samodzielna mama 35 0 Napisano Sierpień 3, 2010 no to masz jakieś 300 km w Beskidy ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samotnawyspa 0 Napisano Sierpień 3, 2010 ode mnie bliżej w Karkonosze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Sierpień 3, 2010 A ja mam daaaleko nad morze i w gory. Ale to zadna przeszkoda:D Dluzsza podroz tylko. A podroze sa fajne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
margaret95 0 Napisano Sierpień 3, 2010 A ja mam daleko nad morze, które tak lubie :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samodzielna mama 35 0 Napisano Sierpień 3, 2010 Szkoda, że tak jesteśmy porozrzucane po Polsce Można by się kiedyś umówić na taki wypad w góry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
margaret95 0 Napisano Sierpień 3, 2010 No , szkoda... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mosew 0 Napisano Sierpień 3, 2010 samotna wyspo, jak ja Cię rozumiem, ja rownież wiele rzeczy robiłam wcześniej a teraz mi się nie chce, nie mam siły , nic i nikt mnie nie mobilizuje, nawet aerobic odpuściłam na który chodziłam zawsze z przyjemnością bo się wyżyłam, teraz szukam, próbuję znaleźć jakieś hobby ale nie potrafię go uprawiać sama, gdybym miała chociaż przyjaciólkę, samotną jak ja (mam ale mężatkę). czemu żadna z was nie jest z Krakowa!!! mialoby moje dziecko kumpla do zabawy:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mosew 0 Napisano Sierpień 3, 2010 a ja szukam chętnego do pójścia nad Morskie Oko- to tak w nawiązaniu do gór Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samodzielna mama 35 0 Napisano Sierpień 3, 2010 Ja to mam do Krakowa ok 100 km a w jakim wieku twoje słonko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mosew 0 Napisano Sierpień 3, 2010 prawie 5 lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
margaret95 0 Napisano Sierpień 3, 2010 mosew pisałam Ci już dawno że też jestem z Krakowa...tylko z tym kumplem gorzej bo mój synuś ma 15 i już nie chce chodzić z mamą :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samodzielna mama 35 0 Napisano Sierpień 3, 2010 Moja na 6 , ale mamy kawałek do Krakowa, chyba że się kiedyś do aqua parku wybiorę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mosew 0 Napisano Sierpień 3, 2010 o margaret faktycznie tylko wlasnie z tym kumplem problem to ile ty masz lat jesli moge zapytać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samodzielna mama 35 0 Napisano Sierpień 3, 2010 miało być ma coś mi się dzisiaj dzieje z literkami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
margaret95 0 Napisano Sierpień 3, 2010 37 :) a Ty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mosew 0 Napisano Sierpień 3, 2010 a ja 33 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samodzielna mama 35 0 Napisano Sierpień 3, 2010 a ja pomiędzy bo już 36 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mosew 0 Napisano Sierpień 3, 2010 ale wszystko kreci sie wogół 30-stki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mosew 0 Napisano Sierpień 3, 2010 wracająć do hobby t- to napiszcie co robice same zeby zapełnić czas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samodzielna mama 35 0 Napisano Sierpień 3, 2010 czyli jesteśmy zakręcone trzydziestki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mosew 0 Napisano Sierpień 3, 2010 raczej rozwiedzione hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Sierpień 3, 2010 To ja tu jestem najmlodsza??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samotnawyspa 0 Napisano Sierpień 3, 2010 ja mam 38 lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mosew 0 Napisano Sierpień 3, 2010 a ile masz evella? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
margaret95 0 Napisano Sierpień 3, 2010 Ja to nawet nie myśle o hobby bo moja doba jest za krótka :) Po pracy zawsze mam coś do przerobienia bo lubie szyć. I zajmuje mi to reszte dnia. Ale bardzo lubie czytać , rysować , i robić zdjęcia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mosew 0 Napisano Sierpień 3, 2010 no to masz hobby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samodzielna mama 35 0 Napisano Sierpień 3, 2010 Ja bardzo lubię pływać i czytać książki jak mam czas na to, bo moim pomysłem na samotność były studia, ale już dobiegają końca rozwiedzione mówisz :):):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
margaret95 0 Napisano Sierpień 3, 2010 hobby tak, tylko czasu na nie- już nie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Samotna_Mama_78 Napisano Sierpień 3, 2010 hej :) A ja mam 32 :) Tak sie cieszę, dzisiaj rozmawiałam z Synem, w końcu z chęcią! Bo ostatnio nie chciał, pewnie zachwycony i przeszczęśliwy, że ma tatę na tak długo. Już mi lepiej, choć ta pustka w domu przeraża. Piszecie jak można spędzić wolny czas...no cóż, na pewno nie na sprzątaniu ;). Basen, rower, kino-nawet samej (bez wstydu kupić największy kubeł popcornu ;) ), muzeum? Co jeszcze... Jakiś pomysł? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samodzielna mama 35 0 Napisano Sierpień 3, 2010 Mo to super samotna mama , a kino samemu czemu nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach