margaret95 0 Napisano Sierpień 4, 2010 Chyba na mnie już czas. Zyczę dobrej nocki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
farmer39,7 0 Napisano Sierpień 4, 2010 Pora spać , jutro wsiadam za kierownicę a Łódż to nieco zatłoczone miasto i przyda sie dobry czas reakcji,. Dobranoc , niech wam się przyśni cos miłego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
macchiato79 0 Napisano Sierpień 4, 2010 Cześć samotni rodzice! Również jestem samotną mamą :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Sierpień 4, 2010 Samodzielni:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Samotna_Mama_78 Napisano Sierpień 4, 2010 macchiato79 Witaj. Właśnie, samotni-samodzielni :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
margaret95 0 Napisano Sierpień 4, 2010 Witaj macchiato 79 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samodzielna mama 35 0 Napisano Sierpień 4, 2010 Witam w naszym gronie macchiato 79 samodzielna mamo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samodzielna mama 35 0 Napisano Sierpień 4, 2010 Pusto tu dzisiaj, chyba wszyscy poszli już spać :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Sierpień 4, 2010 Jestem:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Sierpień 4, 2010 Wczoraj towarzystwo prowadzilo nocne rozmowy a teraz cisza:) He he Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
farmer39,7 0 Napisano Sierpień 4, 2010 Niektórzy dopiero kończą pracę by zacząć na forum namiastkę życia prywatnego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samodzielna mama 35 0 Napisano Sierpień 4, 2010 Jednak ktoś tu jest. Witajcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Sierpień 4, 2010 Witaj:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
farmer39,7 0 Napisano Sierpień 4, 2010 Zajrzałem na chwilkę , po pracowitym dniu porozmawiało by się chętnie z kimś sympatycznym , dzieci już śpią , a samemu jakoś tak nie chce się kończyć dnia w którym nie było nic prócz pracy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Sierpień 4, 2010 samodzielna mama 35 jak minal dzien?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Sierpień 4, 2010 Usnelas? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
macchiato79 0 Napisano Sierpień 5, 2010 Witajcie Evela777, Samotna_Mama_78, margaret95, samodzielna mama 35 i wszyscy inni :) Lepiej mi się na serduszku zrobiło po waszym powitaniu :) Jestem samodzielną mamą 9-cio letniego Sebcia :) A wy w jakim wieku macie dzieciaczki? Chciałabym was lepiej poznać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Sierpień 5, 2010 macchiato79 u nas zawsze jest milo, i o dziwo sporadycznie jakas pomaranczka tu sie odzywa;) Ja mam prawie 27 lat, a moj synek 21-go sierpnia bedzie mial 4 lata:) A dzisiaj sobie wlaczam muzyczke na poczatek dnia, ten kawalek wprawia mnie w jeszcze lepszy nastroj: http://www.youtube.com/watch?v=HCS-7BjbY0M Dedykuje Wam kochani, ale nie wiem czy taka muzyka Wam odpowiada;):D Milego dnia:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
farmer39,7 0 Napisano Sierpień 5, 2010 odrobinkę energii dodał , bardzo dziś sie przyda. Wszystkim miłego dnia! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
macchiato79 0 Napisano Sierpień 5, 2010 Ewelka trafiłaś w mój gust idealnie! Dzięki kochana! :* :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Sierpień 5, 2010 :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Milo... :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kallipoe 0 Napisano Sierpień 5, 2010 ja tez 27, dzieciaki 6,5 i 4. Jeśli chodzi o hobby, to głównie czytanie psychologia, pedagogika, literatura piekna, zawsze teatr - od kilku lat zawieszony na kołku a kiedyś współtworzyłam własny... jeśli chodzi o sport, to tylko chodzenie, ale brakuje mi gór.... wiec przemierzam kilometry nad jeziorem. Odwiedze rodzine, znajomych, poukładam w dokumentach, poszukam pracy, bo umowa tylko do wrzesnia i czas mi zleci... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
macchiato79 0 Napisano Sierpień 5, 2010 Kallipoe :) to masz cudną gromadkę w domu! Super, zazdroszcze! Ja mam tylko synka, poroniłam bliźniacza ciąże ponad 3 lata temu... boję się że więcej dzieci mieć nie będę... pozostaje nadzieja. chociaż nawet odpowiedniego kandydata trudno znaleźć :[ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
margaret95 0 Napisano Sierpień 5, 2010 macchiato79 masz racje- trudno znależć odpow.kandydata. Ja też kocham dzieci i jeszcze mi się marzy jedno ale cóż zrobić... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Samotna_Mama_78 Napisano Sierpień 5, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Samotna_Mama_78 Napisano Sierpień 5, 2010 Coś mi się nie napisało :) (patrz powyżej ;) ) Ja mam 32 lata a mój Syn skończy za 2 dni 2 lata i 8 miesięcy. Po rozwodzie jestem ponad rok. Jestem na forum od niedawna i jestem bardzo szczęśliwa, że znalazłam sie w gronie tak przemiłych osób :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samodzielna mama 35 0 Napisano Sierpień 5, 2010 Witam wszystkich evella , nie zasnęłam, tylko net mi zwiał. Tak czasem u mnie w górach jest macchiato 79 Ja mam 36 , córa 6. Cieszę się, że Ci się u nas podoba Jak zakładałam temat, to nawet nie przypuszczałam,że nas będzie aż tyle Co do dzieci, to ja kiedyś chciałam zaadoptować, ale i z tym w pojedynkę jest problem muzyka dobra, bo trochę padam. Byłyśmy dzisiaj cały dzień w parku dinozaurów w Zatorze. Polecam dla dzieciaków super zabawa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Samotna_Mama_78 Napisano Sierpień 5, 2010 Uwaga, ja i mosew spotykamy się w weekend w Warszawie! MOże któraś z Mamusiek chce dołączyć? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mosew 0 Napisano Sierpień 5, 2010 czesc macchiato79 ja 33 , synek prawie 5 samodzielna mama 35 ja byłam w zatorze niedawno, super miejsce choc moje dziecko bylo bardziej zafascynowane tym placem przed wejsciem do dinozarów, wiesz o czym mówię:) ale miejsce godne polecenia ja jeszcze planuje wyjazd do chorzowa(wesole miasteczko), pszczyny(zamek ze zbrojownią i żubry w okolicy) i niedzicy(zamek gdzie wiezili podobno janosika) ale na to pierwsze to potrzebny majątek:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
margaret95 0 Napisano Sierpień 5, 2010 Dużo jest fajnych miejsc w naszym kraju :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach