Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawska Monika 27

Czy kazdy facet ma ukryty fetysz?

Polecane posty

Gość ciekawska Monika 27

Za kazdym razem jak sie kochamy w pozycji klasycznej i po jakims czasie on mi podniesie nogi na maxa,ze moje stopy znajda sie na wysokości jego twarzy, to zaczyna mi je całować. Jak sie pytam czy lubi stópki to twierdzi ze nie jest fetyszysta,tylko całuje to co ma blisko, obojetnie jaka czesc mojego ciałka. Napiszcie dziewczyny, czy też to zauważyliscie u swoich facetów którzy niby nie są maniakami kobiecych stóp, bo nie wiem co mam o nim myślec.

Każdy facet jest wzrokowcem. A co za różnica co mu się podoba? Żebyście wiedziały co mnie kręci....

Gość nie każdy to zbok
Czy kazdy facet ma ukryty fetysz? Fetysz to zboczenie, a nawet heteroseksualny facet może mieć jakieś zboczenia ( koprofilia, masochizm, pising i inne dewiacje), ale nie każdy oczywiście

Fetysz jest w teorii zboczeniem seksualnym, ale chyba nie o to ci chodzi ;-) Potocznie fetyszem moze byc absolutnie wszystko - czesci ciala, garderoby, jakikolwiek przedmiot (np. kajdanki) co dziala jako bodziec seksualny. W porownaniu z innymi - kobiece stopy to jeszcze nic wyuzdanego, ale zgodnie z przedmowca - to dlatego ze kazdy facet jest wzrokowcem - lubi to co widzi (dlatego bielizna tak na nas dziala) :-)

Gość nie każdy to zbok
Vilken, bielizna tylko podkreśla atrybuty kobiety i maskuje wady. Fetysz sam w sobie jest dewiacją seksualną. Heteroseksualny facet może (ale nie musi mieć) inne zboczenia kończąc na nekrofili, zoofili a jeszcze gorzej na pedofilii, albo homoseksualiźmie :O

Gość nie każdy to zbok
pomyliłem kolejność.do lekkich różne fetysze jak pissing, do tych średnich zboczeń zaliczyć trzeba zoofilie, homoseksualizm. do ciężkich pedofilię i sadyzm. Zaraz jakiś gej zaprotestuje z tym homoseksualizmem, ale jest wielu psychologów którzy uważają to za zboczenie, a najnowsze badania obaliły hipotezę o wrodzonym homoseksualiźmi. jest on nabyty

Gość chichotpaszczura
lubię chodzić w kalesonach mojego 90 letniego dziadka i zakładać jego zużyte pampersy :D to fetysz czy już zboczenie ? :D

Cokolwiek bielizna podkresla czy maskuje - facet widzi jedno ;-) No chyba ze jest filozofem i analizuje wplyw paska do ponczoch na scieralnosc przescieradla.

Gość a moje zdanie jest takie
Mój mąż kocha rajstopy i pończochy ,ma swira na tym punkcie zaczyna mnie to niepokoić ,uważacie ,że to normalne? Czy mój mąz jest normalny??

... poza tym jakkolwiek WHO klasyfikuje zboczenia - kobiece stopki po prostu niektorych podniecaja, bez zbednych definicji naukowych.

Rajstopy na tobie czy na sobie? Tak czy owak on jest calkowicie normalny, to normy spoleczne sa ze sredniowiecza.

Gość tooo_ooon
Uważam, że taki mały fetysz to nic złego :). Fetysz stóp to nic w porównaniu z masochistycznymi zdolnościami. http://tnij.org/fetysz_za_czy_przeciw -> tutaj jest wspaniały, krótki artykuł ukazujący dobre, i złe strony fetyszu. xoxo

Gość nie każdy to zbok
Rajstopy np. czarne wyszczuplają nogi i maskują brzydką skórę.Można to przyrównać do makijażu który maskuje brzydką skórę, optycznie podkreśla usta i oczy Fetysze to podkategoria dewiacji (zboczenie to stara nazwa na dewiacje. z angielskiego "deviance" - zboczenie, dewiacja)

Gość ciekawska Monika 27
ale ja pytalam was czy inni tez tak sie zachowuja, a piszecie o czym innym. jest wiele watkow na temat fetyszy. chodzi mi konkretnie czy w takiej pozycji caluja wasze stopy !

Gość ciekawska Monika 27
powinnam zapytac wprost CZY W POZYCJI KLASYCZNEJ Z UNIESIONYMI NOGAMI WASZ PARTNER CAŁUJE WAM STOPY ?

No fakt, off-topic jak w morde strzelil ;-) Odpowiedz - ja nie mam takiej potrzeby.

A to owszem bo lubie gladzic JEJ najseksowniejsze nogi na swiecie :-)

Gość ciekawska Monika 27
tylko ze moj jest na tyle wysoki ze moje stopy nie są za jego głową tylko na wysokości jego twarzy i wtedy je liże wącha całuje , a nawet czasem bierze moje paluszki do ust i ssie :)

Gość ohjojojpo
mój zamawia sobie nie myta cipke jedno dwu trzydniowa, nie pozwala mi sie golić na lonie i pod pachami, uwielbia mój zapach potu, liże moje stopy, kradnie zużyte majtki i wącha poźniej, to jest dopiero świr ale i tak go kocham

Gość Super Ewka 26
mój były mi tak kiedyś je lizał, ale robił to też podczas gry wstępnej, albo jak sie kąpaliśmy w wannie i siedzielismy naprzeciw to ssał mi każdego paluszka z osobna, ale przed nim co miałam kilku facetow to jakoś nie zauwazyłam zeby ich ciągneło do stópek, moze dlatego że byli dużo młodsi ...

Gość roman z bączy
no i temat zdechł :classic_cool:

Gość sylwia 1984
moj facet zawsze je całuje w takiej pozycji jak na tym obrazku, czasem bierze najmniejszy paluszek do buzi i ssa :)

Gość waginator69
😡

Gość do ohjojojpo
też tak mam jak Twój,to bardzo podniecający fetysz.Pozdrawiam.

Gość ciekawska Monika 27
czyli jednak to fetysz ?? ojojoj

Gość rozdział: pocałunki
dyplomata z Twojego faceta;) całuje to co ma blisko;) no lubi stopy:) jak tak to fajnie. Inni lubią dłonie;)

Gość ciekawski- ja mam
i chyba nie bardzo ukryty, bo oprócz takich zabaw z moją panią, koleżanka w pracy też mnie zdemaskowała

Gość = kocham rajstopy i pończochy
i wkładam je do sexu ze swoją żonką( kobieta)