Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nananana na

skoro dał nam czas to juz koniec?

Polecane posty

Gość weronikax
do autki, postaw sśprawę jasno-jesli chce pobyć sam,coś przemyśleć to ok...Ale też niech wie,że Cię tym krzywdzi i nie może dopuszczać do tego żeby takie sytuacje się powtarzały bo to Cie krzywdzi...Mam nadzieję ,że wszystko się ułoży....Do regres "to znaczy jak" pytasz się? NA WZNAK MOJA DROGA BADZ DROGI....ZWAŁ JAK ZWAŁ....:)

wroniko jesli owe pary sie rozstawały i pozniej do siebie wracały to twój wpis .NIERAZ TRZEBA COS STRACIC,ZEBY COS ZROZUMIEC I DOCENIC..." nie ma tutaj sensu :) bo nikt tak naprawde nikogo w tym momencie nie stracił wiec analogicznie nie miał co doceniać i wyłacz CAPS LOCK

Gość nananana na
regres chyba nam zazdoscisz ze u nas sie cos dzieje co? a ty chloapku siedzisz i tylko dopiekasz ze zgryzoty

regres chyba nam zazdoscisz ze u nas sie cos dzieje co? " aaaaaaaaaaaaaaa to o to chodzi :) to teraz rozumiem ;)

Gość weronikax
WSZYSTKO MA SENS TYLKO JAK FACET SIEDZI NA DAMSKIM FORUM TO JA JUZ KOMPLETNIE TEGO NIE ROZUMIEM.....CHYBA NIGDY NIE BYLES W ZADNYM ZWIAZKU.....I NIE WIESZ NA CZYM CO NIEKTORE RZECZY POLEGAJA.OCZYWISCIE CHORE JEST MOWIENIE KOMUS CO JAKIS CZAS,ZE CHCE ODPOCZAC,BADZ PRZEMYSLEC SOBIE COS-TO JUZ JEST NIEDOJRZALE.BO JEST WOZ ALBO PRZEWOZ-ALE JAK KTORES W ZWIAZKU CHCE COS SOBIE PRZEMYSLEC I POTRZEBUJE DO TEGO CZASU TO WSZYSTKO JEST OK.NAJWIDOCZNIEJ ALBO MLODY I GLUPI JESTES ALBO FAKTYCZNIE NIGDY W ZWIAZKU NIE BYLES-A JAK JESTES TO JESZCZE MALO WIESZ.

Gość weronikax
Ale sorry,cos musi byc jednaj z toba nie tak...No za cholere nie moge wyobrazic sobie mojego faceta na damskim forum-predzej laptop polecialby przez okno....:)

Gość weronikax
*jednak

Gość nananana na
szkoda nerwow weronika na niego

Gość weronikax
No dokladnie-"chlop" zajecia nie ma :)

Gość nananana na
ojejku,ide spac jestem wykonczona dzisiejszym dniem

Gość weronikax
Trzymaj sie wszystko bedzie ok:)

prosze wyłacz Caps Locka bo nie da sie ciebie czytać juz odpowiadam : pomijajac wpis o tym ze siedze na damskim forum :) bo to akurat nie na temat ( na marginesie tylko z nazwy damskie , bo tutaj wiecej facetów niz kobiet ;) ) to powiem ci że : mam 35 lat i nie jeden zwiazek za sobą i nigdy nie powiedziałem kobiecie która kochałem ze musze sie z nia rozstać bo musze cos przemysleć ? bo po 1 / tak zachowuja sie albo niedojrzali mezczyzni albo meżczyzni którzy chca pożegnać ze swoja pania bo nie umieją im powiedzieć ze to juz koniec i w ten spsób mysla ze tak bedzie łatwiej dla niej i dla niego notabene zachowanie Tchórza a po 2 / jesli mam problem to go rozwiazuje albo sam ze soba albo wspólnie z narzeczoną .... jesli ktos odchodzi tylko dlatego ze ma jakis problem to albo kłamie że go ma , albo najzwyklej na swiecie nie umie powiedzieć ze zwiazek zakonczył swój żywot ....

Gość nananana na
odezwal sie znowu,chyba nie ejst tak zle co

ok rozumiem topik był do tzw wygadania sie ;) nie do znalezienia recepty na problem Dobrej Nocy 🖐️

Gość nananana na
recepte na problem znam, tylko to zwiazek na odleglosc i ciezko to jakos zalatac

Gość lalalalala la do nananana na
kochana nie wyładowuj się na Regresie, wiem, że chciałabyś usłyszeć coś innego, ale ma on i racje i koleżanki, które piszą o szczęsliwych parach po "odpoczynku". Zależy od czlowieka. Choć gdyby mi facet powiedział, że chce przerwy, czasu, dałabym mu go hoho. Do końca świata miałby czas a ja bym go nie traciła. Kiedy facet potrzebuje przerwy nie wróży to nic dobrego. Może planuje spróbować jak "to" smakuje z inną, jak jest być z kimś innym i potem ma usprawiedliwienie jak coś się wyda - przeciez daliśmy sobie czas, nie byliśmy wtedy razem. Ja co prawda takiej sytuacji nie miałam ale moja przyjaciółka tak. Dawanie czasu skończyło się tym, ze siedziała u mnie tydzień bo nie wiedziała co ze sobą zrobić i gdzie sie podziać bo mieszkali razem. Oczywiście po "przerwie", jak znajomi donieśli jej to i owo. Nie twierdzę, że w Twoim przypadku tak musi być, ale może. Zastanów się, jakoś w wielu parach nie potrzebują czasu i żyją. Na co jest mu potrzebny ten czas? Czy Ty mu przeszkadzasz w rozmyślaniu? Może zabierasz mu cały czas, że go potrzebuje? Jak dla mnie to brzydko pachnie z daleka... Trzymaj się, trzymam kciuki, żebym jednak się myliła...

Gość a jakaż to recepta-czyżby sex
Zamiast wyżywac się na Regresie zastanów się co Twój chłopak w tym czasie robi. Zwlaszcza, że to związek na odległość, na mój nos na 99% kogoś ma i potrzebuje czasu aby was porównać:(

Gość Tak to już koniec
Skoro to związek na odległość to nic nie rozumiem. Przecież czas ma, duużo czasu, nie widujecie się codziennie. To tak jakbyś pracowała 4 dni w miesiącu, (ba!nawet tydzień) i poszła do szefa z pretensjami, że jesteś przepracowana i chcesz urlopu! Nonsens. Nie uważasz, że to tylko pretekst?