Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość porzucona przyszła mama

Jestem w ciąży,zostawił mnie mąż

Polecane posty

Moi drodzy proszę o pomoc,radę lub chociaż małe wsparcie. Od trzech lat jestem mężatką.Między nami było dobrze,myslałam,że zawsze tak będzie.Niestety od miesiąca mój mąż zachowuje się dziwnie,zostaje długo w pracy,często nie wraca do domu na noc.Postanowiłam z nim porozmawiać.Powiedział,że ma kochankę i odchodzi ode mnie.Spakował swoje rzeczy i wyprowadził się.To było 3 dni temu.Natomiat dziś zrobiłam test i jestem w ciąży.Nie powiedziałam mu o tym,bo ma wyłączony telefon,nie kontaktuje się ze mną i nie mam pojęcia gdzie jest.Chciałam sobie coś zrobić,ale nie chcę zabijać niewinnego dziecka.Tak go kocham i nie mogę się pozbierać.Mam mu powiedzieć o dziecku czy dać mu żyć?nie chcę,żeby był nieszczęśliwy z mojego powodu.

Gość chyba odrobinke
jesli nie prowokacja nie mow bo wtedy wróci z poczucia obowiązku skoro ma kochankę odszedł coś było nie tak miedzy wami juz cie nie kocha i bedzie z toba dla dziecka

Gość ndsnde
musisz mu powiedziec o ciazy, wsolczuje ci takiego faceta, ale jestes mloda ulozysz sobie jeszcze zycie z innym facetem zobaczysz, i bron boze nic sobie nie rob !!

Gość żyj dla swojego dziecka
olej męża

Gość kukurykuqu
powinien wiedzieć... moze jak sie dowie, pójdzie po rozum do głowy...

Gość kopas w dupas z obcasas
Złóż pozew o rozwód, potem o alimenty i to wszystko. Jak otrzeźwieje to wróci, a jak nie, to i tak nic nie byłoby w stanie go zatrzymać. Zresztą po co CI taki facet, na którego nie możesz liczyć?

to nie prowokacja,życie naprawdę jest brutalne.ja do tej pory nie wierzę w to co mnie spotkało,nie chcę dopuścić do siebie tej myśli.właśnie nie chcę,żeby wrócił z poczucia obowiązku,bo to by nie miało sensu.wstydzę się o tym powiedzieć rodzinie,bo nigdy nie zdarzyło się w naszej rodzinie,żeby mąż zostawił żonę.jego kochanka ma 19 lat i pewnie niedługo go zostawi i wtedy on wróci do mnie

Gość gracha
myślę,że o ciaży powinien wiedziec,w końcu to jego dziecko i mogłabyś mieć potem duże problemy -jego pretensje ,potem żal i pytania dziecka.jesli powiesz,będziesz spokojniejsza.a jego powinnaś kopnać w d...,ale to już zależy od tego co wyniknie,a przede wszystkim od twojej decyzji.trzymaj się,najważniejsze teraz-Ty i twoje dziecko.

Gość marta grzechu warta.
mam nadzieję ze znajdziesz wsparcie w rodzinie i nie bedziesz potrzebowała jego pomocy , z drugiej strony dziecko bedzie wychowywac sie bez ojca . zycie bywa trudne.

powiem mu,ma prawo wiedzieć.ale nie chcę nic od niego.

Gość kukurykuqu
ale frajer!!!! z 19 latką!!!! facetów należało by powiesić za jaja!!!

Gość TAKI JEDEN Z WIELU
kukurykuqu- Jak już to tego faceta!, -nie facetów!!!

widocznie woli dziewczynę,która ma 19 lat niż żonę.chyba nic dla niego nie znaczyłam a myślałam,ze ślub bierzemy z miłości.widocznie szybko mu przeszła,albo w ogóle nie kochał mnie.nie wiem jak ja to zniosę.dzwoniłam do jego mamy,ale nie wie co się z nim dzieje,koledzy też nie mają pojęcia.może wyjechał gdzieś z kochanką

Gość kukurykuqu
wyślij mu sms'a jak tylko włączy telefon to sie dowie. przy okazji sknocisz mu wypad z ta 19 letnia pindą!

Gość Lilla Eden Ev
poradzisz sobie bez niego... chociaż czasami będzie ciężko:( ja bym mu nie mówiła, nie zasługuje na to, ale i tak się przecież o dziecku dowie. Ale może jeszcze porozmawiaj z rodziną, ponieważ to szczególny problem, dotyczący również dziecka. I nie wstydź się Ty, tylko on powienien

wyłałam mu mnóstwo wiadomości,ale żadna nie doszła.może zmienił numer,żebym mu nie przeszkadzała.ja nie rozumiem jak można zdradzać i jeszcze odejść z jakąś gówniarą tak z dnia na dzień.przecież zna ją miesiąc zaledwie...może ja byłam beznadziejną żoną i dlatego tak postąpił

Gość szkoda mi niektórych
faceci to chamy,maja gdzies uczucia kobiet,to,ze placzemy,ze martwimy sie,ze kochamy.ich to nie interesuje.daj spokoj facetowi,nie byl Ciebie wart i w koncu by znalazl kogos predzej czy pozniej.a jak kochanka go zostawi to wroci jak piesek i bedzie blagal o wybaczenie a Ty go wtedy olej.dasz rade bez niego i jeszcze znajdziesz madrego faceta

Gość kukurykuqu
a gdzie pracuje? przyjdz do jego pracy i poinformuj drania osobiście.

Gość winiarzera
to też go zostaw

rzucił pracę i nie wiem gdzie teraz pracuje,ale dowiem się i pojadę tam.pewnie nawet nie będzie chciał ze mną rozmawiać

Gość TAKI JEDEN Z WIELU
szkoda mi niektórych- skoro faceci to chamy, to jak ma znalezc mądrego faceta ha, toż to zaprzeczenie samo w sobie!

Gość kukurykuqu
żyje miłościa czy 19 latka go utrzymuje? olej palanta ale przeekaż mu najpierw nowine. tak zeby sie od alimentów nie wykręcił

Gość szkoda mi niektórych
mialo byc,ze ci,ktorych ja znam,bo nie wiem jacy sa inni. ehh moj blad

Gość ddfdfsdsfdsfsdfdfd
Masz pecha po prostu. Mąż odszedł od ciebie a ty akurat zaszłaś w ciążę. Będziesz samotnie wychowywała dziecko, jeśli oczywiście ciąża się utrzyma i urodzisz.

wiem tylko od jego kolegi z pracy,że już nie pracuje tam gdzie dotąd.nie sądzę,że ona go utrzymuje.ona podobno się uczy jeszcze,więc nie pracuje.jego mama wie o tym i powiedziała,że mi pomoże.podobno sam jej powiedział o tym i od tamtej pory nie zadzwonił do niej.nie wiem co on sobie myśli,jak chce dalej żyć.ja już nie wrócę,nawet jak będzie błagał.

Strasznie przykre to co piszesz.... masz wsparcie ze strony rodziny? Jak z finansami u Ciebie? Drań z tego twojego ex faceta....faceci niektórzy to naprawde ch**e !!!

maciejka i co zrobiłaś?jak sobie poradziłaś?chciał wrócić?

mam dobrą pracę i pod względem finansowym dam sobie radę.narazie jego mama tylko wie a ja nie chcę mówić rodzicom.

to juz 1,5 roku... jestesmy po rozwodzie...ja złożyłam pozew raz chyba chcial wrocic ale nastepnego dnia sie wycofał ztego. Nasz synek ma 13 miesiecy...dopiero po rozwodzie zacząl go odwiedzac czyli od 2 mies..