Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurde no sama już nie wiem

mój chłopak idzie na ślub beze mnie

Polecane posty

w skrócie: zaproszono nas na ślub, facet mówi mi o tym tydzień przed :o ja nie mogę iść, gdybym wiedziała wcześniej, to bym mogła teraz on uważa, że w takim razie pójdzie sam i wszystko będzie okej czy uważacie, że to w porządku? jak to wygląda, jest w dłuższym związku ze mną, a idzie na wesele beze mnie? nie chcę mu zabraniać, ale dla mnie to dziwne...

doobre..no cóż, to nie byłam ja 😠

powiem Ci szczerze że ja bym się wściekła,albo idzie z Tobą albo wogóle,wkońcu jeście razem tak?

napisałam już, że nie mogę.takiej opcji po prostu nie ma.

Gość o jezu dziewczyno...
ile jesteście razem? po ile macie lat? znasz już jego rodzinę? Btw. my też chłopakiem (obecnym mężem) chodzili sami jak coś 2 osobie wypadło no i trudno, nie wiem co w tym dziwnego, no chyba ze naprawde jestescie razem 5 lat i jestescie zaręczeni

albo idzie z Tobą albo wogóle,wkońcu jeście razem tak?" jak ma z nim iść skoro autorka własnie z nim nie chce iść :) ?

to w takim razie on też nie powinien iść, powiedz że będzie Ci przykro

napisałam już, że nie mogę.takiej opcji po prostu nie ma." nam chyba ten powód dla którego nie mozesz z nim isc możesz napisać ?

Gość zaprosili nas ale idzie sam/?
chyba nie jestes mu potrzebna.

nie no żałosne.. serkowa, czytasz sie? bo co pannie wypadły jakieś inne plany i on ma zostać, bo ona nie moze isc?:O bedzie Ci przykro?? a gdzie zaufanie ? no sorry dla mnie to dziecinne stawiać faceta pod ścianą:O

zaprosili nas ale idzie sam/? chyba nie jestes mu potrzebna." naucz sie czytać :)

"albo idzie z Tobą albo wogóle,wkońcu jeście razem tak?" Za taki związek to ja dziękuję, już lepiej siedzieć w więzięniu :O

regres-nie nie chce,tylko NIE MOŻE. mamy po 24 lata, jesteśmy 2 lata razem znam tylko jego rodzeństwo, rodziców jeszcze nie poznałam-na ślubie bym poznała, bo będą.. nie chce mu zabraniać niczego, tylko się zastanawiam czy to fair i chciałam o tym pogadać z postronnymi osobami :)

Gość oj dziewczyno wydoroślej
Boże dziewczyno ale ty masz problem, oczywiscie ze on powinien iść, niby dlaczego on ma nie iść, skoro chce może i to ważny dla niego ślub. dziecinna jesteś.

Gość oj dziewczyno wydoroślej
jeśli to nie fair - to tylko z Twojej strony nie fair.

to w takim razie on też nie powinien iść, powiedz że będzie Ci przykro" no to jest koronny argument :P tak samo jak kobiecy płacz :P

no i uważasz że gdybyś poszła z nim na ślub i tam poznała jego rodziców, to byłoby eleganckie?:O matko boska i masz jeszcze pretensje, że idzie sam, bo Tobie cos wypadło?

Gość joi bt
czemu powiedział Ci dopiero teraz o tym ślubie?

regres-nie nie chce,tylko NIE MOŻE." wiec dlaczego nie możesz ?

o jezu dziewczyno...-nie wiem czy eleganckie, jego rodzice mieszkają za granicą i dotychczas po prostu nie było okazji, możliwości itp żebym ich poznała.. joi bt--bo zapomniał :o

a niech idzie sam, dla mnie to nie problem tym bardziej ze tez w czerwcu ide sama :)

doneczka-może i tak..w sumie chyba bardziej wściekła jestem, że powiedział mi tak późno bo teraz już nic nie zdziałam :(

Gość idiotyczne ja pierdziu
No raczej, że facet powinien iść sam, a ty skoro nie możesz to nie. Ale wiem, w czym problem: CZEMU POWIEDZIAŁ TAK PÓŹNO?! Właśnie to było chamskie i też byłoby mi przykro...

Gość joi bt
wiesz co, ja może za bardzo podejrzliwa jestem, bo doświadczona w tej kwestii niestety trochę jestem... jakoś nie wydaje mi się, żeby zapomniał, tylko że nie chce, żebyś z nim tam poszła, ale to może być tylko moje odczucie, to jest Twój facet, Ty go znasz lepiej niż ja:) jeśli wiesz, że jest właśnie taki, że mógł zapomnieć, to niech idzie, ale jeśli masz choć cień podejrzenia to albo stań na głowie żeby iść z nim albo poproś go, żeby nie szedł sam. Przepraszam, jeśli Ci naplątałam w głowie, ale ja wolę dmuchać na zimne...

znam tylko jego rodzeństwo, rodziców jeszcze nie poznałam-na ślubie bym poznała, bo będą.." rozumiem że tu leży twój problem ? jesli to prawda i nie chcesz z tego powodu pójść pozostaje mi napisać jedno .... LECZ SIE KOBIETO :D

wiesz co jesli mam byc szczera to nie rozumiem jak zapomnial, przeciez zaproszenia sie dostaje jakis czas przed weselem :/