Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sielona jun blanka

sukonka :D

Polecane posty

Gość tortura orencz
i te wsiurskie zwierzece wzory:o

Gość sielona jun blanka
hehe pidżama no w zasadzie falbankowa:D na nocne igrachy:D ale ciezko by było w takiej :D

tortura:D a zauważyłaś że teraz mnóstwo tego ochydztwa na ulicach i gimgówna od stóp do głów w panterze :o bleahhhh ale to sie chyba nie skonczy :|

Gość tortura orencz
tak, jakas nowa moda na leginsy, apaszki i bluzki w pantere i zebre, ohyda. Ale mamy powrot do lat 80tych:classic_cool:

wczoraj widziałam na przystanku dziewczyne w tunice i chyba myślała ze to sukienka bo dziewczyna nie miała nic po za nia i było jej widać du*pe do tego ogromny pasztet spalona solara dlugie rozowe tipsy bląd i zebraaa dosłownie ja to pogrubiło i wyglądała jak kula w dzikich wzorach do tego 12 cm szpile a sama moze miała z 160 wzrostu i sadzac po jej rozmowie z kolezanka nalezała do gimgównowego towarzycha :D

Gość nie cierpię tych panterek
i podobnych motywów:O

ja np nie kwestionuje ze dobra dupa by zle wyglądała w takiej panterze ale litosci nie wszystkim pasuja takie wzory;/ niestety wiekszosc mysli ze jak sie wcisnie w cos takiego co jest teraz niby modne to bedzie super ale :/

Gość sdfghjkl;'
spoko a jakie masz buty do niej?

zeby tylko czarnych :D jak czasem wyjdą takie w białych spodniach albo najgorsze ze wciskaja sie w rurki to nie ich fason :| i zaciśniete na pasku najlepiej szerokim z jakas pozłacana klamra :D i tłuszcz sie leje po bokach :/