Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adfhdh

kobiety, mam pytanie

Polecane posty

Gość adfhdh

zmieniacie codziennie stanik? majtki to chyba oczywiste.

Gość Seraphine90
Nie widzę takiej potrzeby, tak samo jak nie piorę bluzek po każdym dniu, przecież to się aż tak nie brudzi. No chyba, że jakoś szczególnie mocno się pocisz.

Gość adfhdh
no własnie według mnie to tez glupstwo zmieniac go codziennie.. ja zmieniam tak co 3 dni, chyba ze ubieram bluzke do której mi on nie pasuje.. bluzki to juz co innego.. zalezy czy sie spoce, jesli tak to piore, jesli nie to chowam do szafy

Gość ja już tak odruchowo
po wieczornym umyciu się piorę zdjęty stanik i skarpetki (rajstopy), bo nie mam ich za dużo, ale majtek nie - gromadzę na większe pranie :-)

Gość gargamelcia
nadmierna higiena jest tak samo szkodliwa jak jej brak , niektórzy mają fobię i myją co chwilę ręce, niektóre zmieniają stanik dwa razy dziennie a niektóre co 2 tygodnie , rozsądek wymaga codziennej zmiany majtek i skarpet , stanik wystarczy co 3 dni a bluzki lub sweterki co 2 oczywiście jeżeli się nadmiernie nie pocisz :)

Gość magggy32
ja w staniku chodze dwa dni potem juz zmieniam na nowy natomiast majtki to oczywiste zmieniam codziennie.pozdrawiam

ZAWSZE zmieniam po jednym dniu, przecież to bielizna, którą powinno zmieniać się codziennie. Nie wyobrażam sobie założenia drugi raz tej samej bluzki, mimo, że są teraz takie kosmetyki, że pachnie- zawsze ląduje w praniu.W pralkach jest teraz krótki program 30 minutowy, właśnie do takich rzeczy.

Gość Seraphine90
Ale jak tak cały czas pierzecie bluzki to chyba szybko wam tracą kolory.

Gość adfhdh
no to dobrze, juz myslałam ze cos robie zle, bo moja bliska kolezanka zmienia stanik codziennie i ciagle powtarza ze nie umiałaby nosic stanika 2 dni.. przeciez on sie nie brudzi, nie pocisz sie na cyckach, wiec nie widze potrzeby zmiany stanika codziennie

Nie tracą, bo używam dobrych płynów do prania, bez przesady :)

Gość Seraphine90
Może twoja znajoma jednak poci się na cyckach :) jak dla mnie to chore żeby zmieniać codziennie.