Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czekoladowa pomadka

jaki podgrzewacz do butelek polecacie

Polecane posty

Gość No tak ale chyba nie grzejecie
w mikrofali wody kranówki??? :o Przecież niektóre fragmenty takiej wody z mikrofali są nawet nie przegotowane i tam jest w chuj drobnoustrojów albo chloru z miejskiej wody!!! Robicie na tym mleko??? Boże... mam nadzieję, że skoro już tak na łatwiznę lecicie to przynajmniej ta woda jest z czajnika po wcześniejszym gotowaniu albo mineralka.

Gość taaaaaaaa jasneeeeeee
to zes sie jagoda znowu wydrurniła z tum mlekiem z lodówki :classic_cool:

Gość Hagneta
że też mama innej mamie musi tak oczywiste rzeczy tłumaczyc.. oczywiscie,ze nie podgrzewamy kranówki w mikrofali - przy takim mysleniu nie miałoby to sensu - wystarczyło by wziąc ciepła z kranu. Toz to zaden wysiłek. I podgrzewać nie trzeba. Mam dzbanek z przegotowaną wodą. I tę wode podgrzewam w mikrofali. Wodę pijamy i gotujemy wcześniej przepuszczona przez filtr Brita. W moim mieście jest tak twarda woda,ze kamien osadza się od razu i nie smakuje nam ona,dlatego kranówę filtrujemy. Wczesniej też gotowałam wodę i wrzątek mieszałam z zimną, przegotowana,ale mikrofala dla mnie jest szybsza i praktyczniejsza. Ten sposób wybrałam i polecam. Kazda mama musi znaleźć swój sposób. Najwygodniejszy. Moja znajoma, trzyma cieplą wodę w butelce w podgrzewaczu - jej sprawa i jej sposób. Ona jest zadowolona i o to chodzi.

Gość Hagneta
poza tym wodę w mikrofali podgrzewam , nie gotuje.

Gość uyuyui890908
ja kupiłam podgrzewacz i użyłam go może miesiąc potem podpatrzyłąm u kumpeli termos super sprawa w butelce zimna woda w termosie ciepła i mieszamy.

Termos jest ok w podróży, ale codziennie raczej wole podgrzewacz, tym bardziej, ze teraz można kupić takie, które będą podgrzewały na określona temperaturę, można na czas ustawiać - jest sporo tych dobrych modeli. Na ekids.com.pl można sporo takich znaleźć - jak szukacie, to warto zerknąć.

Z mojego doświadczenia wynika że najlepszy podgrzewacz to garnuszek z ciepłą wodą :) praktyczny, tani, ekologiczny i wszędzie można go ze sobą zabrać np w termosie :)

Gość Lena 919191
Jak sie wkłada butelke plastikową do mikrofali to pod wpływem podgrzewania wydziela ona szkodliwe substancje...przynajmniej tak jest na instrukci obsługi mikrofali-jak sie wkłada plastikowe przedmioty...podobno toomme tippe jest dobry. I tańszy niz avent.

Gość Bobobebe
Zgadzam się. mam też podgrzewacz elektryczny TT i działa bez zazutu, spadl mi juz pare razy z dosc sporej wysokosci i nic sie z nim nie stalo. Ozstawilam go tez pare razy prawie bez wody i nic. Ma tylko jedna wade wykonanie jakby troszke tandetne, napis zdrapal sie po jakims miesiacu. ale to nie rzutuje na prace urzadzenia. co do mikrofalowki ja jestem anty... Pozdrawiam

Gość Pathi1
wiecie co dziewczyny,ja np potrzebuje podgrzewacz do samochodu.i nie polecajcie np wziecia termosu z wrzatkiem...karmie piersia,myslalam zeby sposcic mleko i w podrozy podgrzac.dodam ze bede jechala ok 15 godzin....polecicie jakis sprawdzony?? najlepiej auto/dom.

Gość Bobobebe
ja polecam termosik-podgrzewacz TT, najlepiej kupic na allegro cena ok 50 PLN. Piszą, że wrzątek wytrzymuje do 6 h, moim zdaniem dłużej, ja go stosuję w nocy by malemu mleko przygotowac i jak wieczorem zrobie wrzątek to rano woda ciagle jest goraca. Podgrzewacz turystyczny ma tez specjalna plastikowa tube do podgrzewania butli i sloiczkow. Wiecej na moim blogu http://bobobebe.pl/blog/2012/06/09/podrozny-podgrzewacz-tt/

Gość Pathi1
sama nie wiem...termos...w sumie mozna wziasc sobie swoj termos i jakis maly pojemnik i jest to samo. nie przekonuje mnie ten TT,choc ogolnie lubie ta marke. moze jakis inny??

Gość szafirek....
ja nie uzywam zadnych podgrzewaczy tylko codziennie w dzbanku mam przegotowaną zimną wodę i do tego dolewam ciepłą z czajnika albo wlewam do termosu (na wyjazdach tak samo).

Gość Az niemożliwe
Jagoda lecz się na nogi bo na głowę za późno już............

Gość zammmmmmmmmmia
a ja mam termos z gorącą wodą i odlaną wodę do kubka zimną przegotowaną.

Gość Juratka
A ja ci tego w ogole nie polecam.polecam kubek i goraca wode.

Gość kaaaajka
A ja własnie polecam, w nocy sprawdza sie rewelacyjnie. Nie wyobrazam sobie tego kubka... w nocy ta woda to na bank ostygnie i tyle z tego bedzie.

Gość gość
Polecam zakup butelki z podgrzewaczem z formy Yoomi. To pierwsze na świecie butelki do karmienia z podgrzewaczem - bez prądu ani baterii. Butelki yoomi podgrzewają pokarm w ciągu 60 sekund do idealnej temperatury mleka matki. Niezastąpione podczas nocnego karmienia i na karmienie poza domem. Zamawiałam to na stronie gumowakaczuszka.pl

Gość gulbia
dla mnie mokrofala odpada bo jestem jej zdecydowaną przeciwniczką, ale długo słuzy mi juz podgrzewacz z suavinexu kupiony w kinderland24, prztrwał juz 3 dzieci i działa bez zarzutu.

Gość Mama małej Kasi
Nie używam pogrzewacza.Gorąca wodę mam w termosie, dobieram gotowaną zimną z dzbanka z nakrętką i gotowe.

Gość Jankaa1
Na rożne sposoby można sobie radzić w domu, ale na wyjścia w gości czy nawet spacer to jednak podgrzewacz sie przyda. Wystarczy taki najprostszy, żelowy www.happybabby.pl/karmienie/podgrzewacze/lovi---podgrzewacz-zelowy-rozowy,p11518 W sumie trochę czasu będzie się go używać, więc myślę, że można spokojnie wrzucić w koszta :)

Gość gość
Mąż ostatnio nam kupił butelkę samonagrzewającą sie - super wynalazek, klika się od spodu i butelka nagrzewa zawartość do temperatury do picia i trzyma ciepło godzinkę. Na stronie www.mama-ma.com taki produkt dorwał;) szczególnie się cieszę, że w nocy nie muszę wstawać tylko sobie przygotowuje butelkę i nią karmię

Gość gość
To może jakiś podgrzewacz do butelek. Najlepiej spytaj się siostry co potrzebuje. Tego typu rzeczy jest sporo na electro.pl, tak właśnie swojemu dziecku kupowałam część wyprawki. Jakieś zabawki itp też można znaleźć więc warto zerknąć