kallipoe 0 Napisano Wrzesień 17, 2010 ogólnie ok. Jestem w dobrym nastroju, jak to zwykle bywa, małe chmurki złych myśli przelatują szybko. Dzieci już zdrowsze, zbawienna moc antybiotyków działa. Wzięłam się za fajna książkę, kolejna z serii Prachetta i świetnie się bawię wieczorami.To miła odmiana po przeczytaniu dokumentu o Kobietach Sahary. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kallipoe 0 Napisano Wrzesień 17, 2010 jestem w trójce klasowej u syna i u córki tez i mam masę spraw do załatwiania, teraz dzień chłopaka, potem pasowanie na ucznia, bardzo mi się to podoba. Opinia bliskich jest taka,ze zwariowałam i zdecydowanie ze mną coś nie tak. Staram sie trzymacz sowjego zdani, ale czasem nachodza watpliwosci,ze moze oni maja racje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxx-66 59 Napisano Wrzesień 17, 2010 Cześć :)coś cicho tu dziś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxx-66 59 Napisano Wrzesień 17, 2010 coś cichutko czy kogoś obraziłem:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxx-66 59 Napisano Wrzesień 17, 2010 miłych snów jade znowu na grzyby pa:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mosew 0 Napisano Wrzesień 17, 2010 hej, maxx jestes jeszcze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxx-66 59 Napisano Wrzesień 17, 2010 dla ciebie jestem:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mosew 0 Napisano Wrzesień 17, 2010 o jak miło, brałam prysznic bo nie było chetniego do rozmowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mosew 0 Napisano Wrzesień 17, 2010 o i znowu nikogo nie ma, maxx-zbierasz grzyby??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxx-66 59 Napisano Wrzesień 17, 2010 jestem kawe robilem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxx-66 59 Napisano Wrzesień 17, 2010 amazonka się obraziła na mnie za czułe klapsy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxx-66 59 Napisano Wrzesień 17, 2010 ona nieuznaje tego.a ja mysle że niezna rużnicy miedzy biciem a czułym klapsem:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mosew 0 Napisano Wrzesień 17, 2010 łoo tak czule bylo?? rozumiem, że na gg bo tu nic takiego nie zauwazyłam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxx-66 59 Napisano Wrzesień 17, 2010 tak nie wyczułem jej.i zle się czuje z tym nie zrozumieliśmy się ktoś ją bardzo skrzywdził Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxx-66 59 Napisano Wrzesień 17, 2010 mosew dobranoc przepraszam muszę kończyć na dziś miłych senków napisz na pryw.jak coś jakoś nie mam chęci słuchać oskarżeń jak nic złego nie zrobiłem.a myślałem że to forum jest spoko.nie gniewaj pa:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mosew 0 Napisano Wrzesień 17, 2010 ej no co ty, nie wszytskie takie jestesmy dawaj gg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxx-66 59 Napisano Wrzesień 18, 2010 ok:( 26497909 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxx-66 59 Napisano Wrzesień 18, 2010 ogórek jesteś???????????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mosew 0 Napisano Wrzesień 18, 2010 moge mu przesłać twoje gg? bo chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mosew 0 Napisano Wrzesień 18, 2010 maxx-po co ja cie pytam skoro jest ogólno dostepne, hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxx-66 59 Napisano Wrzesień 18, 2010 moje??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxx-66 59 Napisano Wrzesień 18, 2010 ja spadam dobranoć:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samodzielna mama 35 0 Napisano Wrzesień 18, 2010 Witajcie wszyscy :) Na reszcie mam neta, a tu jak by cisza. Mam nadzieję,że tu ktoś zajrzy. Chyba,że wszyscy na gg pouciekali Miłego dnia życzę Mama Max pełnego kosza grzybów Mosew, chyba z wyjazdu do Zakopanego nici, bo nie ma chętnych odezwij się na gg 23302023 to może same się tam spotkamy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 18, 2010 Hello :-) Ja dzisiaj zapracowany dzień-postanowiłem całe mieszkanie obrócić do góry nogami i nie pozostawić drobinki kurzu :-) A co mi tam mam wenę i zaraz się zabieram do pracy :-) Wczoraj jakoś wszystkich wywiało z tego co widziałem, ale piątek i pewnie zrzucaliście stresy po tygodniu pracy w domu czy zawodowej :-) --->samodzielna mama 35 ja się piszę na wyjazd-tańców sobie nie odpuszczę z Wami :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxx-66 59 Napisano Wrzesień 18, 2010 cześć nazbierałem ale tłok w lesie jak na autostradzie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 18, 2010 U mnie w lesie też tłok... Normalnie wszyscy akurat do tego lasu co ja muszą chodzić... hahaha To teraz grzybki oporządzasz??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxx-66 59 Napisano Wrzesień 18, 2010 tak najgorsza część wyprawy czyszczenie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 18, 2010 Faktycznie to najgorsza część :-D, że te grzyby nie mogą rosnąć już oczyszczone... Ja własnie po obiedzie :-) teraz próbuję nakłonic maluchy do spania.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 18, 2010 Ja dzisiaj mam wielką ochotę na spinning pójść nad rzekę, ale nie mam z kim dzieci zostawić... Jakiś szczupaczek by się przydał i powalczyłbym z nim ;-) Ostatnio trzy wyciągnąłem :-) Ktoś jeszcze lubi wędkować?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxx-66 59 Napisano Wrzesień 18, 2010 ja ale w tym roku nie bylem ani razu,brak czasu:) przeważnie na sandacze i okonie chodze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach