Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sasasasasasa

chce wreszcie faceta, ktory bedzie o mnie dbal

Polecane posty

Gość sasasasasasa

ktory bedzie po mnie wychodzil na dworzec jak wroce pozno, ktory bedzie sie mna zajmowal przy swoich znajomych, ktory sie nie spija jak jest ze mna na imprezie i robi mi afery, ktory do mnie dzwoni itd itd ;( dziewczyny macie takich facetow?

Gość pewnie ze maja
ale zeby miec takiego faceta trzeba cos soba reprezentowac :)

Gość sasasasasasa
no to mnie pocieszylas, czyli ze nic sobie nie reprezentuje tak? ;(

Gość pewnie ze maja
a tego to nie wiem, ale chodzilo o to, ze dla fajnej kobity warto sie starac :)

Gość ja-marta
Ja mam takiego. Jego charakter i kultura to jedno ale kobieta też musi mieć odpowiednie cechy, żeby jej facet zawsze się dla niej starał. Pamiętaj- im więcej facetowi dajesz tym mniej otrzymujesz. I się zgadza:)

Gość ja-marta
I to się zgadza, tzn sprawdza się miało być w tym sensie:)

Gość sasasasasasa
wiem wiem, znam wszystkie te zasady, trzymania faceta na lekki dystans itd;) u mnie problem tkwi w czym innym. Od zawsze musialam liczyc sama na siebie, moi rodzice nie byli nadopiekunczy tylko wrecz przeciwnie. I teraz tez tak jest, nie prosze nikogo o pomoc, zawsze sama dam rade, mimo ze jestem drobnej budowy to jestem taka troche twarda, nie placze prawie nigdy, a jesli juz to tylko w samotnosci, nie prosze o pomoc przy odkrecaniu sloika itd, i sila rzeczy przyciagam facetow takie ciapy, zagubionych psychicznie ktorzy potrzebuja kogos silnego. Takie malomeskie cipciochy;) ale coraz bardziej czuje ze brakuje mi takiego prawdziwego faceta, zeby wreszcie ktos sie mna zaopiekowal, odkrecil ten cholerny sloik, przyjechal po mnie jak jestem na piwie z kolezankami itd

Gość sasasasasasa
moj facet np nie zajmuje sie mna przy znajomych nie dla tego, ze mnie nie kocha tylko on sie tak jakby wstydzi, krepuje, no taki cipcioch:o

Gość taki chłopak jeden
może napisz coś o sobie, no i o tym kogo chcesz tzn, w jakim wieku, jak ma wyglądać, czy szukasz kasy u niego czy raczej dobrych cech charakteru, z jakiego regionu Polski ma ten wybranek być ?

Gość sasasasasasa
ja mam 23 lata, 164 wzrostu, waze 47 kg, mam zielone oczy, dlugie ciemnobrazowe wlosy i ciemna karnacje - tak w telegraficznym skrocie:) jestem z woj. mazowieckiego, pracuje jako doradca finansowy, a facet? nie mam jakiegos idealu, tak jak wspomnialam chodzi mi o kogos kto bedzie o mnie dbal i traktowal jak kobiete a nie pogotowie psychologiczne, bedzie stabilny emocjonalnie, nie bedzie mial jakichs niedokonczonych historii z przeszlosci, typu rozpamietywanie zwiazku z byla ktora go rzucila;) bedzie wiedzial czego chce po prostu. No i musi byc ode mnie chociaz ciutke wyzszy:)

Gość r34wrwrwrwrwer
A napisz co oferujesz od siebie, pewnie jest tego bardzo dużo...

Gość sasasasasasa
ja od siebie? oferuje 100% wiernosc, samodzielnosc finansowa, nie oczekuje ze facet bedzie mnie sponsorowal, dobre poczucie humoru, brak niedokonczonych spraw z przeszlosci, nie bede robic glupich jazd o glupoty i strzelac fochow bo poszedl na piwo ( ja tez wtedy pojde ze swoimi znajomymi:) swojego faceta bede tez czesto przytulac i sie z nim kochac:D

chce wreszcie faceta, ktory bedzie o mnie dbal" a 2 pozostałe życzenia jakie masz ? ;)

Gość co myslita
wydajesz sie byc sympatyczna, znajdziesz jeszcze odpowiedniego. a tak w ogole, to szacun, ze w wieku 23 lat pracujesz tak widac w miare powaznie, ja mam 22 i ani widu ani slychu, zeby znalezc stala, tka powazna prace.

zabawne bo gdybys takiego miala to bys go olała bo był nudny :O wy nie wiecie czego chcecie

zabawne bo gdybys takiego miala to bys go olała bo był nudny" dokładnie cream jak piszesz :) Fajnie by tak było przez jakis czas , pozniej okazało by sie ze jest nudny i przewidywalny :)

Gość Alexiss_
ja tyż :O

Ja mam takiego faceta:) - dogląda cały czas mojego auta, czy wycieraczki ok, czy mam płyn w spryskiwaczach, ostatnio mi sprzątał,:) - robi mi obiadki, - gdy leże na łózku przykrywa kocykiem, - dopytuje się, czy mi zimno, czy nie jestem głodna:) To tylko takie prozaiczne przykłady:) Bardzo dba i troszczy się o mnie i za to własnie go kocham i dbam o niego tak samo:)