Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

DiamentowaNoc

Szukam bratniej duszy z Lublina...:)

Polecane posty

Gość Cheryll
Diamentowa Noc witam nie mialysmy jeszcze okazji sie poznac 🖐️ Niente jesli to jest wlasnie to pytanie ktore chcesz mi zadac odpowiedz brzmi......w nastepnym tygodniu, bedzie tydzien po pelni ksiezyca, i bedzie to tydzien pierwszy jesieni i do tego tygodnia dodaj swoja ulubiona liczbe i to bedzie odpowiedzia na Twoje pytanie :D

Gość Cheryll
zostalam natchniona wizyta na forum konkurencji :D

Gość Cheryll
Sorki ale teraz mnie zmeczenie dopadlo i poki dziecko spi i ja przyloze glowe do poduszki, chyba te wrozby mnie wykonczyly

Gość nowa gracha
Hej, DiamentowaNoc! Witaj w domu Matko Założycielko!

Gość nowa gracha
Z wrażenia pobiegłam po lampkę wina.:D Ale zaraz się kładę , żeby nie było , że Cheryll jest omylna.:P

O! A ja piweczko mam, gul, gul, gul, gul;) Diamentowa chyba poszła z Cheryll:( W takim razie, Twoje zdrówko, Gracha Ty niedobra!:P

Gość nowa gracha
Dlaczego zaraz niedobra?;) Podobno widziano dziś dwie dziwnie zachowujące się kobiety w znanym nam miejscu.;) Uważaj, przechodząc tamtędy!;) Twoje! Oraz Rodzinki w komplecie!

Żebyś wiedziała, że coś tam dziamdziolił ten facecik na wózku ze swoimi koleżkami. Oj, najwyżej oni za czekoladę na wino nazbierają;)

Gość nowa gracha
:D Wybacz, spadam, bo padam. Postaram się wdepnąć wieczorem.(na topic, żeby nie było).

DiamentowaNoc, zaglądaj jeszcze do nas! Wybacz, nie odpowiedziałam, bo wychodziłam z domu, ale teraz jestem jakby co ;) Czekamy we trzy na Ciebie!!!!!!:)...tzn. reszta drużyny jak się wyśpi ;)

Gość nowa gracha
Melduję się! Nie jest to równoznaczne z "wyspana".

Hej! I ja jestem na chwilę? Dłuższą chwilę? Na pewno nie na długo, bo raniutko wstaję i jadę do Małej. Gracha! Moja córka kazała mi bardzo serdecznie Ci podziękować! Robię więc to! A ona leży sobie teraz z Twoim Aniołkiem i ogląda go z każdej strony, zastanawiając się jak go zrobiłaś?:)

Gość nowa gracha
Ja też zaraz padam. Pozdrowienia dla Córci! Podpowiedź: -najpierw sukienka,potem rękawy, ręce, itd, zawsze od podstawy. -miejsca sklejenia trzeba lekko zwilżyć wodą i dokładnie docisnąć, lekko "wetrzeć" -nie można zostawić pracy w połowie, bo potem elementy nie połączą się -dobrze mieć narzędzia-nożyk, wykałaczki, wg własnej inwencji -jeśli chce się rozwałkować glinę ,robi się to na ściereczce, (bo do stołu przywiera) W razie potrzeby, służę radą z przyjemnością. Miłej zabawy!:)

Dziękujemy za dobre rady! :) Koło weekendu pobawimy się razem ;) To jak, uciekamy stąd? Cheryll ani Diamentowa, chyba już dziś tu nie zajrzą...

Gość nowa gracha
Dodam jeszcze,że mona odcisnąć, co tylko się da. Na przykład koronkę firankę, liść, itd. Przydaje się to do ozdabiania np. sukienki(aniołka).

Gość nowa gracha
Popieram, popieram. Dobranocka!

