mosew 0 Napisano Wrzesień 14, 2010 ja nie mam dziecka więc sobie pozwoliłam, a poza tym po jednym piwku nic Ci się nie stanie Ogórek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Wrzesień 14, 2010 Ja sie nie odzywam bo wiem ze nie moge pojechac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mosew 0 Napisano Wrzesień 14, 2010 a Panie podziwiają , tak? haha chciałabym to zobaczyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 14, 2010 Wiem :-) Ja już się ciesze na wyjazd :-) Damy czadu?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mosew 0 Napisano Wrzesień 14, 2010 Evella a myślisz że oni pojadą? wiem a może sylwestra zrobimy tam!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mosew 0 Napisano Wrzesień 14, 2010 chłopaki mówiecie serio? bo jak tak to ja się piszę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 14, 2010 bedziemy skakać przez ognisko a kto skoczy najbliżej ściąga jeden ciuch.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mosew 0 Napisano Wrzesień 14, 2010 oj Ogórek robi się pikantnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 14, 2010 Bo ja taki pikantny i usmiechniety jetsem :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maxx-66 Napisano Wrzesień 14, 2010 chłopaki mówiecie serio? bo jak tak to ja się piszę my też:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 14, 2010 jetsem chol....era :-) jestem :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mosew 0 Napisano Wrzesień 14, 2010 no cóz, pozostaje mi uwierzyć Ci na słowo, chyba że wyjazd dojdzie do skutku to wtedy sie przekonam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mosew 0 Napisano Wrzesień 14, 2010 max66-mam nadzieję, że inni się też piszą bo nie wypada zeby dwóch facetow z kobietą pojechało- haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maxx-66 Napisano Wrzesień 14, 2010 masz moje słowo,ja się piszę na to:D jeszcze nigdy go nie złamałem:D pod warunkiem że nie bede musiał jechać sam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 14, 2010 jesteśmy już w 3 mama tez pojedzie tata też kurde te nicki... jak rodzina wielka :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mosew 0 Napisano Wrzesień 14, 2010 max66-ok, ja też daję słowo bo w góry to o każdej porze i z kazdym jadę a ile ty masz lat?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maxx-66 Napisano Wrzesień 14, 2010 Ogórek jak sie połamiemy mamy pielęgniarkę :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maxx-66 Napisano Wrzesień 14, 2010 oj oj ale o lasce jeszcze nie chodze:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mosew 0 Napisano Wrzesień 14, 2010 Ogórek- bo jestesmy rodziną samotnych rodziców Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mosew 0 Napisano Wrzesień 14, 2010 a kto jest pielęgniarką? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maxx-66 Napisano Wrzesień 14, 2010 dzieci to ja mam już duże Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 14, 2010 Właśnie w jakim wieku jest towarzystwo?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maxx-66 Napisano Wrzesień 14, 2010 mosew strój pielegniarki my przywieziemy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maxx-66 Napisano Wrzesień 14, 2010 myślę że jestem najstarszy z was młodzieży Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mosew 0 Napisano Wrzesień 14, 2010 hm, a kto go włoży? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 14, 2010 Ja moge też załatwić stroj pielegniarki... Oj będzie fantastycznie :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mosew 0 Napisano Wrzesień 14, 2010 max66 -serio? ogórek ma 30, ja 33 a ty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Evela777 Napisano Wrzesień 14, 2010 Z tego co wiem to ja TATA jest najstarszy z tego towarzystwa, a ja najmlodsza...:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mosew 0 Napisano Wrzesień 14, 2010 ej chlopaki, chyba nam alkohol do glowy uderza:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mosew 0 Napisano Wrzesień 14, 2010 evella ty się zacznij udzielac, bo coś zamilkłaś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach