Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxxx231

ZAZDROŚĆ

Polecane posty

Gość xxxx231

jestem zaręczona z facetem, w przyszłym roku mamy sie obrać, wszytsko jest ok dopóki gdzieś nie wyjdziemy lub gdzies pojedziemy i na horyzoncie sa inne dziewczyny. Jestem cholernie zazdrosna o to że np. spojry sie na jakąś atrakcyjną dziewczynę. Zawsze gdzies sobie jakaś upatrzy i potem sie na nią patrzy a mnie cholera bierze i jest mi przykro bo myśle ze ja mu nie wystarczam!! Rozmwiałam o tym z nim nie raz i On sądzi że nie rozglada sie na inne że ja mam obsesje na tym punkcie. Sądzi że ja mu wystarczam i że on sie nie rozglada na inne. Wiem ze mnie kocha ale jak mam to zwalczyc żeby nie powtarzac mu w kółko o innych?????!!!

nie wystarczasz? polej mu oczy kwasem, może. Każdy ma oczy, patrzy i widzi. Nie możesz mu tego zabraniać, to paranoja. uwierz trochę w siebie. Ja uwielbiam patrzeć na kobiety. Jak mogłabym mieć to za złe mojemu facetowi?! Dzięki tej wolności i moim poczuciu wartości, mój facet, ten czy tamten, niegdy nie dał mi poczucia, że mogłabym być nie na pierwszym miejscu dla niego. Facet ucieknie od takiej babki jak ty, która tylko wiecznie trzęsie portkami, że jakas inna mogłaby jej chapnąć faceta. Żenada dla kobiecego gatunku. Trochę honoru!

Gość xxxx231
ale jak mam to w sobie zwalczyć żeby przestać mu wmaiwać inne???????? też mam tego dosyć już ale nie umiem sobie z tym poradzić.

Mam to samo, choc wiem ze to jest chore. Ale walcze z tym :D Trzeba to zaakceptowac i tyle

szukaj w sobie dobrych cech, z których jestes dumna. Powidz facetowi: męczy mnie juz moja zazdrość, chcę się jej pozbyć i potrzebuję twojej pomocy (faceci lubią konkretne zadania i wyzwania); twoim zadaniem będzie mówić mi kilka prawdziwych komplementów dziennie. Jeśli cos dobrze zrobię, pochwal mnie za to. Jak facet będzie konkretnie wiedział, co ma robić i jeszcze przyczynie się to do poprawy sytuacji, to chętnie ci pomoże. spróbuj!

kolejna rzecz, wyższy dla ciebie poziom: Poproś swojego faceta o następujące zachowanie: jeśli on zagapi się na jakąś inną, niech stanie obok ciebie i traktując cię jak osobę po tej samej stronie (wy kontra cały świat), niech powie do ciebie: ty, zobacz, ale ona ma fajne cycki. a ty, jesli też tak uważasz, przytakuj mu, i dziel jego emocje. Taka sytuacja da ci poczucie bycia dla tego faceta ponad wszystko inne.

Gość xxxx231
dzięki za radę. skorzystam z niej :-)