarzały. Przyciągniecie same pozytywy i dobrą energię. A jak się oczyścicie to zajrzycie w głąb siebie i zobaczcie co do tej pory robiliście nie tak. Inwestujcie w siebie same pozytywy. Otaczajcie się ludzmi dobrymi . Jak sami będziecie ludzmi radosnymi ,spełnionymi to przyciagniecie do siebie takich samych osobników i życie będzie łatwiejsze.

Gość kokaiii
Na mnie też ktoś rzucił urok/uroki. Nie wiem kto, nie pamiętam. Teraz jak czytam to forum to przypominam sobie Cygankę, która coś za mną klęła, ale nie pamiętam już co.Ja jej nic nie zawiniłam, a ona zareagowała agresywnie, więc wtedy tylko się roześmiałam i poszłam dalej. Nie wiem, czy to ona, czy kto inny. Wiem za to, że kiedyś miałam szczęście. Normalnie żyłam. A teraz wylatuję z rankingów prawdopodobieństwa powodzenia. Po prostu od kilku lat wszystkie przedsięwzięcia które podejmuję -czy to w pracy, czy w rodzinie- rozsypują mi się w rękach. Nie udaje mi się nawet to, co udaje się nawet bez żadnych wysiłków na zasadzie prawdopodobieństwa. Niedawno mnie olśniło, że to moze urok. Psychicznie czuję się dobrze, ale finansowo leżę z powodu ww. porażek. Leżę też na gruncie towarzyskim (nagle przyjaciele odpłynęli bez wyraźnej przyczyny) i uczuciowym- jestem sama i nikt mi się nawet nie nawinął w ostatnich 3 latach, pomimo tego,że niczego mi nie brakuje. No może oprócz szczęścia ;) Planuję te kąpiele w zielsku. Jak mi się zacznie darzyć, to zamelduję.

Gość grumpek
a czy próbował ktoś sposobu z jajkiem na odczynianie uroków?

Gość gość
a jak to się robi

Gość gość
ciekawa jestem kto rzucił urok na setki tysiecy ludzi w Polsce ktorzy ulegli wypadkowi, albo choruja na raka moze ktos z was odczyni co za zenada

Gość gość
dobra wróżka jest pod adresem kobietamag@interia.pl

Gość Jak nie urok to sraczka
No i jak te kapiele,pomogly wam? Obawiam sie,ze na mnie tez cyganka rzucila urok....nie chcialam zeby mi powrozyla i sie wsciekla,zaczela bluznic...rowno tydzien po tym mnie okradli,po 2 tyg stracilam prace...

Gość gość
witam.....kiedyś zdarzały mi się rzeczy różne dobre złe ....ale od pewnej chwili prześladuje mnie pech...konkretnie choroby przechodzące z narządu na narząd przedziwne .......jak by uciekało ze mnie życie słabne a wcześniej byłam silną pełną życia osobą.....czytałam o szeptunkach i myślałam się do nich wybrać wielu ludzią pomogły może i mi pomogą jedna jest w ORLI ma na imie Wiera chyba się wybiorę podobno ma dar od Boga i pomaga ludzią wie ktoś coś o tym

Gość jaagula
Witam Ja od kiedy wyszlam za mąż, najpierw problemy z płodnością, 7 lat leczenia min.HCG,laparoskopia, icv, kupe kasy i badań ,nerwów.zdrowia 2 podejscia,,,,,...Dzieci urodziły się zdrowe ze mną były komplikacje poporodowe.Usuniecie macicy , 3 tyg. W szpitalu ,ledwo mnie uratowano.....lekarz powiedział mężowi,ze krzyżyk juz mi postawilii...długa rehabilitacja w międzyczasie opieka nad dziećmi.Teściowa moja ciągle cos do mnie ma i mnie krytykuje.zatrowa nam życie......zerwalismy z treściami kontakty......minęło parę lat nie powiem,ze w spokoju.ostatnio teściowa spotkałam w styczniu 2 czy 3 go.i zaraz masakra.....od nowa okazało się teraz mam kamienie w woreczku żółciowym, i na nerce, na jajniku torbiel ca 125, skierowanie na badana jajnika.Jelita kolki, bolesne .a teraz mam zapalenie gardła.jestem na diecie kamicy żółciowej.prawie nic mi nie wolno.ojciec jutro piwazna operacja.dzieci ciągle choruja.szpitale to jest pech albo klątwa :'( proszę o pomoc porady bo to nie normalne jest......... Pozdrawiam :-)

