Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czekoladowa pomadka

jaki podgrzewacz do butelek polecacie

Polecane posty

Gość gość
Mi np przydaje się nacodzien ustawiam temp na około 37 stopni i woda stoi w butelce i się podgrzewa a kiedy dziecko się budzi to zasypuje mlekiem i gotowe

Gość gość
Oczywiście taka po przygotowaniu woda nie prosto z kranu

Gość MamaOli21
Na pewno nie kupujcie podgrzewacza Esperanza tasty, ostatnio jak go używałam kopnął mnie prąd. Przestrzegam przed tą tanią chińszczyzną. Nie kupujcie tego sprzętu, lepiej wydać nieco więcej na jakąś inną polską markę niż robić sobie problem z reklamacjami.

Gość MamaOli21
parę dni temu dostałam od znajomej w prezencie podgrzewacz do butelek Esperanza Tasty. Pomyślałam, że fajne urządzenie i na pewno się przyda bo można odstawić butelkę na noc i zawsze będzie ciepła. Rozpakowałam podgrzewacz, wlałam wodę, nastawiłam 40 stopni i czekam. Mija minuta, jedna, druga, piąta, lampka się świeci czyli działa. Sprawdzam temperaturę termometrem i woda zimna.

Gość MamaOli21
Pomyślałam że termometr jest uszkodzony i sprawdzam temperaturę wody zamaczając palce i nagle. Jak mnie nie trzepnęło prądem, aż z tego wszystkiego uderzyłam głową o krzesło i rozcięłam sobie głowę. Byłam w ciężkim szoku bo nie spodziewałam się takiego czegoś. Ostrzegam Was, kupcie sobie jakiś lepszy podgrzewacz a nie tą CHIŃSZCZYZNĘ, ja nie wiem czy on wogóle ma jakieś certyfikaty. Podgrzewacz będę reklamować, nie popuszczę sprzedawcy bo to tylko kolejne nieszczęścia mogą być przez niego.

Gość MamaOli21
Właśnie widzę na allegro że mnóstwo jest tego badziewia. Szkoda, że nikt wcześniej nie napisał że to taki sprzęt. https://allegro.pl/kategoria/karmienie-dziecka-podgrzewacze-99455?string=%22podgrzewacz%20esperanza%22&description=1&order=qd&bmatch=ss-base-relevance-floki-5-nga-hcp-wp-bab-1-1-0329 Załączam również zdjęcie https://prnt.sc/jl1wq5 Na prawdę warto kupić coś lepszego. Bo cena mówi sama za siebie.

Gość gość
Aventa