Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bo już niewiem

ktory używany wózek wybrać??

Polecane posty

Gość bo już niewiem
skora żaden to może ktoś mi jakiś inny zaproponuje :)

Gość frytaboza
nr 2

Gość a może chciałabyś
kupic uzywany tako jumper?? w super stanie!! szanowany i mało jeżdzony!!

Gość lkdjsklgvkldhfgkjlkljklj
jak już musisz to ten drugi ale są fajniejsze.

Ja teraz dla młodszej córeczki mam wózek Mistral P i jestem bardzo zadowolona, był w zestawie z fotelikiem Maxi Cosi City. Dla starszej córeczki miałam wózek Mutsy i też byłam zadowolona.

ten chicco sobie daruj... dziecko telepie w nim jak nie wiem co..a nie daj boże po dziurach jechać...miałam na tym stelażu spacerowkę, to dla dwulatka za moco telepała, a co dopiero dla małego szkrabika...... tako jumper - jest super, jedynie waga spora o ile musisz go dźwigać, ale można gondole wypinać i transportować osobno

Gość ma do sprzedania fajny
wózek wielofunkcyjny vajper 3 w b.dobrym stanie granatowo- błekitny z pełnym wyposazeniem

Gość bo już niewiem
tak ale takie wózki są bardzo drogie a ten tako nie wiem nigdy nad nim nie myślałam i ta jego waga jest dosyć duży

Gość bo już niewiem
no faktycznie fajny ale niema fotelika a on mi jest najbardziej potrzebny

Gość znamwok
można dokupić a daj mi gg to do ciebie napisze i pomoge

Gość znamwok

Gość znamwok

Gość TAKO JUMPER X SUPPPER
poczytaj sobie opinie na necie o tako jumper i zobacz jaka cena - wózek spacerówka i fotelik z adapterem do stelaża nowy 1000 cena baaaardzo przystepna i wózek super funkcyjny. gwarancja 24 miesiace i serwis expresowy w polsce zobacz na forach dziewczy co urodziły - bardzo duzo wybiera ten model, a i kolorystyke masz dużą do wyboru - poogladaj na allegro

Gość mama trójki :)
Ja mam ten pierwszy co wybrałaś i jestem bardzo zadowolona. druga dzidzia już nim kończy jeździć. Uważam że jest bardzo wygodny. Wiadomo nie jest to wózek do jeżdżeniach po jakich kocich łbach ale po mieście jest super. Jest składany na parasolkę, ma dużo elementów, spacerówka ma dużo pozycji oparcia, pięciopunktowe pasy, do tego szczególnie używany jest niedrogi. Wiem że młode mamy wolą super wypasione wielkie wózki, śliczne ale i ogromne do tego nie tanie. Uważam że teraz lepiej kupić taki poużywać pół roku i kupić tylko spacerówkę dopasowaną do potrzeb. wózek głęboki używasz max pół roku, ja używałam ok 3 miesięcy, fotelik ten najmniejszy też ok pół roku, po co wydawać na to 1000 zł??

Gość bzduraaaaaa
mama trójki - to współczuje twoim dzieciom -MAKABRA jak widze jak durne matki wiozą takie maleństwa w wózkach tego typu, to az mi się słabo robi - zero amortyzacji- tylko telepiące się kółeczka i stelaż - a w którym to mieście masz takie atłasowe chodniki, że nie ma dziur itp...śmiechu warte każdy wózek używany można kupić w dobrej cenie.. a Ty świeża mamuśko nie słuchaj takich, uwierz takie maleństwo musi mieć wygode stabilny wózeczek swoją drogą gondolki używałaś 3 miesiace????????????? jak można 3 miesieczne dziecko dac do spacerówki, jak ono potrzebuje leżeć, a nie siedzieć na siłe!!

Po doświadczeniach znajomych i sąsiadów szczerze odradzam wózek coneco. Są bardzo wadliwe, notorycznie pęka coś w zawieszeniu. Do tego przy byle jakiej nierówności przednie kółka stawiają się w poprzeg. Co do drugiego wózka nie mam zdania. Jest ładny, ale ma feler w postaci małych, podwójnych kółek. Ja użytkowałam x-landera i byłam zachwycona. Owszem troszkę droższy, ale w użytkowaniu doskonały. Jedyny feler jaki ma to oparcie którego nie da się ustawić pod kątem prostym do siedziska, ake i do tego można się przyzwyczaić http://www.allegro.pl/item1067577704_wozek_x_lander_x1.html

Gość mama trójki :)
kto powiedział że dziecko w spacerówce musi od razu siedzieć?? i gwarantuje ci że mam zdrowiutkie dzieci. a wózek używany ja osobiście sprzedać za 200 zł

Gość SUWACZKOWAAA
obydwa brzydkie ale lepszy 1 zdecydowanie