Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anana kofana borubara

Wyrzucacie tampony do sedesu?

Polecane posty

Gość a swistak siedzi i zawija
Tampon sie rozplywa ? Pierwsze slysze zeby bawelna rozpuszczala sie w wodzie. :D Widocznie bawelna ewoluowała razem z nowym pokoleniem i nabrala innych wlasciwosci.

Gość rajbany mam
zrób sobie w ogóle może śmietnik z sedesu bo po co ma Ci tam coś śmierdzieć w koszu :D wychodzi sie conajmniej 2 x dziennie z domu tak trudno wziać worek i wyrzucić ? nie zapycha sie po miesiacu na pewno nie ale potem pukaja Ci do drzwi i informuja o rozbiórce sedesu bo musza rury odpychać przez takich niemyślacych jak wy

Gość NIGDY NIGDY NIGDYYYYYYY
nigdy nie wrzuciłam tamponu do sedesu. Zawsze owijam w papier i do kosza na śmieci. No ale na kafe pełno jest brudasek, które wyrzucają tampony do kibla... powodzenia

Gość hahahahahahahahahahahahaha*
nie no czytam was i szkoda mi was:D widziałyście kiedyś szambo panie z miasta jak wygląda na żywo czy tylko to co wyedukowałyście z książek? Zapewne ani na żywo ani nigdzie. Napiszę wam tylko tak : czy wy uważacie, że ta garstka bawełny w takim szambie gdzie są bakterie, kwasy, siarkowodory i inne trujące związki toksyczne ma prawo jeszcze "przeżyć" ? ja mieszkam na wsi i połowa z nich wywozi szambo na pole (na pole nie na plac tylko na pole rolne) i służy to jako nawóz. I jeszcze nikt nie skarżył się na to, że waciki po polu pływały czy też tampony ;) nie udawajcie takich świętych bo z tego co tu czytam te co najwięcej plują to robią najgorsze rzeczy.

Gość nie no nie mogę serio
hahha a wycieracie chociaż tyłce papierem? czy też nie? w końcu z tego też może się zapchać i wybić wam kibel :D:D czego to ludzie już nie wymyślą :D:D:D

Gość 00987890
zawsze wrzucam do kibla;)

Gość nie no nie mogę serio
NIGDY NIGDY NIGDYYYYYYY nigdy nie wrzuciłam tamponu do sedesu. Zawsze owijam w papier i do kosza na śmieci. No ale na kafe pełno jest brudasek, które wyrzucają tampony do kibla... powodzenia :D:D:D:D brudasek :D:D:D:D nie no padam ze śmiechu

Gość tu więcej pustaczek
http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3550543 i kolejne :D ludzie co was to obchodzi co kto robi z tamponem ? tylko mieszczuchy się oburzają i martwią o ich arystokrackie sracze i rury, na wsiach są bardziej wyluzowani ludzie :)

Gość antybristler
Nie takie rzeczy ludzie wrzucają do kibla ;D w oczyszczalni pracownicy wyławiają właśnie te tampony, podpaski, ale też kalesony, sztuczne szczęki, baterie, telefony itp :P

Gość gość
O losie! XXI wiek i nadal taka nieświadomość/niewiedza. Dziewczyny czego Was uczą w tych szkołach? NIE WOLNO wyrzucać tamponów do sedesu. To, że u Ciebie się sedes nie zatka nie znaczy, że nie ma problemu. Problem jest na późniejszym etapie w kanalizacji. To wszystko puchnie i zatyka rury kanalizacyjne. A w czasie obfitego deszczu wybija studzienki i zalewa ulice. Wydajemy miliony złotych na udrażnianie rur kanalizacyjnych. Trzeba zacząć myśleć trochę bardziej perspektywicznie niż czubek własnego nosa.

Gość marrrry
Ja wyrzucam do toalety gdziekolwiek jestem i nie mam zamiaru tego zmieniać. No bez przesady, że z tym taki problem, nie takie rzeczy w kiblu spływają. A jak zrobisz kupe to się martwicie gdzie popłynie i co z nią dalej ? No bez przesady. Każdy robi jak uważa i jak mu wygodnie, czy to ważne gdzie kto tampony wyrzuca?