Gość pomóżcie mi proszę
Jejku.... to jest moj temat ktory zalozylam wieki temu! Ja w ogole juz nie pamietalam tej cyganki :D:D:D Ja juz nie mieszkam w polsce. Teraz mieszkam w australii i jestem bardzo szczesliwa. Losy sa dziwne bo zamierzalam doszkolic sie troche w kwestii ziol i zupalnie przypakiem znow trafilam na ten ostrozen. Teraz mam niezla prace, klku super przyjaciol i cudownego chlopaka. Kto wie moze mi ten ostrozen pomogl wtedy bo wszystko sie zrewolucjonizowalo mniej wiecej 3, 4 lata temu. Dziewczyny wy moze i robcie plukanki z ziol ale co najwazniejsze kozystajcie potem z kazdej okazji do zmian i badzcie zawsze na tak i zawsze wierzcie ze wszystko sie ulozy. Az nie wierze ze ja ten temat zalozyalam!

Gość pomóżcie mi proszę
Jejciu :D Ale jaja ja sie nia faktycznie 10 lat martwilam! Jakbym nie wiedziala ze to sie itak w koncu ulozy to bym uzyla te 10 lat na balowanie i chulanki i swawole :D

Gość gość
Na pewno skorzystam. Już zakupiłam na allegro. U mnie też się zaczęły dziwne rzeczy dziac.

Gość gość
pomóżcie mi proszę / no zobacz jak "namąciłaś"! buahahahaha. Ja nie mogę uwierzyć że Ciemnogród jeszcze istnieje :-)

Gość marwa
I ja miałam szczęście wpaść na cygankę, idę po to zioło :)

Gość gość
Czy Wy głupie jesteście czy co ? Przepraszam nie chcę nikogo obrażać ale jak można w 21 wieku w dobie dostępności netu i innych mediów nie wiedziec o tym że za wszelkiego rodzaju ''urokami'' stoi sobie nic innego jak szatan-posługujący się w tym momencie psychiką słabszego człowieka, podatnościa na autosugestię itd. Mniejsza o mechanizmy tego działania, ale gorsza od wiary w gusła jest wiara w to że z nich można wyzwolić się wiara w kolejne inne gusła...Kochane Dziewczyny jeśli macie z tym naprawdę problem to jedynym absolutnie jedynym rozwiązaniem tego problemu jest zawierzenie B/o/gu! Nie żadne kąpiele które są kolejnym zabobonem , tylko po prostu oddanie tej calej sprawy B/og/u ,bardzo ważne jest znajdowanie się ciągle w stanie łaski uświecającej-czyli bycie wolnym od grzechu ciezkiego, częste uczestnictwo we mszy św,regularna modlitwa,czytanie Pi/s/ma św itd.

Gość gość
jak ja slysze o jakichs urokach to normalnie smiac mi sie chce, ludzie przeciez zyjecie w 21 wieku a nie w sredniowieczu gdzie ludzie nie widzieli ksiazki na oczy, boze jak mozna wierzyc w takie rzeczy. jestescie w wiekszosci po studiach, radze sie leczyc, ja tez mialam kolezanke ktora zle zachowanie dzieci zwalala na znajome ktore akurat zauroczyly jej dzieci, zerwalam z nia kontakt, bo to sa zwykle wariatki, to jest zacofanie i zasciankowosc , radze znalezc sobie jakies porzadne zajecie, wstyd!!!!

Gość gość
Mnie pewna mloda Cyganka ,reklamujaca sie jako dobra wrozka czytajaca z oczu powiedziala ze troche pochoruje...i zaczelo sie-najpierw ospa potem torbiel i operacja. ,bezsennosc.dobrze ze przynajmniej nie chciala pieniedzy...

Gość gość
jest zjawisko zawane wampiryzmem energetycznym w kore wierze.W obecnosci takiego czlowieka czujemy sie ociezali smutni,wampir odbiera chec do zycia.

Gość gość
ataku takiej osoby doznala profesor politolog Maria Szyszkowska,o czym byl felieton w gazecie.Najgorsze jest to ze taki wampir moze z nawiazac z nami polaczenie z posrednictwem kanalu energetycznego nawet na odleglosc.

Gość gość
wykap sie w soli

Gość gość
Napiszcie proszę, czy ktoś po kąpieli w tych ziołach doznał odmiany losu ?

Gość gość
podobno takie numery robil tez M.jackson jeszcze za zycia ,posiadal on bowiem zdolnosc eksterioryzacji i osoba ,,medialna,,ktora namierzyl mogla go widziec w swoim mieszkaniu -opowiesc z,,radia noca,,dawne czasy...

Gość gośćja 100000
Szukam cyganki warszawa okolice która zdejmuje czary czarnej magii , pilne sukienki.suknie@wp.pl

Gość gość
a wystarczy poprosic jezusa by zwalczył urok i to za darmo