Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nimfomanka???

chłpoak zrobił mi zakaz na sex

Polecane posty

Gość nimfomanka???

Jestem z chłopakiem juz dłuższy czas. Ostatnio, czyli jakis tydzień temu, zrobił mi tygodniowy zakaz na sex, bo stwierdził, że staję się nastoletnią nimfomanką. Bardo rzadko mamy okazję być ze sobą sam na sam, a taka właśnie nadarza nam się jutro. Chłopak jednak twierdzi, że musi mnie przetrzymać... Co mam zrobić, by go przekonać do tego spotkania?

...albo pauka mu nie staje i myśli że po tygodniu przejdzie. :O Albo należy do tego ułamka procentu facetów, którzy będąc stulejami nigdy nie zjechali. :O

Poszukać sobie nowego....konkurencja działa zawsze dopingująco:)

w damskim jest fajnie....ale zazdrość skuteczniejsza na nieruchawego faceta..Nowy:)

Czy ja wiem :O "fev" jak mu nie staje to tylko można pogorszyć sytuację. :P Jeszcze jakaś klepka mu się odklei i autorka nie dość że będzie miała "nieruchawego" to jeszcze do tego chorobliwie zazdrosną pierdołę. :O

No........ teraz ale dałeś czadu!!! Nowy:D nie dość że nieruchawy to jeszcze zazdrosny i pewnie ograniczony, od takich facetów spieprza się gdzie pieprz i wanilia rośnie

To pewnie dlatego że taka podróż jest bardzo kosztowna, kobiety mimo wszystko pakują się w takie związki. :) :P :P :P ...ale nie przesadzajmy :P temat nie jest aż tak poważny :D Tak naprawdę chodzi o szczeniackie foszki :P :P 🖐️ :D

Niezupełnie....ten facet zdradza oznaki upośledzenia i ograniczenia sexualnego....od takich facetów trzeba wiać..

"chcesz miec kiedys rodzine" :D :D :D :D ... i tu dalej aż chce się dopisać: to dopiero zobaczysz!!!!! Tak, tak słuchaj ciotki userki a nim się obejrzysz będziesz tonęła w pieluchach a Twój świat będzie tylko tym zza kuchennego okna.

Gość .E tam....
Lepiej dziewczyno poczekaj z seksem do ślubu... :classic_cool:

".E tam...." słusznie :) 🖐️ bardzo uniwersalne i sprawdzone przez nie jedno pokolenie. :) O czym może nawet świadczyć nasza obecność. :P :D ale czy... zrozumiałe dla każdego nieco bardziej oświeconego człowieka. :) :P :P

Gość popopoooo
niektóre pindy są poyebane :O tak ciężko zrozumieć ze nawet facet może mieć dość? znam taką co cały czas nadaje tylko o seksie, nawet prowadzi blog z opowiadaniami erotycznymi, wiecznie nie.doruchana, jej chłopak miał dość i wkońcu zerwał, bo nie był głupi i wiedział że tego typu kobiety ze wściekłością macicy długo bez seksu nie wytrzymają, wystarczyło że gdzieś wyjechał na kilka dni, a ta już 'zakręcała' się wokól innych facetów... wy same często sprawdzacie facetów pod tym względem, więc faceci też mają prawo

Dlaczego zaraz poyebana? Chyba jej wściekłość macicy narodziła się w waszych "monrych" główkach. :O Bo z tego co przeczytałem i zrozumiałem, obgadywana bohaterka nie zajeździła swojego chłopaka, dała mu jedynie do zrozumienia że nie będzie tylko na jego zachcianki rozkładać nóg. :O a że temperamentem nie grzeszy to... piszę sobie bloga, adoruje facetów zwyczajnie bawiąc si