Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kicia micia sricia

na gg zaczepia mnie kochanka mojego brata

Polecane posty

Gość kicia micia sricia

na gg ciagle zagaduje i zaczepia mnie kochanka mojego brata, w sumie moja kolezanka z czasow szkolnych,ale dopiero teraz odnowiłysmy kontakt przez spotkanie naszo-klasowe.Moj brat ma zone, a wiem, ze z nia sypia, nie kryli sie z tym nawet przede mnia.Raz nawet ich zawozilam do hotelu, bo byli mnie odwiedzic i sie spili.Porazka.To był ostatni raz kiedy ich podwozilam,cuzlam sie zmieszana, podwozac ich.Głupio mi teraz, przed zona mojego brata.No, a ta moja znajoma, zaczepia mnie jakby nigdy nic i zagaduje o pierdoły.jak ja zbyc?co jej napisac?nie chce byc chamska, nie zameirzam tez sie wtracac w niczyje zycie, bo potem moj brat z zona sie pogodza, a ja bede ta najgorsza.(bo moj brat z zona sa w separacji)..

Gość hmmmmmmmmm5
a co nas to obchodzi wypierdalaj 🖐️

Gość kicia micia sricia
nie ma was obchodzic, tylko prosze o jakas rade sensowna, kogos obiektywnego, to samo moge napisac Tobie hmmmmmm555 sam wy...dalaj, skoro cie ten topic nie interesuje, to po ch..lere na niego wchodzisz?Mało tu topicow?

Gość kicia micia sricia
dupa dupa dupa dupa..

Gość miska12234344
kto doradzi:)

Gość jfgasdfdfasdf
Powiedz jej w prost o co ci chodzi to nie będziesz miała problemów z nią więcej.To że ona jest kochanką twojego brata i zarazem starą znajomą nie znaczy że musisz z nią utrzymywać kontakty. A jak tak zrobisz to niby jak ma to negatywnie wpłynąć na relacje między tobą a bratem?Przecież ona nie jest żoną twojego brata tylko jego kochanką.

Gość kicia micia sricia
Ciezko,mi powiedziec wprost jej co o niej mysle, nie umiem tak.Najgorsze jest, ze w sumie ja lubiłam.Nie ejst zła.jednak sama godzi sie na taki chory uklad, teraz wiele ludzi jej unika.Troche ja trakatuja ci co wiedza o ich romansie jak tredowata.A z drugiej strony ja przeciez utrzymuje kontakt z moja bratowa , jest jaka jest, ale jest moja rodzina i tyle.

Gość kicia micia sricia
ale jest do mnie tak miła do zrzygania, az to podejrzane jest

Gość dangolka
zablokuj ja na gg bedziesz mieć spokój albo napisz spokojnie , ze nie czujesz sie konfortwo wiedząc jaka jest sytuacja i prosisz o ograniczenie kontaktów albo zwyczajnie olej ze jest kochana brata skoro ja lubisz , w sumie co ci szkodzi z nia na gg czasem cos napisac , tym bardziej ze piszesz , ze brat w seperacji

Gość kicia micia sricia
po pierwsze nie bede nikogo blokowac na gg , bo nie mam takiego chamskiego i dziecinnego zwyczaju, załatwiam raczej sprawy polubowanie, a nie po chamsku kogos blokuje. Lubic ją lubie, to kolezanka, a nie przyjaciołka, wiec nie moge od niej tez wymagac niewiadomo jakiej szczerosci.Ona jest chyba zakochana w moim bracie.Moj facet od razu ja wyczuł, ze jest z tych łatwiejszych,nie wiem po czym oni faceci to poznaja.