Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hola hola hop

najlepszy kumpel meza, hmmmm

Polecane posty

Gość hola hola hop

dodam watek bo malo mi osob odpisalo na innym watku... zastanawiam sie ostatnio czy najlepszy kumpel meza cos tam wiecej czuje. znaki ktore moga acz nie musza o tym swiadczyc: -czesty kontakt fizyczny tzn np ostatnio jak wczodzilam po schodach to mnie podszczypawal za boczki, kiedys jak schodzilam po tych cholernych schodach to tak niby masowal mi ramiona ?! -jest przeuprzejmy (moze taki po prostu jest), uzywa zwrotow typu mala, slodka, etc. ciekawi mnie to moze taki jest, jak myslicie?! a tak wogole to ide z nim na party w sobote wiec sie okaze ...hihiih

Gość Sarenka1234
Przelecieć Cię chce ... A te "słodka" "mała" to tylko podkreśla, że traktuje Cię jak przedmiot.. Strasznie tego nie lubię jak ktoś mnie określa w taki sposób, bo wiem jakie typy to stosują.

Jest jeszcze jedna możliwość: zerżnie cię i podpierdoli mężowi. :)

Gość hola hola hop
no co ty!chyba by mnie wysmial. sek w tym ze to nie taki koles do rzniecia. rok temu zostawila go panna i od tego czasu cisza, watpie zeby chcial mnie przetegowac. jakos nie zagaduje do babek chociaz sk u r w y s y n przystojny jakicgh malo....)hahaah

Wyrachowana Suka => Jej mąż już praktycznie nosi rogi. Teraz to tylko kwestia ich sformalizowania.

Gość hola hola hop
nie, nie prowokuje go, zreszta sorry, widzimy sie w rodzinnym gronie zazwyczaj, czasem w dresie jestem, ale mi prowokacja. nie sadze ze mpoj maz juz nosi rogi bo ja nic do niego nie mam, umieram tylko z ciekawosci czy on cos moze czy to normalne ze kolesie tak maja jak wyzej opisane. do tego dochodza jeszcze buzi buzi na czesc i dowidzenia i przytulenie. i sie tak patrzy.. a moze nie, a moze wkret, nie wiem. pytam was. przeciez to mojego meza best friend. moj zreszta tez dobry kolega. czy to wogole mozliwe...

Gość nokijkawysoka
ja mam to samo zeszwagrem :) podszczypywanie jak idziemy po schodach, patrzenie w dekolt, rozne glupie gadki:O juz mu maz zwroccil parokrotnie uwage ale nie wprost:)

to spytaj meza co sadzi o zachowaniu kumpla jesli naprawde nie chcesz byc przelecona przez tego kolege

nokijkawysoka => Po pierwsze, to powinnaś szwagrowi dać w mordę. Jeśli to by nie poskutkowało, to to samo powinien zrobić twój mąż.

Gość hola hola hop
nie ten kolega to nie tak chamsko, wiesz szczypnie i chodz mala. tak po kumplowsku chyba, hahahahah. ale wogole smiesza mnie wypowiedzi ze bede przelecona, nie mam wyboru czy jak?!

Gość hola hola hop
28 lat on ma 32

Gość hola hola hop
nie zale sie tylko sie ciekawie, taka zabawa. chyba. a co bede mowic mezowi ze mnie jego kumpel szczypnal. bez sensu

Gość autorko ty juz go chcesz
tak naprawde czujesz to, a DLACZEGO NIE POWIESZ MEZOWI? wolisz ukrywac? a skad wiesz, jak zareaguje? smieszna jestes i robisz wszystkoi, bo ten stan rzeczy sie utrzymal i jeszcze chichoczesz, ze idziesz z tamtym na party... spoko. popatrz na siebie, idiotko, bo problemy juz niedlugo beda:) powodzenia, babo

Gość to od was zalezy jakie macie
relacje. a ty rob co chcesz.

Gość hola hola hop
czy ktos ma inne opinie poza chcesz zeby cie przelecial, co nie jest prawda? tzn czy jego sygnaly sa sygnalami czy raczej milym zachowaniem?

miłe zachowanie? piszesz, że to kumpel męża, nie zachowuje się wporządku a ty sie jeszcze z tego cieszysz :o

" nie ten kolega to nie tak chamsko, wiesz szczypnie i chodz mala. tak po kumplowsku chyba " no, czytajcie uważnie! przecież jak jej tak 'po kumplowsku' wsadzi to nie będzie zdrada, tylko koleżeńskie przedrzeźnianie :D qrwa, co za pusta suka :o

Gość hola hola hop
hahaha dobre, no coz poznalam wasze opinie, dzieki za zaangazowanie.

tiaaa powiedz autorko nie czujesz, że w tej sytuacji mąż ma lekko przesrane ? ma kumpla, który podszczypuje jego żonę :P i żonę którą to cieszy:P ale masz rację zabawa jest fajniejsza od lojalności wobec męża:)

Gość oj dziewczyno wydoroślej
miałam podobnie. skończyło się zdradą i mega problemami, teraz masz klapki oczach, ale kiedyś jak się zorientujesz co zrobiłaś będzie już za późno. Teraz jesteś podekscytowana, z apół roku będziesz nieszczęśliwa. przychylam się do słów: "Ty już go chcesz" Bo to prawda autorko, pragniesz go. to czuć bardzo dobrze.

Gość hola hola hop
brzmi nieciekawie....mam nadzieje ze do tego nie dojdzie bo mam super meza, super dzieiaki, dobra sytacje zyciowa.

Gość oj dziewczyno wydoroślej
pamiętaj, to co teraz wydaje Ci się fajne, smieszne itd. może spowodować wielkie szkody. i uczynić Twojego męża nieszczęśliwym - zdrada żony i zdrada najlepszego przyjaciela.. radzę Ci unikać tego kumpla.. .i NIGDY nie mijać granicy, która z czasem się zaciera

Gość Intela
hola hola hop- Twoja cipa aż piszczy na samą myśl o zdradzie męża z jego koleżką... kiedyś zrozumiesz ,że nie było warto.