Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość serce mnie boli

Proszę o pomoc... Wybaczyc?

Polecane posty

Gość serce mnie boli

Pierwsze spotkanie seks - ani ja ani on nie myslelismy o tym powaznie. On sie we mnie zakochal, potem ja w nim rowniez. Przerodzilo sie to wp owazny zwiazek. Jednak ja po porzednich przejsciach nie potrafilam m uzaufac. Duzo razy z nim juz zerwalam. Podczas jednego z rozstan on calowal sie z kolezanka. Przyznal sie do tego jak zobaczylam u niego w tel sms wyslany do niej, gdzie pisal, ze za nia teskni. On powiedzial, ze to byl blad ze kocha mnie i czul sie odrzucony dlatego sie z nia calowal. Ale ja nie wiem nie potrafie mu zaufac, ciagle mam mysli, ze moze dalej z nia kreci, ze bylo miedzy nimi cos wiecej. Nie wiem co robic. Kocham go. On mnie chyba tez... Planuje m isie oswiadczyc, chyba to cos znaczy? Czy powinnam zapomniec i dac nam ostatnia szanse? Prosze poradzcie cos :(

Gość daj se z nim siana
to typowy degenerat. patologia.

Gość gargamelcia
powinnaś wiedzieć co do niego czujesz i tym się kierować :) .... bo my nie wiemy

Gość 03AHJ_Vuv5EXEuvfzQtjhPF2B6VITq
Nie wybaczaj :o

Gość serce mnie boli
Kocham go ale boje sie ze on nie potrafi byc m iwierny :(

Gość ot całe kobiety
a czego innego oczekiwalas? że po kolejnym rozstaniu chłopak zapisze sie do zakonu i przymie sluby czystości? Kobieto zrozum, że nawet jak zerwiesz z chłopakiem, to ziemia kreci sie dalej, slońce nadal swieci, nadal jest głód na świecie. zycie nie lubi pustki i twoj chłopak sobie jakąś przygruchał żeby zapełnic czas. sama sobie jestes winna.

Gość serce mnie boli
Czyli powinnam dac nam ostatnia szanse i nie dawac mu powodow do tego aby czul sie odrzucony?

Gość TAKI JEDEN Z WIELU
Też nie bardzo łapie, co Ty chcesz wybaczac- przecież nie byliście wtedy razem!!! Miał prawo się spotykac z kim tylko chce!!!

Gość Ursuu78
Poproś o czas. Skoro zawinił, i twierdzi, że mu zależy, niech o ciebie zawalczy.

Gość ot całe kobiety
jak ktos komu ma juz wybaczać to chyba on tobie.

Gość serce mnie boli
Zapomnialam o czyms napisac... Ze ja tez sie podczas jednego rozstania spotkalam z bylym i calowalismy sie. On mi to wybaczyl. Moze mu nie zalezy skoro z taka latwoscia mi wszystko wybacza?

Gość XYZ 24
Witam!!! Spróbuj jeszcze raz jesli czujesz zew warto, jeśli to miłość to dacie rade!!! poczekajcie z zareczynami, do momentu aż wszystko bedzie jasne to co was laczy! WARTO WALCZYC O MIŁOŚĆ!!! POWODZENIA

Gość
Ile macie lat? :o Przecież skoro się rozstaliście, to nie ma czego mu wybaczać, powinien trzymać celibat?