Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość meion

26-letni prawiczek, bez szans?

Polecane posty

Gość nie możemy ;]

Gość gall anonim123567
co ty z tymi szmatami ? faktycznie masz mocny kompleks prawiczka.. to że jakaś ciebie nie chciała ,a teraz rucha się z innym to co jest szmatą ? lol

Gość gall anonim123567
nie pseudo-psychologu tylko piszę to z moich doświadczeń lol ,a ty dalej swoje.

Gość gall anonim123567
Ktoś tu pisał do offermy żeby zmienił sposób podrywu ,a gówno prawda ...tekst i cały ten teatrzyk w podrywaniu to tak naprawdę mały % sukcesu. Bo właśnie jak facet się kobiecie podoba to to ma mniejsze znaczenie ,a jak nie to może używać "najlepszych tekstów" ,a i tak gówno osiągnie. Co natomiast decyduje o tym czy się spodobamy czy nie ? Też proste ..jak w ekonomii zasada popytu i podaży :) tutaj też obowiązuje tylko dożo osób tego nie dopuszcza bo to ich przeraża ,ale taka prawda. Każdy ma tam ileś "punktów" swojej wartośći/atrakcyjności i zazwyczaj każdy chce partnera równie atrakcyjnego. Z tym że niektórzy mierzą za wysoko :) dlatego ich nikt nie chce.

Gość TH is IT PR
Te porady w punktach to brednie i na nic dla kogoś kto nie podoba sie dziewczynom

Gość TH is IT PR
Jem kupę

Gość TH is IT PR
I kłamie że miała sex

Gość dziwne ze ciebie ofermo
nie zamkneli jeszcze w zadnym zakladzie , bez przerwy obrazasz wszystkich na tym forum

Gość oq wtrace
A Wy dalej swoje? Nie znudzilo sie Wam jeszcze? offerma "chcesz kogos kto bedzie cie wyzywal" co to w ogóle znaczy "chcesz kogoś?". wydaje mi się że w tej sprawie ja też mam prawo głosu. ona się nadaje do zakładu zamkniętego, przypie**oliła się do mnie i w żaden sposób nie mogę się dzi**i pozbyć. nie odzywam się do szmaty, nie komentuję jej postów a i tak co jakiś czas ten poj** się przypie**ala. mam coraz silniejsze wrażenie że ona jest po prostu psychopatką. nie docierają do niej ani prośby żeby dała mi spokój, ani wyzwiska, nic. to nie jest zachowanie normalnego człowieka " Offerma -a to o kim znowu?

Gość lubię prawych:)
Mogę tylko mówić za siebie, więc dla mnie nie stanowiłoby to problemu, nawet lepiej gdyby to był prawiczek, bo ja tez nie mam ŻADNEGO doświadczenia. Fakt faktem, że raczej jestem przypadkiem odosobnionym w mojej grupie wiekowej.

Gość gall anonim123567
gówno prawda że dla mnie doświadczonej to prwiczek ..bo ktoś musi doprowadzić sprawę do końca ( seks ) i na 99,9%przypadków jest to facet. Więc kobieta może tego doświadczenia nie mieć ba jest to dodatkowy smaczek dla kolesia bo ma świadomość że on będzie jej pierwszym :)..Prawiczek zawsze na minus to jest odwrócenie zasady ,że jak facet ma dużo lasek to jest Bogiem ,a jak dziewczyna dużo facetów jest kurwiszczem....mamy przejebane. Może do 30stki nadrobię zaległości i się w końcu uda :D

Gość oq wtrace
Wiecie dlaczego zawsze bedziecie prawikami? Wlasnie dlatego , ze dla was kobieta to kurwa. To tylko ta kobieta co sie z wami bzyknie jest kurwa. O innych nie macie pojecie, bo na was nawet nie napluja. I dlatego wlasnie zostaniecie wiecznymi prawikami. I slusznie.

Gość oq wtrace
Poczulam sie dotknieta gdyz Prawiczek Bez Wiary mnie nie chcial bo mialam pieciu facetow.

Darker dobrze piszesz. Ja mam 22 lata i też mi się już nie chce podchodzić do żadnej.

mi nawet nie chodziło o kwestię seksu, bo do tego daleka droga, ale o sam początek znajomości. Gdybym miała wybór między typem który już niejedną zaliczył, a chłopakiem, który nie miał prędzej dziewczyny, to jasne, że wybrałabym tego drugiego. Wolę jednak mniej doświadczonych.

Gość gall anonim123567
nie no ja wiem porozmawiać z prawiczkiem i się z nim zaprzyjaźnić to fajna sprawa:) bo na tym zazwyczaj się nasze znajomości kończą.

Gość gall anonim123567
choć w moim akurat przypadku to dziewczyny mają do mnie tyle "szacunku" że nie wypłakują mi się w rękaw tylko najzwyczajniej w świecie urywają kontakt. Bogu dzięki że nie mam przyjaciółek bo bym zwariował.

No i masz rację. Po co sobie zawracać głowę dziewczynami. Jak nas nie chcą, to co? Nic nie zrobisz.

Gość oq wtrace
moj podszyw - tchorz znowu sie pojawil. Darker - kiedy wreszcie dojrzejesz zeby ruszyc wlasne szanowne cztery litery i cokolwiek sprobowac zmienic. A moze Tobie po prostu jest tak dobrze a biadolisz tylko zeby wiecej ludzi Ci wspolczulo?

Gość gall anonim123567
wiesz to też nie jest do końca tak...mnie nie chciały bo ja ich nie zauważałem tak naprawdę. Od 22roku życia zacząłem się interesować dziewczynami i jest o niebo lepiej i już jestem bardzo blisko tylko właśnie czasami tego doświadczenia mi brak. Więc skoro ty masz te 22lata to zacznij może coś robić nie spodziewaj się szybkich rezultatów ,ale może do 25tki się wyrobisz ,albo do 30 ;) Oczywiście jak tego chcesz. Ja chcę i robię.

Gość do oq wtrace
ale bzdury piszesz

Gość oq wtrace
Nie czytaj. Nie ma obowiazku.

Gość do oq wtrace
poza tym wiele dziewczyn dzisiaj to puszczalskie dziwki, ktore coraz z to nowym chlopem spia. a zmieniac siebie? co do da? jak ktos ma miec sukcesy z kobietami, to juz w wieku nastoletnim ma pierwsze dziewczyny

ja bym nie sprowadzała bycia prawiczkiem do tego, że dla większości dziewczyn może on być co najwyżej przyjacielem. Masz rację w tym, że nasz stosunek do was może być trochę inny, z tego powodu, że mamy nadzieję na to, że jako prawiczki nie sprowadzacie wszystkiego do seksu, że nie traktujecie nas przedmiotowo, co jest bardziej prawdopodobne w przypadku typów macho. Wniosek z tego taki, że po prostu czujemy się przy was bezpieczniej :) Nie oznacza to jednak, że to przekreśla możliwość związku.

Gość oq wtrace
I co z tego , ze sie puszczaja? A niby na co maja czekac? Az Ty sie nimi zajmiesz?

Gość masz puszczalska kolezanke
a 5 facetow w wieku np. 20 lat to duzo

Gość oq wtrace
Lubie prawych - oj to sie grubo mylisz. Poczytaj sobie tematy prawikow. Zaden nie biadoli , ze nie ma zony. Kazdy biadoli , ze nie bzykal. To wlasnie prawiki sa najbardziej sfiksowane na punkcie seksu.

Gość do oq wtrace
no bo facet, co nie uprawial seksu jest przez spoleczenstwo uwazany za niemeskiego. poza tym ciezko mu sie dopasowac, skoro kobiety wokol duzo bardziej doswiadczone, wiec jak on ma sie przy takiej czuc meski?

Gość oq wtrace
Ja mam swoja wlasna teorie na ten temat.... Powiedz mi czego tak naprrawde boi sie prawiczek?

Gość do oq wtrace
ja sie boje, ze po prostu dla dziewczyny bede za brzydki. zawsze mialem kompleksy. poza tym dziewczyny sa dzisiaj wymagajace, a nie jestem jakims rarytasem