Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Złodziejkak

Ja kradłam...byłam złodziejką...

Polecane posty

Gość Złodziejkak

Najczęściej kosmetyki i perfumy.w drogeriach naturii lub rossmanie. Te najdroższe. Ubrania też kradłam.umiałam odczepic to zabezpieczenie przed kradzieżą.Byłam w tym taka dobra że nigdy mnie nie złapali.kradłam czasami więcej i sprzedawałam koleżankom. Perfumy po 200zł lub więcej zostawiałam dla siebie.najczęściej miałam ze sobą reklamówkę w ręce i tak wszystko wrzucałam lub trzymałam kurtkę w ręce i wszystko do rękawa kurtki.zawsze potrafiłam zagadac sprzedawczynie. I zawsze coś kupowałam tak do 20zł.dlatego nikt mnie nie podejrzewał.wstydzę sie tego strasznie to było 3 lata temu teraz mam 24lata.zmądrzałam i to bardzo.kiedyś wyspowiadałam sie z tego ksiądz dał mi pokutę że mam wpłacić kwotę na jakieś cele.ostatnio wpłaciłam 500zł na fundusz pomagający chorej dziewczynce. Naprawdę ruszyło mnie sumienie że wtedy kradłam a osoby pracujące w sklepie miały odciągane z wypłaty...

Gość Cheryl Cole
Dobrze, że przestałaś.

Gość ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
lepiej pozniej niz wcale,to sie chwali:)

Gość ciekaweee
a w jaki sposob zdejmowalas te zabespieczenia z tych zeczy ?

Gość wystarczy mocny magnes
nieprawdaż? :-P

Gość Złodziejkak
Moja znajoma pracowała kiedyś w sklepie odzieżowym.i kiedyś wzięłam to sobie jak byłam u niej.a pomyślała że zgubiła gdzieś

Gość a ja, a ja, a ja
mi tez sie kiedys zdazylo. to bylo w zimie. wlasciewie to wszystko mialam ale tak jakos mnie podkusilo i wrzucilam do koszyka w drogerii tusz do rzes, kredke, dwa cienie do powiek i szminke. pozniej zdjelam z rak rekawiczki i wrzucialm je do koszyka. i tak spacerujac po sklepie wsadzilam te rzeczy do skorzanych sztywnych rekawiczek. a kupilam wtedy antyperspiran i przy kasie trzymalam te rekawiczki w dloni. kosmetyki byly warte z200zl. dalam kolezankom

skad ja to znam.. jakbym o sobie czytala,bardzo podobna historia. to bylo z 2 lata temu. dzialalam z kolezanka. niezle zarabialam. nigdy mnie nie zlapali. tyle ze ja tego nigdy nie zalowalam. chyba nie mam sumienia. lubialam to robic i wspominam te czasy z sentymentem bo wiazą sie z tym nie tylko kradzieze, to byly ogolnie wyjatkowe czasy i dalabym wiele zeby choc na chwile powrocily.