Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania..........

kobiety sa głupie bo nie mają zadnych zainteresowań a ich wiedza ogólna jest....

Polecane posty

Gość ania..........

jest żenująca:O

Gość dfghyujkloiuytrdfghj
a twoja wiedza jaka jest?

do usunięcia! Nie zaśmiecaj forum swoimi wypocinami wywłoko!

Gość ania..........
przecież to prawda jestem kobieta ale znaleźć jakąś normalna laskę to problem dlatego zawsze wolałam się kumplować z facetami;)

Gość do Anii
a ja znam taka jedna , upeirdliwa, nudna Anie, nie zaciekawa z wygladu, wiec chyba dlatego pochlania miliony informacji ,potem chwali sie swoja psuedo wiedza, ale jak ja o cos konkretnego zapytac, to nie wie? Moze to tY?:)hhaha

Gość do Anii
w dodatku ta Ania, ma duza wiedze, ogolna, ale to nie zmienia faktu, ze nadal jest tępa, bo sama zdania swojego nie ma, tylko wszystko mowi, co wyczytała w ksiazkach, a sama pomyslec nie umie

Gość do Anii
w dodatku ta Ania taka nudziara..

Gość uczę się na sukcesach
nieprawda ja mam dużo zainteresowań za to faceci jakich spotykam niczym się nie interesują na nic mi taki koleś a najlepsi są Ci którzy zgrywaja obytych, oczytanych i mądralińsko-zarozumiałych a tak łatwo ich złapac na niewiedzy jeśli naprawdę się coś wie nie cierpie zarozumiałych ludzi ja wiem co wiem i trzymam to dla siebie lub na tzw okazje, a nie zaczynam znajomośc od wymądrzania się na każdy temat nie ma ludzi którzy znaja się na wszystkim! szczególnie jeden zapdł mi w pamięci jestem fanką ostrej papryki, zeszło na ten temat w rozmowie a tem mi wyjeżdźa że taka ostra papryka to ma hormon....tu cos wymienił nie po ludzku! nawet nie wiedział że to kapsaicyna-alkaloid ale do końca spotkania zgrywał ważniaka porażka tacy ludzie nic nie wiedzą a szpanują że wiedzą

Gość DO ANI..
pankracy, nie mozna z nia porozmiac o teorii wzglednosci, bo Ania ,ktora znam umie sie przechwalac tylko wykutą na pamiec wiedzą, a rozmowa o teorii wzglednosci nie wchodzi w rachube, tutaj trzeba troche samodzielnie myslec by umiec o tym podyskutowac(nie wystarczy miec wykutą wiedze na ten temat, szczegolnie ten temat..bo to troche abstrakcyjnego myslenia i wyobrazni trzeba uzyc..i w ogole myslenia..by o teorii wzglednosci pogadac//)

I znów-zależy od kobiety. Ja niestety też zauważyłam co nieco w swoim otoczeniu coś pod temat topiku i wybieram towarzystwo mężczyzn którzy nie gadają w kółko o wychowywaniu dzieci i nie życzą mi rychłej wpadki... Co najlepsze przysłuchując się rozmowom facetów ani trochę się nie nudziłam ani nie irytowałam,(a mam ostatnio trochę okazji bo robię kurs na przewóz osób),jak to jest w przypadku gdy gadam z kobietami:O Jednak z drugiej strony oczywiste jest że nie można mierzyć każdego jedną miarą:)