Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość darek....28

co o tym myslicie?

Polecane posty

Gość darek....28

Rozmawiałem ostatnio z koleżanką na temat wymagań. Powiedziałem, że podobają mi się szczupłe dziewczyny z płaskim brzuchem i jędrną pupą oraz że marzy mi się dziewica. Była oburzona, stwierdziła że mi samemu do szczupłości daleko, bo mam piwny brzuch, a poza tym swego czasu kilka panien miałem, więc czemu wymagam dziewictwa? Nie wiem dlaczego akurat ją to zabodło, ale nieważne. Przechodząc do meritum - dlaczego nie mogę tego wymagać? Co z tego że sam tego nie posiadam? Przecież nie zmienię gustów. Zaznaczam - to nie prowo. Wyjasnijcie mi tylko dlaczego nie mam prawa wymagać czegoś? Bo ja nie widzę zależności.

Gość
masz prawo wymagać

Gość jestem po twojej stronie
mimo iż jestem kobietą. Każdy ma 'prawo do wymagan', masz jakies priorytety czy może inaczej -jakies cechy dziewczyny , które sprawiaja, że bedzie dla Ciebie bardziej wartosciowa. Dziewictwo to dobra cecha i mysle, że to sie ceni jeśli facet chce miec taką dziewczyne, a nie jakąs która spała z 3 czy 5cioma facetami.

Masz prawo postawic sobie wymagania jaki tylko ci sie podobają. Koniec i kropka. A oburzenie społeczne, w tym także i moje na temat dziewictwa wynika z tego, że: facet, najczęściej mylnie utożsamia dziewictwo z moralnością, byciem dobrym człowiekiem, itp.

Gość she creature
ludzie bez wymagan w stosunku do innych są nic nie warci. nie oczekujesz - nie masz. stad wniosek, ze kolezanka ma cie za buca albo jest gryubaską po przejsciach, ktora cie kocha i zrozumiala ze nie ma szans;) to dziewictwo, to troche niebezpieczny grunt jednak.. moj pierwszy np. bardzo sie zmartwil, ze nia jestem.. zdziwil mnie a nawet wkurzył, po czasie wytłumaczył mi ze natura czlowieka jest sprawdzac, badac nieznane grunty,.. nie chcial po prostu zebym go kiedys zdradzila.. oczywiscie nie bylo o tym mowy, ale dopiero przy 2gim facecie zrozumialam czego chce..jakie mam oczekiwania..

Gość bzdziagwa ;)
buhehe to faktycznie masz wymagania na poziomie bo akurat wyglad kobiety i dziewictwo decyduje o trwalosci zwiakzu i szczelsiwym malzenstwie buhehehe dojrzyj troche dorosnij i wtedy szukaj kobiety na razie sieczka i trociny w glowie jak na 28 lat bardzo infantylny

Gość bzdziagwa ;)
Przechodząc do meritum - dlaczego nie mogę tego wymagać? Co z tego że sam tego nie posiadam? Przecież nie zmienię gustów i tym mnie rozbawiles ... jak sam nie potrafisz zaoferowac kobiecie figury i twrazy modela to jakim prawem wymagasz tego od kobiety wymagamy tego co sami potrafimy dac ale dla ciebie to zbyt trudne nie wiem czy kiedykolwiek osiagniesz prawidlowy poziom rozwoju

Gość bzdziagwa ;)
dla mnie jestes hipokryta i egoista kommpletnie niedojrzalym do zwiazku tobie cos wolno kobiecie juz nie ty nie musisz spelniac okreslonych kryteriow kobieta tak Podwojna moralnosc?? Nierowne traktowanie?? hipokryta jak nic to co jest stosowane do innych ciebie nie dotyczy