:) Na pewno nie omieszkam zapomnieć :)...ech! Fajna zabawa będzie ;) Dobranoc, kolorowych snów łobuziaro jedna!:P

Gość nowa gracha
Dzień dobry!:)))

Dzień dobry!:)🖐️)) A ja dzisiaj wolne, choć miałam pilnować Malutkiej. Rodzice jej mieli nie lada dylemat. Pieska kupili sobie rok temu, przyjaciółka nie wiedziała jeszcze o ciąży. Niestety, wszystko spadło na nią jak grom z jasnego nieba ;). Nagle pojawił się i piesek i dziecko, no i trudno jest jej to wszystko pogodzić, zwłaszcza, ze mąż ma pracę poza Lublinem, także kilka dni jest w domu, kilka nie ma i taka przeplatanka. Dzisiaj mieli rano zawieźć pieska znajomym, daleko od Lublina. Jednak czekałam rano na telefon, że jednak nie, że nie dadzą rady go oddać i...spełniło się:D. Niemowlę, młody pies, mąż w rozjazdach- ciężko, ale z pomocą "super niani", czyli mnie(;):p), damy radę! ;) A piesek słodki...Serce mi się krajało kiedy myślałam, że dziś ostatni raz będzie się do mnie łasił i skakał na przywitanie:( Ech! Te nasze zwierzaczki kochane! Niektóre już świętej pamięci:( A Ty Gracha powiedziałaś już córce? :( Cheryll, zajrzysz dziś na topik, czarownico jedna? :P A Ty Diamentowa? Toż to Twój topik i dzięki Tobie tak miło (czasem mniej miło, ale za to zawsze chętnie) sobie gaworzymy...Wracaj do nas!!!!!!! Miłego dnia Dziewczyny!🌼

Gość Cheryll
Melduje sie , melduje!!!! na rozkaz! Juz popralam, poprasowalam, gotuje malemu obiadek uffff Tylko niestety wyglada na to ze nie przeprowadzamy sie w ten weekend :( a juz tak chcialam. Wszystko totalnie rozpierdzielone i czekamy....... A co do zwierzakow to ja bardzo chce psa, dal by mi poczucie bezpieczenstwa kiedy siedze tylko z dzieckiem. Jednak istnieje problem potem z jakimkolwiek wyjazdem. A my w sumie duzo jezdzimy. Niente a jakie masz plany na dzis? Wolne, moze pogoda ladna??

Hej Cheryll! No to lipa z tym czekaniem na walizkach :o Oby jak najkrócej! Co do pogody, to od kilku dni u nas iście wiosenna, nie jesienna:D Byłam przygotowana dzisiaj na pilnowanie Małej, ale jednak mam wolne. Jestem teraz w domu, jakiś obiad wymyślę i niedługo idę po córkę. Później przychodzimy, jemy, ona odrabia lekcje (ma sporo zadawane),sprawdzam jeśli trzeba, pouczy się, no i tak dzień zleci. Wiele czasu nie będzie już dziś na nic, za to w weekend sobie odbijemy ;)

Gość Cheryll
OO zabrzmialo interesujaco, to jakie plany na weekend?? U nas wczoraj cudna pogoda a dzis pada wiec siedzimy w domu.

Eee, po prostu w gościnę idziemy w sobotę:) a niedzielę zrobimy sobie "artystyczną";) pobawimy się z gliną, którą Gracha podarowała :) Już widzę, te "rzeźby" :D

Wielki powrót! ;P nowa gracha, uściski ;) miło Cię poznać ;) Matko Założycielko, jak to poważnie brzmi...kochane, bo się przedwcześnie zestarzeję! :D I tak już mi ciąży te 18 lat ;P no ale cóż, starość też radość ;) jak tam Wam dzień mija?

niente, hejka :D Hmm obowiązki szkolne mnie wezwały....Powiedz mi coś motywującego, żebym przetrwała do matury w chorym środowisku Staszica :D