mosew 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 to kiedy macie wypłatę, ja na koniec miesiaca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samodzielna mama 35 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 a gdzie ta moja piosenka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 macie taka spokojną ... http://www.youtube.com/watch?v=H7Agt561bi8 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mosew 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 rany maxx!!! to mój ulubiony film i piosenkę uwielbiam, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxx-66 59 Napisano Wrzesień 15, 2010 ja 10 zawsze:D ok ją dziś 5 razy słyszałem piekna wersją:) http://www.youtube.com/watch?v=iiGPFDio2pg&feature=related Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 ja równo 1 każdego miesiąca :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 wiesza mi się kafe czy milczyćie słuchając piosenki?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samodzielna mama 35 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 Ja na koniec miesiąca oj chyba pozasypiamy przy takich piosenkach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxx-66 59 Napisano Wrzesień 15, 2010 smutna ale fajne wykonanie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mosew 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 maxx- skąd znam ta piosenkę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 Ja dzisiaj znowu po lesie chodzilem-niedługo mi liście wyrosną... A Wam jak dzionek minął?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samodzielna mama 35 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 takiemu to dobrze po lesie sobie może pochodzić, ja zanim dojechałam z pracy to pozostał mi tylko krótki spacer z psem, a potem składałam biurko razem z córą i trochę na zeszło, ale teraz mam na czym pisać :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 Ja codziennie w lesie jestem, chyba że pada... Las mnie uspokaja :-) A dzieci męczy i usypiają szybko ;-) 2w1 :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxx-66 59 Napisano Wrzesień 15, 2010 mosew maxx- skąd znam ta piosenkę? jest stara mały książę:) ja jutro na grzyby ide to pospaceruje po lesie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samodzielna mama 35 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 Dobra metoda z tym lasem. Musze spróbować może na moje słonko też zadziała, choć ktoś kiedyś powiedział,że ona to chyba ma jakieś akumulatorki, które nigdy się nie wyładowują Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 Broda mi wyrosla zanim ktoś się odezwał-co z Wami?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxx-66 59 Napisano Wrzesień 15, 2010 co tak cicho?? dziś krótko jestem o4 wstaje:D muszę troszkę odespać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samodzielna mama 35 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 to szybko Ci rośnie .....ta broda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 Ja też odsypiam dzisiaj-w końcu ile mozna po nocach siedzieć ;-) Ale z Wami to i do rana ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxx-66 59 Napisano Wrzesień 15, 2010 o dzieci takie mają :D wysysają ją od nas:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 rośnie mi na zawołanie..... ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samodzielna mama 35 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 mosew, evela , dziewczyny gdzie jesteście? bo tu się chłopaki nudzą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxx-66 59 Napisano Wrzesień 15, 2010 dobiłem je tą piosenką :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samodzielna mama 35 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 tak dzieciaki tak mają potrafią nam zabrać całą energię, ale te uśmiechnięte buzie ładują nas od nowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mosew 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 własne ja obiecalam sobie ze ide dzisiaj wczesnie spać, rano jak sie obudziłam po wczorajszym gadaniu do pózna to sie przestraszyłam oczy czerwone jak buraki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
margaret95 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 Ale buraki są pyszne :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ogórek 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 Ja ide do wanny :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maxx-66 59 Napisano Wrzesień 15, 2010 znalazłem je poszły na balety:D http://www.youtube.com/watch?v=zHFbhhi_XVc&feature=related Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samodzielna mama 35 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 widzę,że si towarzystwo wykrusza chyba ostatnio za bardzo poszalało i teraz musi odespać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
samodzielna mama 35 0 Napisano Wrzesień 15, 2010 spadam tęż , dobrej nocki Wszystkim życzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach