Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vipereEeEeEeE

Czy mój facet się mnie wstydzi...?

Polecane posty

Gość vipereEeEeEeE

Nie wiem, o co chodzi... W ogóle nie lubi ze mną nigdzie wychodzić, zamiast kina wybiera wyszukiwanie nowości na torrentach, nie chce mu się nigdzie ze mną iść, o knajpach lepiej nie wspominać, razem bylismy gdzies chyba pół roku temu i to oczywiście sami bez żadnych znajomych o wczesnej porze. Dodam, że poznaliśmy się w lokalu, oboje lubiliśmy wychodzić na piwko np w weekend, zresztą taka jest specyfika życia w naszym mieście. Teraz nie ma szans na to, by ze mną gdzieś wyszedł, ja ewentualnie sama z koleżanką, on spotyka się u siebie w domu z kumplami, których ja praktycznie nie znam, On chyba nie czuje potrzeby, by mnie z nimi poznać, byśmy się polubili. Dodam, że chodzi mi o bliskich kumpli, nie jakichś sąsiadów, czy coś takiego. Czy on się mnie wstydzi? Jestem zagubiona...

Gość
pewnie ma Cie głęboko w dupie

Gość vipereEeEeEeE
He, he pomyślę nad tym. Kafe to jednak bardzo popularne forum, byłby wstyd i obciach, jakby ktoś mnie rozpoznał. Cóż, może opisowo: chyba nie jestem najgorsza, słyszałam i słyszę wiele komplementów, od Niego również zawsze słyszę, że jestem najpięknijsza...

Gość vipereEeEeEeE
Luidżi, ostre słowa ale potrzebne! muszę nad tym pomyśleć. Oby tak nie było. Dzięki za opinię.

Gość vipereEeEeEeE
To podaj e-mail:pp

Gość jaaaaaaaaa789
albo ma to co moj boi sie ze ktorys z kumpli cie wyrwie,jest zazdrosny poprostu

Gość aga324
Wg mnie bardzo mozliwe że sie Ciebie wstydzi i to wcale moze nie chodzic o wygląd. Jezeli wczesniej czesto wychodziliscie sami i on to lubi to dziwi mnie ze nagle cos sie zmienilo. Zazwyczaj jak sie kogos kocha to chce sie go pokazac calemu swiatu, pochwalic sie a nie ukrywac w domu i nigdzie razem nie wychodzic. Jeszcze minie troche czasu i pewnie stwierdzisz ze to nie facet dla Ciebie bo zycie u jego boku bedzie jedynie siedzeniem na kanapie przed telewizorem

Gość vipereEeEeEeE
Hmmm, no przykre to, ale obawiam się, że coś w tym jest... On wykręca się brakiem kasy aktualnie, ale bez przesady, raz na jakis czas 3 piwa w barze to nie majątek. On w ogóle twierdzi, że jest zazdrosny, że wszyscy na mnie patrzą pożądliwie... Bez przesady, skończoną pięknością nie jestem, nie kupuję tego wytłumaczenia:)

Gość vipereEeEeEeE
Co masz na myśli mówiąc obrzydliwe? Nie podobają się loki? Sylwetka raczej ok, w miarę szczupła, mam talię, biust i długie szczupłe nogi.

Gość tokisjkazagadka
no nie brzmi to za dobrze... czy wykluczasz jego gre na 2 fronty?

Gość kot13
może jest sknerą moze spotyka się z kimś jeszcze i nie chce, by to wyszło?

Gość vipereEeEeEeE
A fakt były zniszczone, ale już z nimi lepiej. Mam trochę lepszą fryzurkę:) zastanowię się nad fotą. Dzięki:)

ile macie lat? byc moze wstydzi sie ciebie, ale watpie ze ma to zwiazek z twoja uroda. moze po prostu jest niedojrzaly, niepewny siebie. pamietam, ze jak ja bylam mlodsza to tez wstydzilam sie wyjsc gdzies z chlopakiem, ale to wlasnie wynikalo z tego, ze nie bylam gotowa do zwiazku.

Gość vipereEeEeEeE
Grę na 2 fronty wykluczam. Serio, naiwna nie jestem, ale to nie w jego stylu, poza tym spędzamy ze soba naprawdę dużo czasu, oczywiście w domu..... Czy jest sknerą? Obawiam się, że może to mieć jakiś związek z pieniędzmi, gdyż kiedyś szalał, byl rozrzutny, pozbył się w miesiac ponad 5 tys złotych, na wyjścia na piwko też:) ale nie głownie. Tak że może ma to coś wspolnego z kasą, ale NA PEWNO nie jest to główny powód.

Gość tokisjkazagadka
skoro nie wygladasz okropnie, skoro nie gra na 2 fronty, skoro nie chodzi o kase, to moze jest domatorem? :D pod warunkiem, ze nie wychodzi z nikim, chyba ze nie wychodzi tylko z Toba............

Gość vipereEeEeEeE
On 27 lat, ja 25.. tak że tacy młodzi już nie jesteśmy:) ja kiedyś też się wstydziłam. ale to bylo z poprzednim, brzydalem, dawno temu i też byłam młoda i głupia:) Moje zachowanie... hmm.. no cóż.. wydaje mi sie, ze jestem kulturalna, wychowana, umiem mówić po polsku..:)

E tam, od razu się Ciebie wstydzi. Po prostu jest ostrożny. Żeby Was nie zobaczyła razem jego narzeczona/żona lub ich wspólni znajomi. Bo wtedy będzie miał ogromną awanturę w domu - a po co? :P

Gość Katowice_facet
moze mu sie odechcialo chodzic gdziekolwiek ,biegac po lokalach....ja tak mam,kiedys moglbym codziennie gdzies isc a teraz wole z kumplami posiedziec przed tv albo na lawce i piwo wypic....

Gość Katowice_facet
tez moze byc tak ze gadaja z kumplami o jakis swoich glupotach,moze o innych laskach i dlatego nei chce isc z toba. My tak mamy ze wystraczy ze w towarzystwie pojawi sie chociaz jedna laska to od razu nie ma o czym gadac,kazdy uwaza na to co mowi:)

Gość vipereEeEeEeE
Bez przesady, jesteśmy razem od roku. Zadna zona:) Ja tez nie czuje juz potrzeby codziennego przesiadywania w knajpie, ale bez przesady. Jak mówiłam chyba zimą w styczniu gdzies bylismy...

Gość tokisjkazagadka
tak czy inaczej, nie zazdroszcze Ci.... i nie uwazam tego za norme bynajmniej... cos jest nie tak... przychylam sie do opcji Wredniaka :o

Gość Katowice_facet
normalny facet,wyszalal sie i juz mu sie nie chce. kumple pewnie nie maja lasek to po co sie poznawac....jak kumple poznaja laski to juz wogule nie bedzie sie z nimi spotykal bo kazdy bedzie zyl swoim zycie

Gość tokisjkazagadka
Autorze z Katowic... dziwnie podchodzisz do tematu wg mnie...