beusia22 0 Napisano Czerwiec 2, 2010 Czesc dziewczyny! Nie wiem czemu ale zniknal moj poprzedni temat a chcialam sie pochwalic :) to zrobie to tu :) :) stosuje diete juz te kilka tygodni i szook :) Natka miala racje - w pasie zeszlo mi kilka cn, waga w dol i to chyba nie woda, bo rece staly sie jakies jedrniejsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kociacczek Napisano Czerwiec 2, 2010 o cholera tzn wow :) a nie wierzylam w sens tej diety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beusia22 0 Napisano Czerwiec 2, 2010 ja z poczatku tez nie ale sie oplacilo zaryzykowac :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość polna sarenka 28 Napisano Czerwiec 5, 2010 mozesz napisac jakie masz tam posilki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Koko_30_wiosna Napisano Czerwiec 7, 2010 Też się zastanawiam nad tą dietą.. Czy możesz choć napisać czy posiłki są fajnie ułożone czy np codziennie jesz pierś z kurczaka ? W ogóle to mogli by odświeżyć na stronce dane z ilością zamówień bo są ze stycznia...:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beusia22 0 Napisano Czerwiec 7, 2010 dzisiaj mialam na sniadanie muesli + orzechy w pracy salatka z kurczakiem (ale w inne dni inne miesko) wlasnie zjadlem obiadek :) wieczorem bedzie jajecznica z pomidorkiem :) a na kolacje shake twarogowy - to lubie najbardziej :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agawa_Agawa 0 Napisano Czerwiec 7, 2010 A o co chodzi w tej diecie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beusia22 0 Napisano Czerwiec 7, 2010 hmmm, o nic :) jak Wam to wytlumaczyc, hmm? ta dieta to poprostu jadlospis , tylko przygotowany specjalnie dla mnie :) mam napisane co i o ktorej jesc fajne jest to ze mam posilki dopasowane do rozkladu moich zajec no i ze jakos bez glodu chudne :) hehe :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kociacczek Napisano Czerwiec 7, 2010 Koko - sprawdzilam i sa dane z dzisiaj moze masz zla strone? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Koko_30_wiosna Napisano Czerwiec 7, 2010 Beusia dzięki.;) To wychodzi Ci z 1200kcal na dzień co nie ? A ćwiczysz coś ? Kociakczu a możesz podać mi linka do którego zaglądasz ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kociacczek Napisano Czerwiec 8, 2010 Koko, adres to dieta4u com pl zamiast spacji daj kropki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beusia22 0 Napisano Czerwiec 8, 2010 wlasnie sprawdzilam i nie mam 1200kcal, wychodzi 1500 nie wiem czy to za duzo ale wazne ze dziala :) napisze tam czemu mam tyle a nie 1200.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kociacczek Napisano Czerwiec 8, 2010 zapomnialam dodac zebys wybrala tam pozniej dieta dla kobiet :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beusia22 0 Napisano Czerwiec 8, 2010 dobra juz wiem - chodzi o to ze przy mojej wadze, wzroscie, wieku i cwiczeniach wyszlo wlasnie tyle jakbym miala 1200 to by bylo za malo i bym chudla za szybko ....mniej wiecej tak mi odpisal :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Neit 0 Napisano Czerwiec 8, 2010 Beusia jaki masz wzrost i wagę? I tak z ciekawości jakie masz proporcje b/w/t na tej diecie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beusia22 0 Napisano Czerwiec 8, 2010 waze 64 (bylo 66) a wzrost 165 czuje sie jak na spowiedzi :) a te b/w/t to co to jest? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Koko_30_wiosna Napisano Czerwiec 8, 2010 Beusia - to białko węgle i tłuszcze.;) Gratki że waga spada.;) A ćwiczysz coś ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Neit 0 Napisano Czerwiec 9, 2010 :) Sorki, to nie spowiedź, byłam po prostu ciekawa jak się ma te 1500 kcal do Twojego zapotrzebowania :) Tak jak napisała Koko chodzi mi o ilość białka, węglowodanów i tłuszczu jakie masz zalecone w ciągu dnia bo z tego co wiem ta dieta ma mieć to wyliczone. Cóż na pewno lepsza ta dieta niż inne "cuda" na tym forum :D Gratuluję efektów i życzę dalszych postępów :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beusia22 0 Napisano Czerwiec 9, 2010 Koko - cwicze cwicze :) tyle ze w domu :) dostalam trening dla kobiet :) Jak bede w domu to sprawdze ile tgo bialka jest :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beusia22 0 Napisano Czerwiec 9, 2010 to juz wiem :) mam diete z obnizona iloscia weglowodanow :) bialka mam ok 110g tluszcze - 65g weglowodany 135g popatrzylam dokladnie i mniej wiecej w kazdy dzien jest to spelnione, czasem sa male roznice ale sie na tym nie znam :) dobra ide na przegryzke.... sledzik dzisiaj, mniam mniam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość margarett78 Napisano Czerwiec 10, 2010 na pewno jestes pewna beusia ze nie oszukaja mnie tam? chyba sie skusze, mysle ze taka dieta mogla mnie zmobilizowac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beusia22 0 Napisano Czerwiec 10, 2010 mnie nie oszukali, chociaz sie balam :) w poprzednim watku (ktory zniknal) pisala jedna Kafeterianka i ona tez dostala diete oni tam porzadni sa i zawsze mi odpisuja :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość margarett78 Napisano Czerwiec 10, 2010 dzieki, juz zamowilam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Neit 0 Napisano Czerwiec 11, 2010 No to nie jest źle :) Pisz od czasu do czasu jak Ci idzie i jak waga spada :D Gratuluję Ci rozsądku i tego, że wzięłaś się za taką dietę a nie za jakieś kopenhaskie itp :D Trzymam kciuki za Ciebie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beusia22 0 Napisano Czerwiec 13, 2010 dzieki dzieki :) wlasnie poczulam sie cudownie jak to przeczytalam :) ciagle czuje ze szczupleje i sie ciesze ze juz w krotce wyprzedaze bo bedzie okazja tanio kupic nowe MNIEJSZE ciuszki :):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość margo210 Napisano Czerwiec 13, 2010 a ile schudłaś i w jakim czasie tzn. ile tyg.? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beusia22 0 Napisano Czerwiec 13, 2010 pisalam kilka postow wyzej :):) ale jak nie chce Ci sie czytac to powtorze " waze 64 (bylo 66) a wzrost 165" zaczelam gdzies tak w polowie maja i trace mniej wiecej 0,5kg na tydzien chcialam chudnac szybciej (wiadomo hihi:) ), ale podobno chudniecie w takim tempie (0,5-1kg na tydzien) jest optymalne, nie wyniszcza mi organizmu i pozniej nie ma jojo :):) tyle sie dowiedzialam od czlowieka z dieta4u - no i ma racje bo czuje sie super a waga i rozmiary leca :):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość margarett78 Napisano Czerwiec 14, 2010 nic nie chcialam pisac ale dopeiro jak dostalam potwierdzenie ze pieniadze wplynely to napisze zamowilam :) teraz tylko czekanie, glupie czekanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kociacczek Napisano Czerwiec 14, 2010 bede sledzila stan zamowien to zobacze czy sie cos zmieni jak dostaniesz diete Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kociacczek Napisano Czerwiec 14, 2010 no i niedawno zmienil sie stan - doszla zrealizowana dieta dla kobiet ciekawe czy to dieta dla margarett Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach