Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość meion

26-letni prawiczek, bez szans?

Polecane posty

Gość jem glizdy
"O tym czy Ty sie podobasz decydujesz TY TY Ty i tylko TY." dokładnie tak!!!! święte słowa... poza tym warto dodać że wygląd faceta ma znaczenie ale o wel bardziej liczy się to jak kobieta czuje się w waszym towarzystwie... w tym przypadku atrakcyjność to pojęcie względne

Gość Znowu prawiczki!
Nie każda dziewczyna jest tak nieasertywna żeby zgadzać się na wszystko czego chce jakiś facet.

Gość andain syf
My raczej nie mamy kolegów , więc nikt się nie śmieje, bo nie ma kto. Zresztą jaki to powód do śmiechu. twoje szczęście że nie masz kolegów powód do śmiechu taki że każdy prawiczków ocenie przez pryzmat prawiczków-sierot i taki co nie ruchał jest uważany za sierotę i ciotę(w znaczeniu że nie męski, a nawet lekko pedalski)

Gość do Znowu prawiczki!
raczej seks na pieska nie jest rzecza, na ktora wiekszosc dziewczyn sie nei zgodzi, bo wiekszosc go ma za soba. a jest to pozycja wyuzdana

Gość jem glizdy
panowie jak czytam Wasze posty to zaczynam wątpić w gatunek męski... beskitu... główny problem stanowi Wasza postawa bo czasami piszecie jak zwiotczałe fujary (bez obrazy oczywiście) :) z taką postawą nigdy nie załapiecie żadnego "tematu"

Gość andain syf
probowala seksu analnego, ...........to dla mnie juz to jest ostre i wyuzdane to jakieś pierdolone perwersje. takie dziewczyny mają predyspozycje do zawodu dziwki

Gość Znowu prawiczki!
Nie jest bardziej wyuzdana niż zwykły seks. Co to w ogóle za głupie rozróżnienie. Wyuzdane to te rzeczy o których pisze Prawiczek.

Gość himijka
a jak jest w waszym wyglądem fizycznym ? jesteście maxymalnymi pasztetami ?

Gość do Znowu prawiczki!
a 50% anala widac probowalo. ja sobie nie wyobrazam miec dziewczyny, ktora kiedys ktos ostro rznal na pieska albo na stole kuchennym

Gość andain syf
"O tym czy Ty sie podobasz decydujesz TY TY Ty i tylko TY." dojebałeś jak łysy grzywą hahahaa

Gość Znowu prawiczki!
"Mozna zatem mniemac ze gg i połyku próbowało duzo duzo wiecej." A skąd to można mniemać?

Gość andain syf
"faceci to zboki i probuja dziewczyny namawiac na anal i pchac im paluchy w tylek. " ja takich rzeczy nie robię bo uważam że to jakaś dewiacja tak jak sado-maso

Gość do Znowu prawiczki!
poza tym seksu analnego probuje coraz wiecej kobiet. ja rozumiem ze dziewczyna mogla to z bylym robic klasycznie, pod koldra, ale nie ze wchodzil w nia od tylca jak zwierzak, a ona po jego czlonku skakala jakby na koniu jezdzila

Gość Znowu prawiczki!
Z esztą pisałam tu, że rozumiem, że prawiczek może chcieć dziewicę. Wspomniałam tylko że niedziewicy może nie przeszkadzać prawiczek.

Gość preston
Jem glizdy dobrze Wam gada debile.

Gość do Znowu prawiczki!
prawiczek w pewnym wieku to czesto ofiara losu, wygladajacy jakby byl synem kononowicza

Gość himijka
Musicie wziąć pod uwagę ,ze dziewczyny zwracają uwagę tez na wygląd. oczywiście nie musicie być mega przystojni ale po prostu dbać o siebie, zainteresować dziewczynę wyglądem żeby chciała was bliżej poznać.

Gość do Znowu prawiczki!
jak ktos jest brzydki to chocby probowal miec styl zadbanego przystojniaka to i tak mu nic nie da, bo i tak bedzie brzydalem i pokraka

Gość do Znowu prawiczki!
prawie kazda niedziewica robila loda

Gość Znowu prawiczki!
Więcej negatywnie się wypowiada o analu niż oralu, oral to w dzisiejszych czasach podstawa. Zatem skoro tyle próbowało analu to gg jescze więcej. A niech sobie próbują i na zdrowie im! Ale akurat gg to bardzo żadka technika, bo łatwo przy niej o odruch wymiotny. Osobiście nie znam nikogo kto by próbował.

Gość andain syf
" prawiczek w pewnym wieku to czesto ofiara losu, wygladajacy jakby byl synem kononowicza" no bo tak jest hahaaah ale są też prawiczki którzy mogą mieć dziewczyny ale są bardzo wybredni

Gość Znowu prawiczki!
"jak ktos jest brzydki to chocby probowal miec styl zadbanego przystojniaka to i tak mu nic nie da, bo i tak bedzie brzydalem i pokraka" Trzeba było zobaczyć mojego byłego :) nie powinnam taki pisać, ale poza tym że brzydki okazał się też wredny, a ja dałam mu szanse :(

Gość jem glizdy
Looser widze że moja wczorajsza przesyłka zadziałała w odpowiednią stronę

Gość do Znowu prawiczki!
i sama widzisz, mimo ze dalas mu szanse to i tak mialas go za brzydala. ja nie chce miec dziewczyny, ktora by miala mnie za brzydala

Gość andain syf
dobrze że ktoś użył na prawiczków słowa menelepeta haha :D zamiast ciota, chociaż często się ich od ciot wyzywa, ale słowo ciota ma tak naprawdę inne znaczenie :P

Gość do Znowu prawiczki!
jasne, ze sa ci naprawde bardzo wybredni, ale ich malo jest. wiadomo jednak, ze wiekszosc brzydkich chlopakow nie chce miec brzydkiej dziewczyny

Gość himijka
no właśnie zauważyłam ,ze jesteście negatywnie nastawieni do dziewczyn. pewnie to wina rozczarowań ale nie wszytkie takie są.

Gość andain syf
" jasne, ze sa ci naprawde bardzo wybredni, ale ich malo jest. wiadomo jednak, ze wiekszosc brzydkich chlopakow nie chce miec brzydkiej dziewczyny" normalka

Gość do Znowu prawiczki!
jakie negatywne nastawienie? to po prostu nastawienie realne