Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anomaIia

mój mężczyzna pojechał do sklepu po mleko BEZE MNIE !!!

Polecane posty

nawet nie zapytał mnie o zgodę 😭 i jeszcze jak się głupio tłumaczył, że niby kakao chciał mi zrobić :O to było kilka dni temu, a ja nadal nie mogę dojść do siebie po tym co się stało :( co mam zrobić? rzucić tego gnojka?? no jak on tak mógł? :(

Gość kurde no sama już nie wiem
żelek wymiatasz ;)

Gość jhji
rzuć go on Cię totalnie olewa

Gość chcę słońca
:) :) :) Anomalia -już Cię lubię:)

Gość $makrajuuuuu
anomalina choć przytulę cię do cyca

Walić młotkiem naprzemiennie po jajkach, aż zrozumie swój błąd.

nigdy w życiu nie poczułam się tak niekochana :o mieliście kiedyś podobną sytuację? :(

Walić młotkiem naprzemiennie po jajkach, aż zrozumie swój błąd bzdura! żeby zrozumiał trzeba walić oba jednocześnie

Mój właśnie poszedł do ubikacji beze mnie i wbrew moim sprzeciwom :(( Rozumiem Cię, musimy się łączyc i wspierać w tych trudnych chwilach

Tak. Miałem to samo z jedną dziewczyną. Po raz pierwszy musiałem wtedy uderzyć kobietę. Niewdzięcznica, zamiast przyjąć karę z pokorą, złamała mi głową krzesło. :o

na pewno patrzył na tzytzki pani w sklepie spożywczym... jak o tym myślę, to aż mi niedobrze :o lulu - współczuję 🌼 Kaliban - bo to zła kobieta była :classic_cool:

Gość chcę słońca
i to kakao!!! Nędzna wymówka, nie wierz mu:) Spakój go i wystaw walizki za drzwi. Niech w końcu się ogarnie i zrozumie, że Ty tez masz uczucia!!! ;)

masz rację, nie możemy pozwolić, żeby nami pomiatali! jak chcą wolności, to niech sobie idą. albo robimy razem wszystko, albo nic :classic_cool: nie rozumiem też tego jedzenie z oddzielnego talerza, to jakieś chore, kiedy jest się w związku, wszystko powinno być wspólne! :classic_cool:

cukier... przecież wiadomo, że jeśli ja kupię sobie ciastka, to są moje, a jeśli on kupi, to są NASZE - na tym polega prawdziwa miłość 😍 :P

Gość no masz racje taaaaaaaa
przyjdzie taka na forum, kpi z innyc, jakby ona była nie wiadomo kim, masz swoje zycie, swoje zasady? to sie nim zajmij a nie wpierdalaj się do kogos? kazdy tu wie, co twoje głupie myslenie i konta niejedne tu znaczą :O wez sie opanuj :O i popracuj nad tym dlugiiiiiimmmmmmm noskiem, bo jak tu ktos rzucil twoje zdjecie to latałas temat ze 3 razy zglaszac do usunęcia :D yeahhhhhhhhhhh

dodaj jeszcze z czyjego portfela bierzesz na te ciastka :D :P Masz rację :) Tyle się jeszcze muszę nauczyć o związkach !

zdjęcie? moje zdjęcie? :D przykro mi, ale mojego nikt nigdy nie wkleił, chyba że chodzi ci o to, które wrzucił podszyw sedesa w porozumieniu ze mną :classic_cool: bo ja mam niestety mały nos :classic_cool: cukier - jak z czyjego, ze WSPÓLNEGO! :D

przyjdzie taka na forum, kpi z innyc, jakby ona była nie wiadomo kim, masz swoje zycie, swoje zasady? to sie nim zajmij a nie wpie**alaj się do kogos? " raczej w ironiczny spsosób ukazuje głupotę co po niektórych czytelniczek tego forum ;)

Gość opopopopllllllllllllllllllllll
tak jak ty regresiku ?:D dobraliscie sie, bo juz niejedno konto na temat waszej GŁUPOTY I UZALEŻNIENIA POWSTAJĄ :D :D :D NO JAK WRZUCA TU SWOJE ZDJECIE TO RZECZYWISCIE TAKA MADRA;D;D A POTEM PISALA oj usuniecie, usuniecie :D Ty szmato głupia:D

Gość opopopopllllllllllllllllllllll
niejeden temat powstał*

dobraliscie sie, bo juz niejedno konto na temat waszej GŁUPOTY I UZALEŻNIENIA POWSTAJĄ" widać popularność i zapotrzebowanie na nasze teksty ma tendencję zwyżkową :)

gratuluję bystrości :classic_cool: nie ja wrzucałam, ale wrzucił ktoś kto się podszył i potem napisał mi, że się podszył. nie uschnij z zazdrości orange i nie czuj się anonimowa :classic_cool: bez odbioru kretynko :P

Gość no nie mogeeeeeeeeeeeeeee
hahahahahahah taaaa :D:D jak się jeszcze tłumaczy idiotka :D masz wielki nos i to akurat pamietam :D tylko nie pokazuj więcej tej foty jako dowód :boi sie: nastepna, co nie ma swojego zycia:D