Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

DiamentowaNoc

Szukam bratniej duszy z Lublina...:)

Polecane posty

Gość Cheryll
Staszic, czy nadal jest numerem jeden? Ja chodzilam do czworki :D A teraz dobra wiadomosc.....jednak sie przeprowadzamy w weekend!!! Moze sie troche przeciagnie, bo klucze dostaniemy dopiero po 14 w sobote, ale co tam damy rade!!!!!

Niestety jest numerem jeden ;P Podłe miejsce ;P Cheryll, gratulejszyn ;) wywróżyłam to dziś, ale nie chciałam ogłaszać na forum póki Ciebie nie było...:D

Gość Cheryll
O widze ze zdolnosci krysztalowej kuli obejmuja swoim zasiegiem coraz wiekszy obszar :D

Gość Cheryll
🖐️ i ja powinnam sie ruszyc i cos upchac do pudla

Gość nowa gracha
Ja przelotem. Niente powiedziałam Córce przedwczoraj.Bardzo przeżyła, ale pogodziła się z sytuacją. Cheryll, dzieje się u Ciebie, oj dzieje.:) DiamentowaNoc, wybacz "postarzenie".;)

Gość nowa gracha
U mnie już wieczór, a u Was?💤...i czekam...

Gość nowa gracha
U mnie już noc....Dobranoc!

Gość Cheryll
Co tam angielski jutro już piątek!!! A po piątku sobota. Uzgodnilismy etapy przeprowadzki. Nadal sporo do zrobienia, ale w nidziele będzie pomoc, to chłopaki dadzą radę. Mnie oczy tez się już kleja wiec dobranoc.

Gość nowa gracha
Hello, hello!🌻

Gość Cheryll
🖐️ hejka! udanego dnia🌼

Gość Cheryll
Hej Kobietki, musze się pożegnać na razie, laptop spakowany a nie wiem jak będzie działał internet z komórki w nowym miejscu. Pewnie trochę potrwa zanim wszystko zainstalujemy. Trzymajcie się i do "usłyszenia".

Hej Wam! Wróciłam do domu pół h temu, uff! Piweczko sobie otworzyłam, a co tam!;) Cheryll, trzymaj się i jak najszybciej do nas wracaj!!!!!!!!!!!!!! A Ty Gracha żyjesz?;) PS. Wasze zdrówko!:)

Cheryll, przekazuję specjalne pozdrowienia od Grachy, której komputer zaszwankował i nie mogła Ci sama napisać, mimo, że chciała się z Tobą "pożegnać". Piszę w cudzysłowiu, bo mam nadzieję, że jak tylko się trochę rozpakujesz, napiszesz do nas:) Pozdrawiamy Cię!:)🖐️

Gość Cheryll
Hej pisze ze starego ale już pustego domu. Wszystko gotowe, zaraz się zabieramy ja już nie wracam. Mąż dowiezie resztę. Miło było ale czas zmian :) oczywiście ja do Was wrócę. Udanego weekendu!

Gość nowa gracha
Witajcie! Cheryll zapracowana, Niente imprezuje, DiamentowaNoc pewnie też....Moje plany na dziś; drzemka:D i obowiązki domowe.:(

Hej, hej! Oj nie imprezuję, jestem z córką u taty dzisiaj na obiadku, piwko też będzie :) Piszę od niego :) On robi z córką matmę :) Na pewno wieczorkiem będę, także wyrób się Gracha ze spaniem i ze sprzątaniem ;) Ja dziś się wyspałam za wszystkie czasy- 12h :D Nie wiem kiedy ostatni raz mi się to zdarzyło ;) Pozdrowionka dla Was Dziewczyny! :)🌼

Gość nowa gracha
Uwaga, tradycyjnie, w sobotni wieczór Kafe muli... No, to trochę podejrzane, też spałam 12 godzin.;) Jeszcze tylko stos prasowania mam na dziś.

Za to mój tata się uskarża, że chyba czwartą noc pod rząd w ogóle spać nie może i wstaje i czyta książki:) Ponoć na niektórych tak działa pełnia księżyca:)

Gość nowa gracha
Pełnia minie. To, co przeczytane zostanie.;) Już po prasowaniu...i po siedzeniu przy komputerze. Młodsze pokolenie dziś wieczorem posiedzi. Bywajcie!

Gość nowa gracha
Odpoczynku w miłym niedzielnym nastroju! Niektórym zaś, życzę owocnej pracy.;)

Gość nowa gracha
Hej, Niente, przegapiłam Twój wpis, co się stało? Będę na skypie i tu jednocześnie.

Gość nowa gracha
Znikam. Dobranoc!))

Gość nowa gracha
Witajcie w ten ponury, śpiący dzień! Niente?

Gość nowa gracha
Przyziemnie, sennie, nijako...